Open Procurement Albania

Blerje qese mbeturinash per kosha.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues ECO Tirana
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Blerje qese mbeturinash per kosha.
Nr. Reference REF-23540-05-23-2019
Vlera / Fondi Limit 943 200,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Lidhje Kontrate
Data e Njoftimit te Tenderit 24-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2019
Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues PAERA
S.L.M
ANBIM
Operator Ekonomik Kontraktues
 • S.L.M.
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 936 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-06-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 1123200
  Data e lidhjes se kontrates 28-06-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skaulifikuar:
  1. PAERA:
  Operatori ekonomik nuk ploteson Kriteret e pergjithshme te kualifikimit, nuk ka plotesuar deklaraten sipas Shtojces 5 ne Dokumentat e Tenderit.
  Operatori ekonomik nuk ploteson kriteret e vecanta te kualifikimit pika d. Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri, pasi vertetimi nuk perfshin detyrimet e maturuara te muajit Prill 2019.
  Operatori ekonomik nuk ploteson kriteret e vecanta te kualifikimit Kapaciteti teknik pika 2.3.1. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur Kontratën e nënshkruar me institucionin dhe vërtetimin e lëshuar nga Institucioni shtetëror për realizimin e plotë dhe të suksesshëm të kësaj kontrate.
  2.ANBIM :
  Operatori ekonomik nuk ka paraqitur oferte ekonomike dhe asnje dokument tjeter sipas kerkeses se Autoritetit Kontraktor ne Dokumentat e Tenderit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.27 - Dt.08-07-2019

  Blerje qese mbeturinash per kosha

  Institucioni Prokurues ECO Tirana
  Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
  Objekti i Tenderit Blerje qese mbeturinash per kosha
  Nr. Reference REF-20597-05-06-2019
  Vlera / Fondi Limit 943 200,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 07-05-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-05-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 17-05-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Anulimi i Tenderit Nr.21 - Dt.27-05-2019

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data