Open Procurement Albania

Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Objekti i Tenderit Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza I, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durres
Nr. Reference REF-24568-05-30-2019
Vlera / Fondi Limit 80 231 510,83
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 31-05-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-07-2019
Data e mbajtjes se tenderit 01-07-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • BE-IS SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 77 912 460,00
  Data e shpalljes se fituesit 16-08-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 93494952
  Data e lidhjes se kontrates 13-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Gjatë afatit ligjor prej 7-ditë kalendarike të pritjes së ankesave, paraqiten ankesë:
  Me datë 24/07/2019 prane shoqerise UKD SHA paraqiti ankese operatori ekonomik B93.
  Me datë 31/07/2019 u bë kthimi i pergjigjes për operatorin B93, ku pretendimet e tij nuk qëndronin.
  Me datë 26/07/2019 prane shoqerise UKD SHA paraqiti ankese operatori ekonomik “LALA”, dhe “ARIFAJ” .
  Me datë 01/08/2019 u bë kthimi i pergjigjes për bashkimin e operatorëve “LALA”, dhe “ARIFAJ”, ku pretendimet e tyre nuk qëndronin.
  Gjate afatit 10 ditor per ankimim ne KPP nuk pati ankesa.

  Jane skualifikuar operatoret ekonomik si me poshte:

  1. Bashkimi i Operatoreve ekonomik “B-93”, “RAFIN” dhe “SHENDELLI” është skualifikuar për arsye se nuk permbush:
  • Kapacitetin Teknik pika 2.3/ pasi;
  Operatori Rafin nuk ka kontratë të ngjashme në përputhje me zërat që ka marrë përsipër të kryejë sipas Marrëveshjes së Bashkëpunimit.
  • Kapacitetin Teknik pika 4/ pasi;
  Operatori B-93 nuk përmbush numrin e punonjësve me kohë të plotë, pasi nga 72 që duhet sipas % së bashkëpunimit ka deklaruar mesatarish rreth 46 punonjës.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.1/ pasi;
  Operatori Shendelli: punonjësin Ing.Mjedisi nuk e ka të deklaruar nuk e ka të deklaruar në Listëpagesat e shoqërisë për 6-muaj.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.5/ pasi;
  Bashkimi i Operatorëve ekonomik për specialistet e kualifikuar elektromekanik, hidraulike dhe saldator, jo të gjithë figurojnë në listëpagesë sipas periudhës së kërkuar.
  • Kapacitetin Teknik pika 5/ pasi;
  Operatori ekonomik B-93 nuk ka paraqitur licensim Kodi III.2.B, në përputhje me punimet që do kryejë sipas Marrëveshjes së Bashkëpunimit, në pikën 2 dhe 5 të preventivit të punimeve.
  • Kapacitetin Teknik pika 6/ pasi: bashkimi i operatoreve ekonomik nuk ka paraqitur makineritë dhe pajisjet: pajisje Ëell Point, makineri për nxjerrje kollonash, palankola.

  2. Bashkimi i Operatoreve ekonomik “LALA”, dhe “ARIFAJ” është skualifikuar për arsye se nuk permbush:
  • Kapacitetin Teknik pika 1/ pasi;
  Operatori Arifaj nuk ka kontratë të ngjashme në përputhje me zërat që ka marrë përsipër të kryejë sipas Marrëveshjes së Bashkëpunimit, jo për ujesjellës por vetëm për rrugë.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.5/ pasi;
  Bashkimi i Operatorëve ekonomik për specialistet e kualifikuar elektricist, elektromekanik, hidraulik, mekanik, saldator dhe pompistë, nuk ka paraqitur deshmi të aftësisë profesionale/deftese të shkollës tëknike. Ka paraqitur 3 elektricistë, nga 4 të kërkuar.
  • Kapacitetin Teknik pika 6/ pasi: bashkimi i operatoreve ekonomik nuk ka paraqitur Fshese rruge.

  3. Operatori ekonomik “ERGI” është skualifikuar për arsye se nuk permbush:
  • Kriteret e veçanta për kualifikim: nuk ka paraqitur deklaratat sipas pikës b, ç, d, e, f.
  • Kriteret e pergjithshme: nuk ka paraqitur asnje deklarte
  • Kapacitetin Teknik pika 4.1/ pasi; nuk ka staf të kompanisë: 1 Ing.Ndertimi, 1 Ing. hidroteknik, 1 Ing.Topograf, që nuk janë drejtues teknik.
  Nuk ka parqitur deklaratë për drejtuesin teknik të objektit.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.3/ pasi; nuk ka paraqitur specialist me certifikimin për trajnim dhe sigurinë e shëndetit në punë.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.4/ pasi; nuk ka paraqitur ekspert për veprimtarinë Arkeologjike.
  • Kapacitetin Teknik pika 4.5/ pasi; ka paraqitur 1 elektromakinik nga 2 të kërkuar, 2 hidraulik nga 4 të kërkuar, 1 mekanik nga 2 të kerkuar. Nuk ka paraqitur pompistë.
  Stafi hidraulikë, mekanik, saldator, nuk figurojnë në listëpagësat e shoqërisë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Relacion Konstruktiv
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.38 - Dt.23-09-2019
  Projekti

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data