Open Procurement Albania

Blerje pjese kembimi per automjete

Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Durres
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Durrës
Objekti i Tenderit Blerje pjese kembimi per automjete
Nr. Reference REF-48685-01-31-2020
Vlera / Fondi Limit 19 982 894,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 03-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 26-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 26-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues LUAR BROS SHPK
START CO Shpk & Autovision Sha
Operator Ekonomik Kontraktues
 • START CO shpk - AUTOVISION
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19 977 840,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-03-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 23973408
  Data e lidhjes se kontrates 08/05/2020 00:00:00
  Kohezgjatja e kontrates 9 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Eshte skualifikuar operatori ekonomik si me poshte:
  1. “LUAR BROS” Shpk është skualifikuar për arsye se nuk permbush:
  Në KRITERET E VEÇANTA TË KUALIFIKIMIT, Kapaciteti Teknik :
  Pika 2: OE nuk ka paraqitur vetëdeklarimin për furnizimin e mallit të kërkuar për objekt prokurimin, pranë AK brenda afateve, sasive dhe specifikimeve të kërkuara.
  Pika 3: OE nuk ka paraqitur certifikatë pronësie, ose kontratë qiraje/bashkëpunimi për një ambjent për montimin e gomave në qytetin e Durrësit.
  Pika 5: OE nuk ka paraqitur përgjegjës teknik pajisur me Dëshmi Aftësie Profesionale, si dhe listë pagesë për periudhën e gjashtë muajve të fundit.
  Pika 7: OE nuk ka paraqitur deklaratën që do të sjellë pjesët e këmbimit sipas kërkesës së AK brenda 72 orëve nga kërkesa.
  Pika 8: OE nuk ka paraqitur autorizim prodhuesi ose distributori zyrtar për mallrat objekt prokurimi.
  Pika 9: OE nuk ka paraqitur ofertën teknike.
  Pika 10: OE nuk ka paraqitur Certifikatë ISO 28000:2007.
  Pika 11: OE nuk ka paraqitur mostrat ditën e hapjes së tenderit.
  Pika 12: OE nuk ka paraqitur licencen përkatëse kategoria VII.3.B.3 për ushtrimin e aktivitetit objekt prokurimi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor-
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.28 - Dt.18-05-2020

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data