Open Procurement Albania

Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Katund, Katund i Ri: Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Qytet Nxënsave

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Objekti i Tenderit Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Katund, Katund i Ri: Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Qytet Nxënsave.
Burimi i Financimit : Fonde të vëna në dispozicion nga të ardhurat e UKT sh.a. ne mbeshtetje te Projekt Buxhetit për periudhen 2020,2021,2022,2023 të shoqërisë UKT-sha, Nr 28886/1 Prot, Datë 17.12.2019.(Fonde të AKUM-së).
Nr. Reference REF-54222-03-12-2020
Vlera / Fondi Limit 389 607 913,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 13-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 14-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 14-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Kevin Konstruksion Shpk & Gjikuria Shpk
Curri Shpk & Xhengo Shpk & Agri Konstruksion Shpk
Salillari Shpk & Albstar Shpk & Shkëlqimi 07 Shpk
Kupa Shpk & Sterkaj Shpk & LIQENI VII sh.a & Arbtrans-2010 Shpk
4 AM Shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • KUPA SHPK -STERKAJ SHPK -ARB -TRANS-2010 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 381811507.02
  Data e shpalljes se fituesit 04-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.

  Është paraqitur Formulari i Ankesës nga BO”Curri sh.p.k & Xhengo sh.p.k & “Agri Konstruksion” sh.p.k hyrë në UKT sh.a me shkresën Nr. Prot. datë 19.05.2020. Komisioni i Shqyrtimit të Ankesave pasi ka shqyrtuar ankesën e BOE, ka konkluduar sa më poshtë:Nuk janë marrë parasysh pretendimet e ngritura nga Bashkimi i Operatorëve Ekonomikë të mësipërm dhe është konsideruar i drejtë dhe i bazuar në ligj, Vendimi i Komisionit të Vleresimit të Ofertave.

  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë:
  1. ”Kevin Konstruksion” Shpk & “Gjikuria” Shpk

  Më datë 08.05.2020 pranë Autoritetit Kontraktor UKT sh.a është protokolluar shkresa BO”Kevin Konstruksion sh.p.k & Gjikuria sh.p.k me lëndë ”Deklaratë tërheqje” prot hyrës 7626,datë 08.05.2020 me anë të së cilën parashtron arsyet e tërheqjes nga proçedura me objekt prokurimi” Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Katund, Katund i Ri: Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Qytet Nxënsave”.
  2. ”Salillari” Shpk & “Albstar” Shpk & “Shkëlqimi” 07 Shpk

  Më datë 08.05.2020 pranë Autoritetit Kontraktor UKT sh.a është protokolluar shkresa e BO”Salillari”sh.p.k &Albstar sh.p.k & Shkëlqimi 07” me lëndë ”Deklaratë tërheqje” prot hyrës 7627,datë 08.05.2020 me anë të së cilën parashtron arsyet e tërheqjes nga proçedura me objekt prokurimi” Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Katund, Katund i Ri: Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Qytet Nxënsave”.

  3. BO”Curri”Shpk & “XhengoShpk & ”Agri Konstruksion” Shpk

  a. Operatori ekonomik Curri sh.p.k pjesë e bashkimit të operatorëve ekonomikë referuar përqindjes të marrë përsipër në kontratën e bashkëpunimit për të realizuar kontratën objekt prokurimi duhej të paraqiste 12 mjete të sakta me tonazhin e kërkuar nga AK si dhe me dokumentacionin e kërkuar. Operatori ekonomik sh.p.k Xhengo sh.p.k pjesë e bashkimit të operatorëve ekonomikë referuar përqindjes të marrë përsipër në kontratën e bashkëpunimit për të realizuar kontratën objekt prokurimi duhej të paraqiste 2 mjete të sakta me tonazhin e kërkuar nga AK si dhe me dokumentacionin e kërkuar ndërkohë që operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnjë të tillë.
  b. Në bazë të dokumentacionit të paraqitur nga operatori ekonomik “Xhengo”sh.p.k evidentohet se operatori ekonomik Xhengo sh.p.k nuk ka arritur të paraqesë asnjë specialist të kërkuar në pikën 9 të DST përkatësisht hidraulik,saldator,specialist montim tubash.KVO gjykon se është pikërisht natyra e punimeve që do të realizohen nga shoqëria “Xhengo” sh.p.k të cilat kërkojnë që shoqeria të disponojë staf teknik për realizimin e kontratës si specialist montim tubash,saldator,hidraulik të pajisur me dëshmi profesionale ashtu siç është kërkuar në pikën 9 të DST.
  4. AM Shpk

  Dokumentacioni i paraqitur nga Operatori Ekonomik lidhur me shtojcën 10, eshte i paplotë.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per KUPA SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per STERKAJ SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRANS-2010 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRANS-2010 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRANS-2010 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per TRANS-2010 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Notice: Undefined index: vendime_kpp in /home/openprocurement/application/views/scripts/pcompany/view.phtml on line 783
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data