Open Procurement Albania

Blerje rripa trapezoidale

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Blerje rripa trapezoidale
Nr. Reference REF-29585-07-08-2019
Vlera / Fondi Limit 5 280 450,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 09-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-07-2019
Data e mbajtjes se tenderit 19-07-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues Alen-Co
Alpha Solutions Group
Mag
W.Center
Arblev
Operator Ekonomik Kontraktues
 • MAG SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 5 097 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 09-08-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 6117000
  Data e lidhjes se kontrates 24-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates 40 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem :
  1. Operatori ekonomik “Alen-Co” shpk :
  - Ne katalogun e paraqitur nga ky operator, rripat nuk jane shenuar ne menyre te dukshme te gjitha modelet e rripave te kerkuara nga Autoriteti Kontraktor, ne kundershtim kjo me piken 2.3, shkronja “d” te kerkesave per kualifikim.
  - Ne piken 2.3 shkronja “d” te kerkesave per kualifikim eshte kerkuar qe per perbushjen e kapacitetit teknik oepratoret te paraqesin …furnizime te ngjashme te nje vlere jo me te vogel se 2 000 000 leke te realizuara gjate tre viteve te fundit. Referuar dokumentacionit te paraqitur ne sistemin e prokurimit elektronik, rezulton se asnje nga kontratat e paraqitura nga ky operator nuk jane furnizime te ngashme me mallin objekt prokurimi.

  2. Operatori ekonomik “Alpha Solutions Group” shpk :
  - Ne piken 2.3 shkronja “d” te kerkesave per kualifikim eshte kerkuar qe per perbushjen e kapacitetit teknik operatoret te paraqesin …furnizime te ngjashme te nje vlere jo me te vogel se 2 000 000 leke te realizuara gjate tre viteve te fundit. Referuar dokumentacionit te paraqitur ne sistemin e prokurimit elektronik, rezulton se asnje nga kontratat e paraqitura nga ky operator dhe faturat tatimore nuk jane furnizime te ngashme me mallin objekt prokurimi.
  - Ne katalogun e paraqitur nga ky operator, rripat nuk jane shenuar ne menyre te dukshme te gjitha modelet e rripave te kerkuara nga Autoriteti Kontraktor, ne kundershtim kjo me piken 2.3, shkronja “d” te kerkesave per kualifikim.

  3. Operatori ekonomik “W.Center” shpk :
  - Ne piken 2.3 shkronja “d” te kerkesave per kualifikim eshte kerkuar qe per perbushjen e kapacitetit teknik operatoret te paraqesin …furnizime te ngjashme te nje vlere jo me te vogel se 2 000 000 leke te realizuara gjate tre viteve te fundit. Referuar dokumentacionit te paraqitur ne sistemin e prokurimit elektronik, rezulton se asnje nga kontratat e paraqitura nga ky operator dhe faturat tatimore nuk jane furnizime te ngashme me mallin objekt prokurimi.
  - Ne katalogun e paraqitur nga ky operator, rripat nuk jane shenuar ne menyre te dukshme te gjitha modelet e rripave te kerkuara nga Autoriteti Kontraktor, ne kundershtim kjo me piken 2.3, shkronja “d” te kerkesave per kualifikim.

  4. Operatori ekonomik “Arblev” shpk :
  - Nuk ka paraqitur asnje dokument.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  12. Njoftim fituesi-Blerje rripa trapezoidale.docx
  Shtojca5.1.docx
  Sqarim lidhur me DST-te.docx
  DST- Blerje rripa trapezoidale.docx
  17. Njoftimi i lidhjes se kontrates-Blerje rripa trapezoidale.docx
  DST- Blerje rripa trapezoidale.docx
  Shtojca5.1.docx
  Sqarim lidhur me DST-te.docx

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data