Open Procurement Albania

Blerje bllok bronz

Institucioni Prokurues Sh.A Albpetrol
Autoritet Prokurues Sh.A Albpetrol
Objekti i Tenderit Blerje bllok bronz
Nr. Reference REF-30926-07-19-2019
Vlera / Fondi Limit 3 125 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 22-07-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 01-08-2019
Data e mbajtjes se tenderit 01-08-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues Arblev
Westec
Operator Ekonomik Kontraktues
 • A R B L E V
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 3 097 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 20-08-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 3716400
  Data e lidhjes se kontrates 24-09-2019
  Kohezgjatja e kontrates 30 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka patur ankesa.
  Jane skualifikuar ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori ekonomik “Westec” shpk :
  - Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dokumetacioinin e plote lidhur me dokumentacionin e kerkuar. Ne kundershtim kjo me pikat: 2.2 ”Per kapacitetin teknik”, germat:
  - Furnizime te mëparshme të ngjashme në një vlerë jo me te vogel se: 1 250 000 leke, të realizuara gjatë tre viteve të fundit. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnje dokument ne sistem.
  - Kataloge teknike nga firma/t prodhuese per mallin e tenderuar. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnje dokument ne sistem.
  - Ofertuesi ne rast se nuk eshte prodhues, te paraqese Autorizim nga Prodhuesi, ose distributor i autorizuar, i cili merr persiper te furnizoje Ofertuesin me mallin objekt prokurimi. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnje dokument ne sistem.
  - Ofertuesi te paraqese, perpara afatit te fundit per hapjen e ofertave, nje moster (lingote) bronzi. Mostra te paraqitet dhe te dorezohet se bashku me nje kerkese per paraqitje mostre te protokolluar ne Albpetrol sha perpara afatit te fundit per paraqitjen e ofertave. Mostra se bashku me kerkesen te dorezohet ne zyren e protokoll arkives ne Albpetrol sha. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur dhe dorezuar asnje moster “Lingote Bronzi“, prane shoqerise Albpetrol sh.a., perpara afatit te fundit te hapjes se ofertave.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  12. Njoftim fituesi-Blerje bronz.docx
  DST-Blerje bronz.docx
  3. Njoftim kontrate- Blerje bronz.docx
  DST-Blerje bronz.docx
  17. Njoftimi i lidhjes se kontrates-Blerje bllok bronz.docx
  DST-Blerje bronz.docx

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data