Open Procurement Albania

Blerje kancelari dhe shtypshkrime për nevojat e shoqerisë OSHEE sh.a

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Autoritet Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Objekti i Tenderit Blerje kancelari dhe shtypshkrime për nevojat e shoqerisë OSHEE sh.a
Nr. Reference REF-32878-08-06-2019
Vlera / Fondi Limit 126 736 606,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-08-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 15-11-2019
Data e mbajtjes se tenderit 15-11-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Kristalina - KH shpk
Infosoft Office shpk
INTERLOGISTICS shpk
ALBDESIGN PSP shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • INTERLOGISTIC
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 122 361 614,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-02-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 146833936.8
  Data e lidhjes se kontrates 14-02-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa:
  • Ne daten 03.12.2019, me nr. 24177 Prot., nga Operator Ekonomik “Infosoft Office” shpk eshte paraqitur formulari i ankeses per proceduren e prokurimit me objekt “Blerje kancelari dhe shtypshkrime për nevojat e shoqerisë OSHEE sh.a” e vleresuar ne date 29.11.2019 nga Komisioni i Vleresimit te Ofertave.
  Me shkresen nr. 24177/2 prot., date: 11.12.2019 Operatori Ekonomik “Infosoft Office” shpk, ka marre pergjigje.

  • Ne daten 03.12.2019, me nr. 24192 Prot., nga Operator Ekonomik “Kristalina-KH” shpk eshte paraqitur formulari i ankeses per proceduren e prokurimit me objekt “Blerje kancelari dhe shtypshkrime për nevojat e shoqerisë OSHEE sh.a” e vleresuar ne date 29.11.2019 nga Komisioni i Vleresimit te Ofertave.
  Me shkresen nr. 24192/3 prot., date: 11.12.2019 Operatori Ekonomik “Kristalina-KH” shpk, ka marre pergjigje.

  • Ne daten 06.12.2019, me nr. 24508 Prot., nga Operator Ekonomik “Albdesign PSP” shpk eshte paraqitur formulari i ankeses per proceduren e prokurimit me objekt “Blerje kancelari dhe shtypshkrime për nevojat e shoqerisë OSHEE sh.a” e vleresuar ne date 29.11.2019 nga Komisioni i Vleresimit te Ofertave.
  Me shkresen nr. 24508/3 prot., date: 13.12.2019 Operatori Ekonomik “Albdesign PSP” shpk, ka marre pergjigje.
  • Në datën 18.12.2019, operatori ekonomik “Kristalina - KH” sh.p.k. ka paraqitur ankesë pranë Komisionit të Prokurimit Publik i cili ka vendosur mospranimin e ankeses referuar vendimit nr. 46/2020 date 29.01.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Operatori Ekonomik “Kristalina - KH” shpk:
  • Operatori Ekonomik Kristalina - KH shpk nuk ploteson kriterin e pervojave (furnizimeve) te meparshme, te ngjashme per zerat kancelari.
  • Operatori Ekonomik Kristalina - KH shpk nuk paraqet çertificate ISO 9001 dhe ISO 14001 per zerat Kancelarike.

  2. Operatori Ekonomik “Infosoft Office” shpk :
  • Operatori Ekonomik Infosoft Office shpk referuar vertetimit Nr. T01557253, date 15.11.2019 te Drejtorise Rajonale te Tatimeve DTM, rezulton se diten e dorezimit te ofertes ka detyrime tatimore te papaguara.
  • Operatori Ekonomik Infosoft Office shpk nuk ploteson kriterin e pervojave (furnizimeve) te meparshme, te ngjashme per zerat shtypshkrime.

  3. Operatori Ekonomik “ALBDESIGN PSP” shpk:
  • Operatori Ekonomik ALBDESIGN PSP shpk nuk ploteson kriterin e pervojave (furnizimeve) te meparshme, te ngjashme per zerat kancelari.
  • Operatori Ekonomik ALBDESIGN PSP shpk nuk paraqet çertificate ISO 9001 dhe ISO 14001 per zerat Kancelarike.
  • Nisur nga sa mesiper Operatori Ekonomik ALBDESIGN PSP shpk nuk ploteson kete pike pasi referuar skedes teknike te produktit leter A4 te dorezuar me nr. IK Spec 002, date 01 shtator 2017, rezulton se bardhesia CIE e deklaruar nga vete prodhuesi eshte 172 +/-3, kjo ne kundershtim me specifikimet teknike te kerkuara nga Autoriteti Kontraktor.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Per kete procedure prokurimi eshte shtyre tre here afati I dorezimit te dokumentave ( referuar ne Shtojcat e bashkengjitura me poshte ).
  Afati fillestar ka qene data 30-08-2019.
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftim Kontrate.docx
  Tabela me mostrat e kerkuara diten e hapjes.pdf
  22. PV mo-de.pdf
  12. Libreza.pdf
  13.2. Flete punimesh.pdf
  19. PV Nderprerje.pdf
  10. Biseda operative.pdf
  15. Liber fonogramesh.pdf
  20. PV mbyllje.pdf
  09. Liber remonti.pdf
  PROCEDURË E HAPUR MALLRA.docx
  Preventivi Shtypshkrime.pdf
  17. PV lidhje re.pdf
  11. Levizja e bazes materiale.pdf
  08. Liber Protokolli.pdf
  Preventivi Kancelari.pdf
  06. Liber Matje.pdf
  18. PV Verifikimi.pdf
  OSHEE_Brand_Manual FINAL.pdf
  07. Liber mbrojtje.pdf
  02. FH.pdf
  21. PV rilidhje.pdf
  05. Liber manovrimesh.pdf
  24. PV Realizim DKRH.pdf
  16--kartele Magazine-.pdf
  03. Liber personeli.pdf
  25. Urdhër Dorezimii.pdf
  13.1. Flete Punimesh .pdf
  14. liber per diten e sigurimit teknik-156-1.pdf
  01. FD.pdf
  03. Liber personeli.pdf
  23. PV konstatim DKRH.pdf
  04. Liber Ngarkesash.pdf
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Shtojcë për modifikim në dokumentat e tenderit (I).

  Shtojcë për modifikim në dokumentat e tenderit (II).

  Shtojcë për modifikim në dokumentat e tenderit (III).  VENDIM K.P.P. 46/2020

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data