Open Procurement Albania

Projekti per ndertimin e qendres se mirembajtjes Korçe

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Albgaz sh.a
Autoritet Prokurues Albgaz sh.a
Objekti i Tenderit Projekti per ndertimin e qendres se mirembajtjes Korçe
Nr. Reference REF-49714-02-06-2020
Vlera / Fondi Limit 2 447 606,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 07-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-02-2020
Data e mbajtjes se tenderit 17-02-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues FIRMITAS STUDIO
NET-GROUP
VIANTE
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B-VAAL ENGINEERING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2029453.79
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 2435344.55
  Data e lidhjes se kontrates 04-05-2020
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. FIRMITAS STUDIO sh.p.k - L91708008J:
  • Bazuar në DT për kapacitetet ekonomike dhe financiare pika 1, operatori ekonomik nuk ka paraqitur kopjet e certifikuara të bilanceve të 2 (dy ) viteve te fundit (2017-2018).
  • Bazuar në DT për kapacitetet ekonomike dhe financiare pika 2, xhiro vjetore gjatë 2 viteve të fundit të operatorit është më e vogël se vlera e fondit limit.
  • Bazuar në DT për kapacitetet teknike pika 2.3, operatori ka paraqitur shërbime të ngjashme me objektin e prokurimit, të cilat janë më vlerë me e vogël se 40 % e vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet.
  • Bazuar në DT për kapacitetet teknike pika 2 në lidhje me Licensen profesionale të shoqerisë per Projektimin, operatori ekonomik në licensën e tij nuk ka të përfshira kategoritë e kërkuara në DT, përkatësisht: Kat 2 a, Kat 2d, Kat 3c, Kat 3d, Kat 4c, Kat 4i, Kat 4j, Kat 9a, Kat 9d, Kat 9e, Kat 10 e,Kat 11d.
  • Bazuar në DT për kapacitetet teknike pika 3 në lidhje me Drejtuesit Teknikë. Operatori ekonomik nuk ka paraqitur drejtuesit e mëposhtëm: 1 (një) arkitekt, 1 (një) Gjeolog me orientim Gjeoteknik-Hidrogjeologji, 1 (një) Inxhinier Elektrik për Industri, 1 (një) Inxhinier Ndërtimi për punime civile dhe 1 (një) Inxhinier Ndërtimi, profili Strukturist.

  2. Operatori ekonomik VIANTE Konstruksion sh.p.k nuk ka paraqitur dokumentacionin e plotë tekniko-ligjor justifikues për përmbushjen e kritereve të përcaktuara në dokumentet e tenderit. Operatori ekonomik ka paraqitur vetëm cerfitikatën e regjistrimit pranë Qendrës Kombëtare të Biznesit dhe ekstraktin e regjistrit tregtar.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data