Open Procurement Albania

Ndertimi i Tualeteve ne kalate.

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Sh.A Porti Detar Sarande
Autoritet Prokurues Sh.A Porti Detar Sarande
Objekti i Tenderit Ndertimi i Tualeteve ne kalate.
Nr. Reference REF-32042-07-30-2019
Vlera / Fondi Limit 3 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 04-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 04-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues AA&P SHPK
CARA SHPK
JODY SHPK -SHENDELLI SHPK
KACDEDJA SHPK
MANE/S SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • AA&P
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 785 120,00
  Data e shpalljes se fituesit 03-02-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka marrë përgjigje në datë 16.01.2020.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. CARA:
  • Preventivi i paraqitur nga ofertuesi nuk eshte sipas preventivit te kerkuar ne Dokumentet e Tenderit. Preventivi i paraqitur eshte ne strukture dhe vlera sipas preventivit te kerkuar me date zhvillimi te tenderit ne 13 Gusht 2019, duke shperfillur faktin qe me inisiativ te Autoritetit Kontraktor u bene ndryshime ne projekt, rrjedhimisht edhe ne preventiv, pa ndryshuar fondi limit, me date tenderimi ne 4 Dhjetor 2019, ndryshime qe u paraqiten ne sistemin e APP-ës www.app.gov.al më datën 11 Nëntor 2019, me emertimin: - “4 Dhjetor 2019, DST TUALETET_“, “4 Dhjetor 2019, Preventivi pa cmime»-« 4 Dhjetor 2019, SHTOJCA Tualete NjPprok.Nr.832,11Nen» etj.
  • Nuk ka paraqitur pune te ngjashme sipas DST-ës: 2.3.Për kapacitetin teknik: 2.3.1. Operatori ekonomik ofertues duhet të ketë pervoje te suksesshme ne ekzekutimin te pakten:...etj.
  • Ne lidhje me plotesimin e kriterit te kerkuar ne DST: ” 2.3.3. Per listen e meposhtme te artikujve: Zëri “Punime elektrike”: Nr.23. -f.v.”Aparat matës per ujin, elektronik me Kartë” Nr.22. -f.v. “Aparat matës per Energjine Elektrike, elektronik me Kartë”..etj. Ofertuesi CARA shpk ka hedhur ne sistem dokumentet ne format pdf: ”Cara Kont Furnizimi matriale hidraulike Adida” dhe:”Cara_Kont Furnizimi Sali Elektrik ok 19”. Dokumenti i parë ka paraqitur materiale qe kane te bejne ngrohje-ftohjen, kaldaja etj, kurse i dyti sisteme ndricimi(plafon led... etj). Asnje nga pajisjet e paraqitura nuk perputhet me kriterin 2.3.1. te DST-ës(si me lart).

  2. JODY-SHENDELLI:
  Preventivi i paraqitur nga ofertuesi nuk eshte sipas preventivit te kerkuar ne Dokumentet e Tenderit. Preventivi i paraqitur eshte ne strukture dhe vlera sipas preventivit te kerkuar me date zhvillimi te tenderit ne 13 Gusht 2019, duke shperfillur faktin qe me inisiativ te Autoritetit Kontraktor u bene ndryshime ne projekt, rjedhimisht edhe ne preventiv, pa ndryshuar fondi limit, me date tenderimi ne 4 Dhjetor 2019, ndryshime qe u paraqiten ne sistemin e APP-ës www.app.gov.al më datën 11 Nëntor 2019, me emertimin: - “4 Dhjetor 2019, DST TUALETET_“, “4 Dhjetor 2019, Preventivi pa cmime»-« 4 Dhjetor 2019, SHTOJCA Tualete NjPprok.Nr.832,11Nen» etj.
  • Dokumenti pdf: “ Shendelli_Kontrate_Hidro-Sistem “ eshte i palexueshem.
  • Autorizimi nga distributori i pretenduar ”ELLAL COM” firmosur nga Bedri Sula, eshte pa nipt, I editueshem dhe nuk paraqet lidhjen me autorizuesin LTD.
  • Nga sa me siper refuzohet oferta.

  3. KACDEDJA:
  • Preventivi i paraqitur nga ofertuesi nuk eshte sipas preventivit te kerkuar ne Dokumentet e Tenderit. Preventivi i paraqitur eshte ne strukture dhe vlera sipas preventivit te kerkuar me date zhvillimi te tenderit ne 13 Gusht 2019, duke shperfillur faktin qe me inisiativ te Autoritetit Kontraktor u bene ndryshime ne projekt, rjedhimisht edhe ne preventiv, pa ndryshuar fondi limit, me date tenderimi ne 4 Dhjetor 2019, ndryshime qe u paraqiten ne sistemin e APP-ës www.app.gov.al më datën 11 Nëntor 2019, me emertimin: - “4 Dhjetor 2019, DST TUALETET_“, “4 Dhjetor 2019, Preventivi pa cmime»-« 4 Dhjetor 2019, SHTOJCA Tualete NjPprok.Nr.832,11Nen» etj.

  4. MANE/S:
  • Ne kundershtim me kriterin e kerkuar ne DST:
  “Katalogun/et ose fragmente te katalogut/eve e prodhuesit / ve per listen e mesiperme te artikujve ne te cilet te tregohen dhe te specifikohen qarte materialet qe do te ofrohen. Shenim: Fragmentet e Katalogut/ve duhet te tregojne lehtesisht dhe qarte qe jane pjese katalogu, si dhe cilit katalog dhe cilit prodhues i perkasin”.
  Ofertuesi ka paraqitur nje material ne formatin “pdf” prej 64 faqesh te titulluar: “MATES_TE_ENERGJISE_ELEKTRONIKE__ME_KARTE.pdf”, ne te cilin jane ekspozuar 32 tipe pajisjesh mates te energjise elektrike nga faqja 40 e ne vazhdim deri ne faqen 64, por pa specifikuar konkretisht per tipin e ofruar per objektin per te cilin behet tenderimi. Nuk eshte ne tagrin e KVO-së te perzgjedhe nga 32 tipe pikerisht pajisjen qe ka ndermend ofertuesi te vendose ne objekt.
  • Katalogu i paraqitur “Matesat_Elektronik_te_Ujit_me_Karte”, eshte i paperkthyer ne kundershtim me kerkesem e DST-ës, version v.2019, sipas njoftimit elektronik në rubrikën „Njoftime“ të APP-ës, dt.12 Mars 2019, nga web:app.gov.al, faqe 29: “Shtojca 11, Kriteret e Përgjithshme të Pranimit/Kualifikimit”, .
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data