Open Procurement Albania

Ndërtimi i linjës së re me dy qarqe 110 kV Burrel - Bulqizë dhe rehabilitimi i Nënstacioneve 110 kV, Burrel dhe Bulqizë

Institucioni Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Autoritet Prokurues Operatori i Sistemit te Transmetimit OST
Objekti i Tenderit Ndërtimi i linjës së re me dy qarqe 110 kV Burrel - Bulqizë dhe rehabilitimi i Nënstacioneve 110 kV, Burrel dhe Bulqizë
Burimi i Financimit Të ardhurat e OST sh.a.
Nr. Reference REF-62499-06-24-2020
Vlera / Fondi Limit 656 980 980,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 25-06-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 27-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 27-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 2
Operatore Konkurues 1. LA - OR shpk & SHANSI INVEST
2. EVEREST
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LA-OR-Shansi Invest
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 655 700 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 27-08-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 18 (tetëmbëdhjetë) muaj nga hyrja në fuqi e kontratës.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. OE “EVEREST” sh.p.k.:
  • Nuk ka përmbushur piken 2.3.1, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse operatori ekonomik ofertues nuk ploteson vlerat e kërkuara lidhur me punët e ngjashme të paraqitura.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.2, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse i mungojnë kategoritë: Projektues gjeodet - Pika d dhe Studim gjeologo inxhinierik - hidrogjeologjik - Pikat 9/b, d në licencën profesionale për fushën e projektimit.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.3, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse nuk disponon: Program të licencuar “PLS CADD and TOWER” ose të ngjashëm si dhe të pakten 1 (një) Inxhinier Elektrik të certifikuar për përdorimin e programeve “PLS CADD and TOWER” ose të ngjashme për realizimin e projektit të linjes.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.4, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse i mungon kategoria NS-20, shpime gjeologo-inxhinierike, puse e shpime për ujë, klasifikimi A në licencën profesionale për fushën e zbatimit të punimeve.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.5, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse nuk ka paraqitur vetëdeklarim nga operatori ekonomik që brenda së njëjtës periudhë nuk është kontraktor/nënkontraktor për kontratë/kontrata të lidhura.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.6, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse nuk disponon në licencën e shoqërisë të paktën 1 (nje) inxhinier elektrik, 1(një) inxhinier gjeolog si dhe stafin mbështetës të kërkuar në këtë kriter.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.9, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse nuk ka në stafin e tij minimumi 1 (një) punonjes, të trainuar dhe të pajisur me certifikatë për përdorim Makineri shtrirje + terheqje dhe frenim përcjellesi (percj., tros, opgw).
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.10, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse nuk ka në stafin e tij numurin e kërkuar për punonjës të certifikuar për punime në lartësi ku njeri prej tyre të jetë inxhinier.
  • Nuk ka përmbushur pikën 2.3.11, “Për kapacitetin teknik” të kritereve të veçanta të kualifikimit sepse nuk ka minimumin 2(dy) Inxhinierë elektrik të certifikuar për: arkitekturen dhe skemat e Nënstacioneve elektrike të TL; mbrojtje dhe komandime; Scada/RTU dhe rele.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shansi Invest viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shansi Invest viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shansi Invest viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Shansi Invest viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Specifikime (I)

  Specifikime (II)

  Seksioni i Bazamentit

  Planimetria e Re e Pajisjeve 110 Kv te N/Stacionit Bulqize

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data