Open Procurement Albania

Blerje uniforma dhe paisje sigurie per punonjesit e OSHEE

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Institucioni Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Autoritet Prokurues Operatori i Shperndarjes se Energjise Elektrike
Objekti i Tenderit Blerje uniforma dhe paisje sigurie per punonjesit e OSHEE
Nr. Reference REF-95458-11-22-2018
Vlera / Fondi Limit 198 150 000,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-11-2018
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 17-12-2018
Data e mbajtjes se tenderit 17-12-2018
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues Marsi & Al & MSSC (Military System Supply Company) & K O A N

MALBERTEX & Arisa Konfeksion SHPK

D&E & Kristal 2001 SHPK

MUCA SHPK

Operator Ekonomik Kontraktues
 • Marsi & Al - MSSC (Military System Supply Company)-K O A N
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 190 530 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 25-04-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 228636000
  Data e lidhjes se kontrates 24-05-2019
  Kohezgjatja e kontrates
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ankesa ne vleresim:
  • Bashkimi i operatoreve “Marsi & Al” sh.p.k & MSSC (Military System Supply Company)” sh.p.k & “KOAN” sh.p.k. ankese ne AK dhe ne KPP.
  • Bashkimi i operatoreve “Malbertex” sh.p.k & Arisa Konfeksion” sh.p.k ankese ne AK.
  • KPP me vendimin nr. 181/2019 date 29.03.2019 ka vendosur pranimin e ankeses se Bashkimit te operatoreve“Marsi & Al” sh.p.k & MSSC (Military System Supply Company)” sh.p.k & “KOAN” sh.p.ksi dhe ka vendosur qe AK të anulojë vendimin e KVO-së mbi kualifikimin e Bashkimit te operatoreve“D&E” shpk & “Kristal 2001” shpk, shpk duke e skualifikuar atë.

  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. “MUCA” sh.p.k:
  • Nuk paraqet oferte ekonomike.

  2. “MALBERTEX shpk & Arisa Konfeksion” sh.p.k, :
  • Lidhur me Certifikaten OEKO-TEX te paraqitur, mbajtesi i saj ka autorizuar vetem operatori Arisa Konfeksione nderkohe referuar marreveshjes se bashkepunimit te operatoreve rezulton se ata jane pjesemarres ne pjese ideale 20% Malbertex dhe 80% Arisa Konfeksione.
  • Lidhur me certifikaten e konformitetit te kepuceve mbrojtese, bashkimi i operatoreve nuk paraqet asnje document provues qe te vertetoje lidhjen me mbajtesin e saj Delta PLUS.
  • Malbertex ne permbushje te kritereve te pergjithshme, ka dorezuar vetedeklarimin sipas shtojces 8 me date 17.12.2018. Referuar kthim pergjigjes Nr. 492/1 Prot, date 23.01.2019 te Drejtorise Rajonale Tatimore Tirane, rezulton se Malbertex sh.p.k. ka gjobe ne tatimin mbi fitimin per periudhen Nentor 2018 e kontabilizuar me date 16.11.2018. Sa me siper, Malbertex rezulton debitor prane Drejtorise Tatimore ne daten e hapjes se ofertave 17.12.2018.

  3. “D&E & Kristal 2001” sh.p.k:
  • Komisioni i Vleresimit te Ofertave gjate rivleresimitte procedures vendosi skualifikimin e ketij operatori ekonomik ne zbatim te vendimin nr. 181/2019 date 29.03.2019 te Komisionit te Prokurimit Publik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i fituesit app.docx
  Uniformat e OSHEE.pdf
  OSHEE_Brand_Manual FINAL.pdf
  DOKUMENTAT_TENDERI- MALLRA.doc
  Formulari i kontrates se nenshkruar.docx
  OSHEE_Brand_Manual FINAL.pdf
  Uniformat e OSHEE.pdf
  DOKUMENTAT_TENDERI- MALLRA.doc
  Vendim KPP

  MBESHTETES
  USAID

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data