Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
62 3742 33,595 237,737,572,331 25,417 186,786,928,752 151,242,903,884

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Bulqizë Blerje dezinfektantësh dhe materiale mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së COVID-19 në kopshte, çerdhe dhe shkolla nën juridiksionin e Bashkisë Bulqizë. 1,083,333 Njoftuar Fituesi FLORFARMA 886,000
Qeverisja Vendore Tiranë Brandim i 6 pikave te reja te UKT sh.a» 10,686,329 Njoftuar Fituesi Albdesign PSP 109,300 lekë / per njësi
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale për ndriçim rrugor, Rruga e Durrësit 7,167,340 Lidhur Kontrata ELECTRICAL POWER ENGINEERING 5,247,250
Qeverisja Vendore Durrës Blerje makineri asfaltoshtruese, fadrome, rrul vibrues 11,230,000 Lidhur Kontrata KRONOS KONSTRUKSION 10,950,000
Qeverisja Vendore Himarë Blerje materiale hidraulike dhe vegla pune 1,772,500 Njoftuar Fituesi ASI-2A CO 1,697,500
Qeverisja Vendore Peqin blerje dru zjarri 1,700,000 Lidhur Kontrata Gjergj Buça 1,692,000
Qeverisja Vendore Kuçovë “ Studim projektim të sistemit të Ujësjellësit për fshatin Gegë dhe sistemit të kanalizimeve për fshatrat Gegë ,Kuçova vjetër dhe Salckozare, të Bashkisë Kuçovë ” 21,666,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë HR& Payroll për listëpagesat ” 6,500,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3 “Blerje Gaz” 1,307,160 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2 “Blerje Benzinë” 10,867,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1 “Blerje Naftë” 71,729,064 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim miniparku i qytetit prane Argjinatures se Lumit Shkumbin ( Faza e II dhe Faza e III) 13,926,414 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Mbikqyrje e punimeve për objektin: “Ndërtim dhe rikonstruksion të infrastrukturës publike (godina), në zonat e reja të shpallura për zhvillim në Bashkinë Tiranë”. 3,672,590 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Ndërtim dhe rikonstruksion të infrastrukturës publike (godina), në zonat e reja të shpallura për zhvillim në Bashkinë Tiranë”. 361,501,824 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Loti I – Blerje mallra ushqimore per nevojat e kopshteve dhe cerdheve te Bashkise Diber 2020 3,327,833 Lidhur Kontrata JASHARI 3 308 454
Qeverisja Vendore Kamëz Rehabilitimi i Diges se Rezervuarit Paskuqan (Faza e dyte) 43,718,333 Lidhur Kontrata UDHA & 2T SHPK 43,387,899
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Moduli IT i Performancës 3,333,000 Lidhur Kontrata Smart Processes sh.p.k 3,295,000
Qeverisja Vendore Kurbin Rehabilitim i blloqeve të pallateve dhe fasades së Qytetit Mamurras. 34,408,787 Njoftuar Fituesi LALA SHPK 33,874,722
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje tuba corrogator per sektorin KUZ ne rrugen Josif Papamihali 2,163,500 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 1,890,800
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion i rruges Lagje e Alles-Sutaj 2,492,728 Lidhur Kontrata VIANTE Konstruksion 2,192,857
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I: Pjesë këmbimi goma” 5,114,366 Njoftuar Fituesi Besnik Meçi 4,496,400
Qeverisja Vendore Sarandë “Ndertim Pusi i Ri Nr.3/2020 ne Çuke-Ksamil dhe lidhja me tubacionin e transmetimit” 4,422,930 Lidhur Kontrata MANE/S 4,278,938
Qeverisja Vendore Shkodër Rikualifikim Urban Blloqe Banimi “Leke Dukagjini” (tek ish vajguri) 6,094,328 Njoftuar Fituesi KADIA SHPK 5,484,879
Qeverisja Vendore Himarë Përmirësimi i sistemit të furnizimit me ujë të zonave Dhërmi, Faza II, Gjilek, Kondraq dhe Palasë 166,666,667 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 164,298,352
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrja e punimeve per objektin: Rehabilitimi i Diges se Rezervuarit Paskuqan (Faza e dyte). 1,131,731 Lidhur Kontrata GJEOKONSULT & CO SHPK 1,043,195
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë në objekte publike 32,218,278 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 31,831,499
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Blerje Gazoil D1 per nevojat e Instituciont Ujesjelles Kanalizime Sh.A Ura vajguorre 1,107,840 Lidhur Kontrata A&T - O L S I SHPK Marzhi i fitimit 7,89 %
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uniforma dhe veshje speciale për punonjësit e DDD 6,298,400 Njoftuar Fituesi POWER INDUSTRIES 6,292,200
Qeverisja Vendore Durrës MBIKQYRJE per prokurimin me objekt: ”Rikonstruksion me riveshje te kolektoreve ne ITUND, instalim makinerie ne stacionet ekzistues dhe pastrim kolektori ne zonen e qytetit, Bashkia Durres’’. 1,932,891 Lidhur Kontrata NET-GROUP 1,738,352
Qeverisja Vendore Krujë Blerje dru zjarri per Bashkine Kruje 1,245,840 Njoftuar Fituesi Gjergj Buça 1,245,840

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data