Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
62 3585 32,158 202,855,289,250 24,316 159,601,064,768 135,832,004,970

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i" 5 (pese)Segmenteve Rrugore fshati Gri,Bujan,Cerrnice,Tropoje(2)" 343,905,073 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion i rrugës "Berisha"nga Rrethrrotullimi Qëndror deri tek Rruga "OSBE". 39,379,764 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Cërrik Rikonstruksion i rrugës Licaj 19,996,314 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Garazh per mjetet e MZSH 1,551,486 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tepelenë Furnizim dhe Vendosje Matësa uji në Fshatin Veliqot 4,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Përmet Mbikqyrje punimesh për objektin "Rikonstruksion i Ujësjellësit Rajonal të fshatrave Kosinë, Bodar, Kutal, Frashër (Vercisht-Gostomickë), Gjinkar, Petran, Rapckë, Loti i Parë Njësia Administrative Piskovë, Petran dhe Frashër, Bashkia Përmet". 1,568,115 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Mirëmbajtje e faqes zyrtare web www.bashkiashkoder.gov.al dhe moduleve të integruara të saj 750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dibër Sherbim mbikqyrje e punimeve per objektin:Rehabilitimi i diges se Garmes-Bashkia Peshkopi 1,175,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete didaktike. 8,563,583 Njoftuar Fituesi ALBAS SHPK 8,380,002.63
Qeverisja Vendore Shkodër ”Blerje Paijsje te Teknologjise se Informacionit dhe Komunikimit TIK” për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise(Blerje e Përqendruar) 333,200 Lidhur Kontrata BNT ELECTRONIC'S 332,000.00
Qeverisja Vendore Vlorë PREPARATE KIMIKE 813,770 Lidhur Kontrata MILIFAR SHPK 715.200
Qeverisja Vendore Tiranë Sheshe Rekreative ne zonen Urbane dhe Periferike te Tiranes 16,666,667 Lidhur Kontrata “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 16 579 417.58
Qeverisja Vendore Mallakastër “Materiale për mirëmbajtje objektesh shkollat + zyra” (për nevoja të Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike Mallakastër) 1,666,650 Lidhur Kontrata Genti 001 1,295,740
Qeverisja Vendore Mallakastër Rehabilitim i rrjetit ujites Çorrush 28,320,000 Njoftuar Fituesi “K.M.K” shpk & “2 N” shpk 21,641,000
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertimi i rruges Jusuf Gervalla 122,741,457 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA 76,447,983
Qeverisja Vendore Kamëz Rruga " Rruga Hali Hoxha Rruga Islam Spahia Rruga Ded Gjon Luli ( Fundi) 37,849,633 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHA & KUPA SHPK 36.693.440
Qeverisja Vendore Cërrik Rehabilitim i kanaleve vadites, Bashkia Cerrik 34,333,333 Njoftuar Fituesi “Meteo” shpk & “Shendelli” shpk 33.988.877
Qeverisja Vendore Këlcyrë Projekte për Përmirësimin e kushteve të banimit për komunitetet e pafavorizuara, Bashkia Këlcyrë 15,201,078 Njoftuar Fituesi ”Ergi” sh.p.k & “2AF”sh.p.k 15 164 120
Qeverisja Vendore Cërrik Ndertim ujesjellesi per fshatrat Linas, Kamunah, Mollas dhe Dasar, NjA Mollas, Bashkia Cerrik 283,457,911 Njoftuar Fituesi "VIANTE KONSTRUKSION" Shpk & "FUSHA" Shpk & "EURO-ALB" Shpk 281.115.515
Qeverisja Vendore Mat Ndërtim ujësjellësi për furnizimin me ujë i qytetit Burrel, të fshatrave të njësisë administrative Derjan dhe Rukaj -Loti 1 561,354,044 Njoftuar Fituesi “EVEREST” Sh.p.k & “EDICOM” Sh.p.k 557 546 953
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i mirembajtjes se automjeteve te Bashkise Shkoder 1,731,580 Njoftuar Fituesi Lazër Gjekaj 1,716,100
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shërbimi për mirëmbajtjen e objekteve specifike WEB, Aplikacioni, Platforma e Kartës së Studentit, si dhe shërbimi i hostimit të tyre 5,760,000 Njoftuar Fituesi “ÇELËSI” shpk 5.500.000
Qeverisja Vendore Tiranë Mobilim i magazinës me rafte metalike 3,560,000 Lidhur Kontrata FRAL-2000 3 500 000
Qeverisja Vendore Skrapar Mbrojtje nga grryerja e lumit të Çorovodës pranë ish Vilave 4,386,666 Lidhur Kontrata ''2AF'' sh.p.k & ''AGBES Construksion'' sh.p.k 4.338.876
Qeverisja Vendore Himarë Blerje materiale hidraulike 2,075,104 Lidhur Kontrata LLAMBI NIKA 1.999.995
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Tretë -“Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Ndërtimi i rrugës që lidh rrugën ”Liman Kaba” deri tek rruga ”Muharrem Butka” 355,667 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë - “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Rehabilitimi i hapësirave publike pranë Mozaikut” 557,228 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Parë: “Mbikqyrja e punimeve për objektin: “Punime për përfundimin e Urës së Mëlcizës, Zall Herr” 598,440 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje shërbimi për realizimin e projektit, “Fillo me një ide-Fito një intership në Bashkinë e Tiranës” 980,790 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Urë Vajgurore Studim projektim për rrugët (Infrastrukturë Rrugore) 1,667,000 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data