Open Procurement Albania

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
62 3585 32,158 202,855,289,250 24,316 159,601,064,768 135,832,004,970

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje Shtylla druri te trajtuara me prajmer, H=7m 818,892 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruga "Gjergj Fishta" 8,518,739 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Delvinë Rikonstruksion i rrugëve të brendshme në fshatrat e Njësië Administrative Vergo (Vergo,Tatzat dhe Kopacez)”, Bashkia Delvinë 1,583,325 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Memaliaj Pastrim i rezervuarit të Çërrilës. 1,600,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rrjeti I Ri Kun-je Rr, Miqesia,Altruisti, Burimi, Kongresi i Lushnjes, OSBE,Seg.nga 1-8, Kamez. L.5 8,376,470 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Rikonstruksion Godine Adaptuar për Banesë Sociale në qytetin Leskovik”, Bashkia Kolonjë. 11,969,973 Njoftuar Fituesi ZEQILLARI & Kthella SHPK 11,916,530
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale të nevojshme për mbrojtjen personale për përballimin e situatës të shkaktuar nga COVID-19 37,546,021 Lidhur Kontrata W.Center SHPK 34,304,070.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 42,839,783 Njoftuar Fituesi ”KMK & CAUSHI M & SINDER AB & 2N” shpk 30,867,900
Qeverisja Vendore Tiranë Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 34,667,575 Njoftuar Fituesi ”KMK & CAUSHI M & SINDER AB & 2N” shpk 25,743,071
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rruge ne Njesite Administrative 26,666,525 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 15 234 620
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Ndertim Gabionash dhe marrje masash per realizimin e mbrojtjes se tubit DN-863mm 1,015,543 Lidhur Kontrata NET-GROUP 929,437.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i 1: Mbikeqyrje te punimeve per objektin Permiresim furnizimi me uje ne zonen poshte depove Yzberisht 1,2 Fabrika e qelqit 846,425 Lidhur Kontrata NET-GROUP 779,323.00
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje mjetesh: Makine teknologjike, Rul, Transportues, Fuoristrade (per nevoja te Ndermarrjes se Sherbimeve Publike Mallakaster) 12,500,000 Lidhur Kontrata BEQIRI SHPK 12,200,000
Qeverisja Vendore Mat Rehabilitim i diges se ujembledhesit Shoshaj 19,127,558 Njoftuar Fituesi UDHA SHPK&NDREGJONI SHPK 19 037 062
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget Deja Rruga Bilal Xhaferri RrugeBujar Bishanaku 42,752,861 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 42,495,187
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget Marin Barleti 36,719,247 Njoftuar Fituesi “NDERTIMI ”shpk & “ COLOMBO” shpk 35,150,000
Qeverisja Vendore Tiranë Uniforma dhe veshje te tjera speciale per Policine Bashkiake 13,333,300 Njoftuar Fituesi Vojsava Zenelaj 13.286.700
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rruget Ylbere Bylikbashi (Faik Kulla) Rruga Xhemal Kada 28,713,246 Njoftuar Fituesi S I R E T A 2F & EURO-ALB 25,555,555
Qeverisja Vendore Delvinë Rikonstruksion i Rrugeve te brendshme te qytetit Delvine 5,832,014 Njoftuar Fituesi ILIRIA/D 5,663,990
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për rindërtimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në zonën e shpallur për zhvillim të detyruar, në njësinë administrative 6, zona “Kombinat” Bashkia Tiranë, (Programi i Rindërtimit) 63,965,008 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Ndertim mur mbrojtes rruga Broje 2,083,334 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Hapje e rruges Kalce 3,749,953 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Rikualifikim Urban Blloqe banimi Rruga "Europa" (tek ish qëndra ekonomike e arsimit) 3,838,326 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Pyllezime Voskopoje 17,924,079 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale higjeno-sanitare 140,364,176 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje automjete, Furgona frigoriferik. 8,691,512 Njoftuar Fituesi ALBANIA MOTOR COMPANY 8 480 000
Qeverisja Vendore Korçë Kuotë ushqimore për nxënësit e shkollës 9 vjeçare “NaimFrashëri", Korce 3,230,000 Njoftuar Fituesi Ziso Marko 312.5 për njësi
Qeverisja Vendore Prrenjas LOTI I - Blerje bukë 221,760 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 205,920
Qeverisja Vendore Prrenjas LOTI II - Blerje mish dhe produkte bulmeti 2,646,200 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 2,139,200
Qeverisja Vendore Prrenjas LOTI III - Blerje fruta perime dhe produkte ushqimore 4,380,480 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 3,518,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data