Open Procurement Albania

Rehabilitimi i fushes sportive Laprake

Njė shėnim me RedFlag ėshtė njė fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione tė tjera qė mund tė tregojnė njė shqetėsim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial tė pajtueshmėrisė ligjore pėr sjellje tė paligjshme ose joetike tė biznesit, veēanėrisht nė lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit tė ligjeve anti-korrupsion.Vlerėsimi pėr kėto kategori do tė bėhet nė mėnyrė automatike, me filtra analitik tė paracaktuar.

 • Skualifikim i tė gjithė operatorėve konkurrues pėrveē fituesit
 • Skualifikim i tė gjithė operatorėve konkurrues pėrveē fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranė
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rehabilitimi i fushes sportive Laprake.

Burimi i financimit: Vėnė nė dispozicion nga buxheti i Bashkisė sė Tiranės pėr vitin 2019, miratuar me VKB nr 96 datė 26.08.2019, pėr disa ndryshime nė vendimin nr.159 datė 21.12.2018, per ‘’Miratimin e Programit buxhetor afatmesėm 2019-2021 dhe detajimin e buxhetit tė Bashkisė sė Tiranės pėr vitin 2019, konfirmuar nga Prefekti me anė te shkresės me Nr 32883/2 prot datė 13.09.2019.
Nr. Reference REF-38129-10-03-2019
Vlera / Fondi Limit 43 079 656,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 04-10-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 04-11-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 04-11-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 18
Operatorė Konkurues EuroNdertimi 2000
Dajti Park 2007 & Glavenica
Pepa Groupshpk & Junik
Alesio 2014 shpk & Alko Impex General Construction
Klajger Konstruksion shpk & Varaku-E
Desaret Company
BE-IS
Colombo
Aurora Konstruksion shpk & S.A.G
ANTE Group
VIANTE Konstruksion
Leon Konstruksion
Kthella
SIRETA 2F
L.T.E Construksion shpk & Shendelli
LIQENI VII
Bahas shpk & Avduli
Kacdedja
Operator Ekonomik Kontraktues
 • PEPA GROUP - JUNIK
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 33452354.61
  Data e shpalljes sė fituesit 13-12-2019
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 40142825.53
  Data e lidhjes sė kontratės 30-12-2019
  Kohėzgjatja e kontratės 3 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikur ofertuesit e meposhtem:

  1. Operatori Ekonomik “EuroNdertimi 2000” shpk
  • Operatori Ekonomik EuroNdertimi 2000 shpk, nuk ploteson piken 5 te DST: Operatori ekonomik duhet te kete te punesuar punonjes te pajisur me deshmi kualifikimi e sigurimit teknik, (te vlefshme) leshuar nga Inspektoriati Shteteror Teknik dhe Industrial apo nga subjekte juridike private te akredituara per ēertifikimin e punonjesve, pasi OE nuk ka paraqitur ne SPE, 4 (kater) karpentier sipas kerkeses se DST.
  • Operatori Ekonomik EuroNdertimi 2000 shpk, nuk ploteson piken 6 Operatori ekonomik ofertues duhet te kete te punesuar 4 (kater) punonjes manovratore te mjeteve te renda nga te cilet dy automakiniste dhe dy eskavatorist….
  • Operatori Ekonomik EuroNdertimi 2000 shpk, nuk ploteson piken 13 te DST- Operatori Ekonomik duhet te jete i pajisur me liēencen profesionale nga Qendra Kombetare e Liēensimit (QKL) Kodi III.2.B pasi OE nuk ka paraqitur ne SPE liēencen me kete kod sipas kerkeses ne DST.
  • Operatori Ekonomik EuroNdertimi 2000 shpk, nuk ploteson piken 14 Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrate (Shtojca 10)..Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope, pasi OE nuk ka paraqitur asnje mjet me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton.
  • Operatori Ekonomik EuroNdertimi 2000 shpk, nuk ploteson piken 14 Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrate (Shtojca 10).. pasi nuk ka paraqitur mjetin Eskavator me goma

  2.BASHKIMI OPERATOREVE EKONOMIK “ DAJTI PARK 2007” & “GLAVENICA” SHPK :
  • Bashkimi Operatoreve Ekonomik “Dajti Park 2007” & “Glavenica” shpk, nuk ploteson piken 14 Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)..Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope. BOE ne permbushje te ketij kriteri ka paraqitur te sakte vetem nje kamion.
  • Bashkimi Operatoreve Ekonomik “ Dajti Park 2007” & “Glavenica” shpk, nuk ploteson piken 14 te DST) Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrate (Shtojca 10). Kamion vetshkarkues (kapaciteti mbajtes nga 3.5- ton deri ne 5 ton 2 cope . BOE ne permbushje te ketij kritetri ka te sakte vetem nje kamion.
  • Bashkimi Operatoreve Ekonomik Dajti Park 2007 & Glavenica shpk, nuk ploteson piken 5 te DST. BOE nuk ka paraqitur sipas kerkesave te DST asnje punonjes murator, dhe ka paraqitur tre punonje karpentier nga 4 te kerkuar ne DST.

  3 . Bashkimi Operatoreve Ekonomik Operatori Ekonomik “Alesio 2014” shpk& “Alko Impex General Construction” shpk
  • BOE “Alesio 2014” shpk & “Alko Impex General Construction” shpk, nuk ploteson piken 2. KRITERET E VEĒANTA Te KUALIFIKIMIT/1/Kandidati/Ofertuesi duhet te dorezoje:a. Pershkrimin e Ofertes, sipas Shtojces 1 pasi BOE ka paraqitur ne SPE shtojcen 1 por nuk ka perputhje midis vleres se ofertes pa tvsh e paraqitur brenda shtojces si dhe me vleren e paraqitur ne preventiv.
  • BOE “Alesio 2014” shpk & “Alko Impex General Construction” shpk, nuk ploteson piken 14 Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrate (Shtojca 10)..Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope. BOE, ka paraqitur vetem nje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.
  • BOE “Alesio 2014” shpk & “Alko impex General Construction” shpk, nuk ploteson piken 14 te DST) Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrate (Shtojca 10).. Kamion vetshkarkues (kapaciteti mbajtes nga 3.5- ton deri ne 5 ton 2 cope. BOE, ka paraqitur vetem nje kamion me kapacitet mbajtes 3.5 - 5 ton, sipas kerkesave te DST.

  4. Operatori Ekonomik “Desaret Company” shpk:
  • Operatori Ekonomik Desaret Company shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope OE, ka paraqitur vetem nje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.
  • Operatori Ekonomik Desaret Company shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)” Autobitumatice 1 cope, pasi dokumentacioni i paraqitur per kete mjet eshte i paplote.

  5. Operatori Ekonomik “Colombo” shpk :
  • Operatori Ekonomik “Colombo” shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope pasi nuk ka paraqitur asnje mjet me (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton. OE, nuk ka paraqitur asnje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.
  • Operatori Ekonomik Colombo shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 3.5 - 5 ton 2 cope . OE, ka paraqitur vetem nje kamion me kapacitet mbajtes 3.5 - 5 ton, sipas kerkesave te DST.
  • Operatori Ekonomik Colombo shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)” Autobitumatice 1 cope, pasi dokumentacioni i paraqitur per kete mjet eshte i paplote.

  6. Operatori Ekonomik “ANTE Group” shpk:
  • Operatori Ekonomik “ANTE Group” shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope. OE, nuk ka paraqitur asnje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.
  • Operatori Ekonomik ANTE Group shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Autobetoniere 1 cope, pasi dokumentacioni i paraqitur per kete mjet eshte i paplote.

  7. Operatori Ekonomik “ VIANTE Konstruksion”shpk:
  • Operatori Ekonomik “ VIANTE ”shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope OE, nuk ka paraqitur asnje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.
  • Operatori Ekonomik “ VIANTE ”shpk, nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)” Autobetoniere 1 cope, pasi dokumentacioni i paraqitur per kete mjet eshte i paplote.

  8. Operatori Ekonomik “LEON Konstruksion” shpk:
  • Operatori Ekonomik “LEON Konstruksion” nuk ploteson nuk ploteson piken 14 te Kapacitetit Teknik te DST: “Deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (Shtojca 10)”Kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope, pasi nuk ka paraqitur asnje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.

  9. Operatori Ekonomik “Kacdedja” shpk:
  • Operatori Ekonomik Kacdedja shpk , nuk ploteson piken 14 te kapacitetit teknik te DST: “deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrates (shtojca 10)”kamion veteshkarkues (kapaciteti mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton 2 cope pasi nuk ka paraqitur asnje kamion me kapacitet mbajtes 10 (dhjete) - 15 (pesembedhjete) ton, sipas kerkesave te DST.
  • Operatori Ekonomik Kacdedja shpk , nuk ploteson piken 14 te DST) deshmi per mjetet e pajisjet teknike, qe ka ne dispozicion apo mund ti vihen ne dispozicion operatorit ekonomik, qe nevojiten per ekzekutimin e kontrate (shtojca 10).. kamion vetshkarkues (kapaciteti mbajtes nga 3.5- ton deri ne 5 ton 2 cope pasi nuk ka paraqitur asnje kamion me kapacitet mbajtes 3.5- ton deri ne 5 ton , sipas kerkesave te DST.

  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.53 - Dt.31-12-2019
  Projekti

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data