Open Procurement Albania

Rikonstruksioni i Rruges Bilisht-Vernik Loti I

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Devoll
Institucioni Prokurues Bashkia Devoll
Objekti i Tenderit Rikonstruksioni i Rruges Bilisht-Vernik Loti I
Nr. Reference REF-38182-10-03-2019
Vlera / Fondi Limit 57 683 941,00
Lloji i Kontratės Publike Punė Publike
Lloji i Procedurės Procedurė e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit tė Tenderit 04-10-2019
Data e fundit pėr dorėzimin e Dokumenteve 04-11-2019
Data e mbajtjes sė tenderit 04-11-2019
Nr. i Operatorėve Konkurues 25
Operatorė Konkurues LALA SHPK
SHKELQIMI 07 SHPK
2T SHPK
ALB KORCA SHPK
ALMO Konstruksion SHPK
ARTYKA II SHPK & ED KONSTRUKSION SHPK
AURORA KONSTRUKSION SHPK
BE - IS SHPK
BIBA-X SHPK
BOSHNJAKU B SHPK
NIEM SHPK
NIKA SHPK
S I R E T A 2F SHPK
COLOMBO SHPK
Shendelli SHPK
DESARET COMPANY SHPK
KACDEDJA SHPK
LEON KONSTRUKSION SHPK
LIQENI VII SHPK
Pese Vellezerit SHPK
REJ SHPK
S.M.O Union SHPK
SALILLARI SHPK
Uleza Ndertim SHPK
XHENGO SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ARTYKA II - ED KONSTRUKSION
 • Oferta fituese Lekė pa TVSH 32288693.4
  Data e shpalljes sė fituesit 04-12-2019
  Vlera e kontraktuar Lekė me TVSH 38746432.08
  Data e lidhjes sė kontratės 05-12-2019
  Kohėzgjatja e kontratės 4 muaj
  Shtesė kontrate (Lekė me TVSH)
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Jane skualifikuar Ofertuesit e meposhtem:
  1. DESARET COMPANY

  Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate Qeraje Nr.3622 Rep./Nr.1375 Kol. date 06.10.2017 me qeradhenes “A.A.C”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.),vendndodhja;Qarku Fier,Bashkia Fier Nuk pembush kushtin teknik kerkuar nga AK,Lidhur me fabriken e asfaltobetonit ofertuesit duhet te kene ne pronesi,me qera apo te lidhin kontrate furnizimi me nje fabrike vendndodhja e se ciles cila garanton realizimin e objektit konform kushteve teknike,ku per Vendosjen ne veper e perzierjeve te shtresave binder dhe asfaltobetonit,ku Shperndarja e perzierjes duhet te behet mekanikisht me anen e nje makinerie asfalt-shtruese (finitriēe).E gjithe proēedura e prodhimit, transportit, vendosjes dhe ngjeshjes se perzierjes nuk lejohet te jete me shume se 2 (dy) ore,ne distane me objektin e prokurimit,ne zbatim dhe sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.
  Nuk ka te percaktuar objektin e prokurimit

  2. BOSHNJAKU. B :
  Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate Qeraje Nr.3329 Rep./Nr.1772 Kol. date 17.10.2019 me qeradhenes “A A C”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.),vendndodhja;fshati Stan,Karbunare,Lushnje Fier
  Nuk pembush kushtin teknik kerkuar nga AK,Lidhur me fabriken e asfaltobetonit ofertuesit duhet te kene ne pronesi,me qera apo te lidhin kontrate furnizimi me nje fabrike vendndodhja e se ciles cila garanton realizimin e objektit konform kushteve teknike,ku per Vendosjen ne veper e perzierjeve te shtresave binder dhe asfaltobetonit,ku Shperndarja e perzierjes duhet te behet mekanikisht me anen e nje makinerie asfalt-shtruese (finitriēe).E gjithe proēedura e prodhimit, transportit, vendosjes dhe ngjeshjes se perzierjes nuk lejohet te jete me shume se 2 (dy) ore,ne distane me objektin e prokurimit,ne zbatim dhe sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.

  3. AURORA KONSTRUKSION :
  Operatori ekonomik “AURORA KONSTRUKSION”Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate furnizimi Nr.6697 Rep./Nr.3320 Rep. date 06.06.2019 me prodhuesin “BI-INVESTMENTS”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.) adrese;Ish Fabrika e Prodhimit te Tullave Lagjia Ēlirimi Lushnje Fier. nuk percaktohet objekti i prokurimit
  Nuk pembush kushtin teknik kerkuar nga AK,Lidhur me fabriken e asfaltobetonit ofertuesit duhet te kene ne pronesi,me qera apo te lidhin kontrate furnizimi me nje fabrike vendndodhja e se ciles cila garanton realizimin e objektit konform kushteve teknike,ku per Vendosjen ne veper e perzierjeve te shtresave binder dhe asfaltobetonit,ku Shperndarja e perzierjes duhet te behet mekanikisht me anen e nje makinerie asfalt-shtruese (finitriēe).E gjithe proēedura e prodhimit, transportit, vendosjes dhe ngjeshjes se perzierjes nuk lejohet te jete me shume se 2 (dy) ore.ne zbatim dhe sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.
  Per Nyjen e thyerjes se materialeve inerte,paraqitet kontrate furnizimi Nr.2456 Rep./Nr.1011 Kol. Date 24.04.2015 me prodhuesin “PASHKASHESH” shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.) nuk percaktohet objekti i prokurimit.

  4. ALB KORCA 2002:
  Operatori ekonomik " ALB KORCA 2002"Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate furnizimi Nr.4552 Rep./Nr.4458 Rep. date 08.11.2019 me furnizuesin “AL ASFALT” shpk percaktohet afati dhe objekti i prokurimit e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.) adrese;Prane Kryqezimit 4 Rruget Xhafzotaj Durres
  Nuk pembush kushtin teknik kerkuar nga AK,Lidhur me fabriken e asfaltobetonit ofertuesit duhet te kene ne pronesi,me qera apo te lidhin kontrate furnizimi me nje fabrike vendndodhja e se ciles cila garanton realizimin e objektit konform kushteve teknike,ku per Vendosjen ne veper e perzierjeve te shtresave binder dhe asfaltobetonit,Shperndarja e perzierjes duhet te behet mekanikisht me anen e nje makinerie asfalt-shtruese (finitriēe).
  E gjithe proēedura e prodhimit, transportit, vendosjes dhe ngjeshjes se perzierjes nuk lejohet te jete me shume se 2 (dy) ore.ne zbatim dhe sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.

  5. LALA :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.

  6. S.M.O.UNION :
  Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.

  7. NIKA : Nuk ploteson kriteret e vendosura ne DST.

  Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate Furnizimi date 06.10.2017 me furnizues “ALPA”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.),vendndodhja;Korēe Pogradec Ēerave Nuk permbush kushtin se ska te percaktuar afatin dhe objektin e prokurimit .

  8. BE - IS SH.P.K :
  Operatori ekonomik “BE - IS SH.P.K” Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate furnizimi Nr.12377 Rep./Nr.5722 Rep. date 17.10.2019 me furnizuesin “BAMI”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.),vendndodhja;Fshati Halil,Komuna “Fushe-Kruje”,Rrethi Kruje,Qarku Durres.
  Nuk pembush kushtin teknik kerkuar nga AK,Lidhur me fabriken e asfaltobetonit ofertuesit duhet te kene ne pronesi,me qera apo te lidhin kontrate furnizimi me nje fabrike vendndodhja e se ciles cila garanton realizimin e objektit konform kushteve teknike,ku per Vendosjen ne veper e perzierjeve te shtresave binder dhe asfaltobetonit,ku Shperndarja e perzierjes duhet te behet mekanikisht me anen e nje makinerie asfalt-shtruese (finitriēe).E gjithe proēedura e prodhimit, transportit, vendosjes dhe ngjeshjes se perzierjes nuk lejohet te jete me shume se 2 (dy) ore,ne distane me objektin e prokurimit,ne zbatim dhe sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.
  Si dhe nuk ka te percaktuar objektin e prokurimit

  9. "SHKELQIMI 07":
  Operatori ekonomik "SHKELQIMI 07"Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur per objektin e prokurimit e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.) me vendndodhje;Rruga Nacionale Fier-Patos.Km 1 Fshati “Portez” Qarku Fier. Nuk pembush kushtin teknik kerkuar nga AK,Lidhur me fabriken e asfaltobetonit ofertuesit duhet te kene ne pronesi,me qera apo te lidhin kontrate furnizimi me nje fabrike vendndodhja e se ciles cila garanton realizimin e objektit konform kushteve teknike,ku per Vendosjen ne veper e perzierjeve te shtresave binder dhe asfaltobetonit,Shperndarja e perzierjes duhet te behet mekanikisht me anen e nje makinerie asfalt-shtruese (finitriēe).E gjithe proēedura e prodhimit, transportit, vendosjes dhe ngjeshjes se perzierjes nuk lejohet te jete me shume se 2 (dy) ore.ne zbatim dhe sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.
  Edhe se Fabrika e asfaltobetonit mund te jete e levizshme “MOBILE” duhet provohet ne dokumentat si; planvendosjen e saj dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.) me vendndodhje ne distance me objektin e prokurimit, sipas percaktimve ne Vendimi i Keshillit te Ministrave nr. 628, date 15.7.2015 “Per miratimin e Rregullave Teknike te Projektimit dhe Ndertimit te Rrugeve”I ndryshuar.

  10. S I R E T A 2F :
  Nuk ka plotesuar ktiteret e vendosura ne DTS.

  11. Shendelli :
  Nuk ka plotesuar ktiteret e vendosura ne DTS.
  Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate furnizimi Nr.572 Rep./Nr.251 Kol. date 14.05.2013 me furnizues “FILIPI”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, nuk ka planvendosjen dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.),

  12. COLOMBO :
  Operatori ekonomik “C O L O M B O”Per Fabriken e asfaltobetonit paraqitur me kontrate Qeraje Nr.898 Rep./Nr.565/1 Kol. date 24.02.2017 me qeradhenes “SEVAST”shpk e shoqeruar me dokumente qe vertetojne pronesine e tyre, planvendosjen e tyre dhe lejen mjedisore ( duhet te paraqitet leja mjedisore Kodi III.1B leshuar nga Qendra Kombetare e Licencimit ose leja mjedisore e leshuar nga Ministria e Mjedisit.),vendndodhja;objekti ndodhet ne Kallafet (sheshi I Azinese),Komuna Kote,Qarku Vlore
  Arsyeja e Anulimit
  Shėnime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) pėr kėtė Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde tė Tenderit
  Specifikim Teknik
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontratės Nr.50 - Dt.16-12-2019
  Projekti

  Tė drejtat e Pėrdorimit

  Pėrsa kohė nuk pėrcaktohet ndryshe, i gjithė informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nėn liēencat: This material is Open Data