Open Procurement Albania

Blerje Automjetesh Mini eskavator me zinxhir gome, me kove te vogel dhe ruspe te vogel dhe Kamioncine me dopio kabine dhe me karroceri veteshkarukuese

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit
Objekti i Tenderit Blerje Automjetesh Mini eskavator me zinxhir gome, me kove te vogel dhe ruspe te vogel dhe Kamioncine me dopio kabine dhe me karroceri veteshkarukuese
Nr. Reference REF-38422-10-07-2019
Vlera / Fondi Limit 6 285 084,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 18-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 18-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 7
Operatore Konkurues 2A Trade & Engeneering
Almeta GMBH
Eral Construction Company
Fusha
Luars Bros
Si & Co
Sparkle 32
Operator Ekonomik Kontraktues
 • LUAR Bros
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 445 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 15-11-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Subjekte të s’kualifikuara:
  1. “Eral Construction Company” shpk:
  Nuk plotëson pikën 4 të Kapacitetin Teknik:
  - Nuk ka paraqitur katalogun (ose fragmente të katalogut) për kamioncinën nën autoritetin e prodhuesit, thjesht ka sjellë disa foto që në asnjë nga ato nuk përcaktohen specifikimet e kamioncinës object prokurimi.

  2. “Fusha” shpk:
  Nuk plotëson pikën 2 të Kapacitetin Teknik:
  - ISO 9001-2015 e paraqitur nga Fusha Shpk, nuk përfshin objektin tonë të prokurimit
  Nuk plotëson pikën 4 të Kapacitetin Teknik:
  - Nuk ka paraqitur katalogun (ose fragmente të katalogut) për mjetet nën autoritetin e prodhuesit, thjesht ka sjellë disa foto dhe specifikimet teknike sipas DST-ve.
  Nuk plotëson pikën 7 të Kapacitetin Teknik:
  - Nuk ka paraqitur një kontratë me nje servis të specializuar për të gjithë periudhën e garancisë ka paraqitur një kontratë qeraje tokë kullote të cilës i ka përfunduar afati me 02.10.2019.

  3. “Si & Co” shpk:
  Nuk plotëson kriteret e veçanta të kualifikimit, Nuk plotëson pikën 1, gërma “b”
  - Deklarate për paraqitje oferte të pavaruar sipas Shtojcës 2/1 nuk është plotësuar siç duhet pika 6 pasi janë vënë shenja “x” tek pika a dhe b por duhej plotësuar vetëm pika a me shenjën “x” përderisa nuk është bashkim operatorësh.
  Nuk plotëson pikën 4 të Kapacitetin Teknik:
  - Nuk ka paraqitur katalogun (ose fragmente të katalogut) për mjetet nën autoritetin e prodhuesit, thjesht ka sjelle disa foto dhe specifikimet teknike sipas DST-ve.
  4. “Sparkle 32” shpk :
  Nuk plotëson pikën 5 të kapacitetit teknike në DST
  - Nuk ka paraqitur leje qarkullimi për mjetet objekt prokurimi
  Nuk plotëson pikën 7 të kapacitetit teknike në DST
  - OE ka paraqitur kontratën e bashkëpunimit SPARKLE 32 me P.F Z. Sami Alstafa, por nuk ka paraqitur dokumenta që vërtetojnë se Z. Sami Alstafa ka një pikë të specializuar servisi
  - Nga verifikimi i QKB-së rezulton se Z. Sami Alstafa ka thjeshte një leje mjedisore dhe jo leje servisi.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data