Open Procurement Albania

-Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi dhe venie ne pune e rrjetit ekzistues ne zonen e Shkozes se Siperme’’

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues SH.A Ujesjelles Kanalizime Tirane
Objekti i Tenderit -Loti i katert: Mbikqyrja e punimeve per objektin: Ndertim rrjet ujesjellesi dhe venie ne pune e rrjetit ekzistues ne zonen e Shkozes se Siperme’’
Nr. Reference REF-39028-10-10-2019
Vlera / Fondi Limit 107 524,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 11-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 22-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues ZENIT&CO
NET-GROUP
M.A.K Studio
NOVATECH STUDIO
XH & MILER
A & E ENGINEERING
Operator Ekonomik Kontraktues
 • B-VAAL ENGINEERING
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 99 253,00
  Data e shpalljes se fituesit 14-11-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 119103.204
  Data e lidhjes se kontrates 10-01-2020
  Kohezgjatja e kontrates 20 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:
  1.Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “ZENIT&CO” sh.p.k:
  Operatori Ekonomik “Zenit &CO ” sh.p.k nuk plotëson, Kriteret e Veçanta të Kualifikimit/ Kapaciteti teknik, pasi Vlera e ofertës ekonomike të paraqitur nga Operatori Ekonomik është nën vlerën minimale të përllogaritur nga Autoriteti Kontraktor.

  2.Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “Xh.Miler” sh.p.k:
  Këto kritere duhet të plotësohen me dorëzimin e vetëdeklaratës me shkrim të subjektit, në ditën e hapjes së ofertës, sipas Shtojcës 4.
  Operatori ekonomik XH&Miler, nuk ka paraqitur dokumentacion sipas setit të DST që APP ka publikuar në web app.gov.al të cilat janë të detyruara për zbatim nga çdo AK në proçedurat e vitit 2019 e në vijim .

  3.Oferta e paraqitur nga operatori ekonomik “A&E Enginnering”shpk:
  Vërtetim të lëshuar nga Administrata Tatimore, ku të specifikohet numri i punonjësve për secilin muaj; per periudhen Shkurt 2019- Gusht 2019.
  Gjatë shqyrtimit të dokumentacionit në sistemin elektronik konstatohet se operatori ekonomik A & E ENGINERING sh.p.k nuk ka arritur të paraqesë vërtetimin e lëshuar nga administrata tatimore çka bie në kundërshtim me rregullat e prokurimit publik si dhe kushteve të veçanta të kualifikimit të përcaktuar në DST.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.2 - Dt.20-01-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data