Open Procurement Albania

Sherbime te integruara sigurie per godinat, ne institucionet e arsimit parashkollor e shkollor dhe institucionet e tjera te Bashkise Tirane

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Sherbime te integruara sigurie per godinat, ne institucionet e arsimit parashkollor e shkollor dhe institucionet e tjera te Bashkise Tirane
Nr. Reference REF-40502-10-22-2019
Vlera / Fondi Limit 414 844 706,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 23-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-12-2019
Data e mbajtjes se tenderit 09-12-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues EUROGJICI-SECURITY SHPK
I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS SHPK
Global Security SHPK & ELEKTROSEK SHPK & PORT CONSTRUCTION SHPK
MYRTO SECURITY SHPK
International Security Albania SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Global Security SHPK - ELEKTROSEK SHPK - PORT CONSTRUCTION SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 414 662 400,00
  Data e shpalljes se fituesit 07-01-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 462.438.720
  Data e lidhjes se kontrates 10-04-2021
  Kohezgjatja e kontrates 36 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:
  1. Operatori ekonomik “EUROGJICI-SECURITY” Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  2. Operatori ekonomik “I.S.S (INTEGRATED SECURITY SOLUTIONS)” Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  3. Operatori ekonomik “MYRTO SECURITY” Shpk
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike.
  4. Operatori ekonomik “International Security Albania” Shpk
  a. Operatori ekonomik “International Security Albania” sh.p.k nuk ka paraqitur në sistemin elektronik (SPE): Sigurimi i ofertes, sipas Shtojcës 3, sipas pikës 2 kriteret e veçanta të kualifikimit, Kopje të çertifikuara të bilanceve të 2 (dy) viteve te fundit (2017, 2018) të paraqitur në autoritetet përkatëse, Dega e Tatim Taksave të konfirmuara nga ky autoritet, sipas pikes 3.2.2 të Kapacitetit ekonomik dhe financiar.
  b. Xhiro mesatare vjetore e deklaruar nga OE nuk përmbush kërkesën: …… ku vlera mesatare e se ciles duhet te jete jo me e vogel se 40% e fondit limit.
  c. Nuk përmbush kriteret sipas pikës 3.3 të Kapaciteti teknik: Vèrtetimi i realizimit të kontratës e paraqitur për përmbushjen e pikes 3.3.1 Kapaciteti teknik, nuk përmbush kërkesën: kontratë me natyrë të ngjashme të kryera gjatë tre viteve të fundit, me vlerë jo me pak se 35% e vlerës së përllogaritur të kontratës që prokurohet”.
  d. Nuk ka paraqitur asnjë dokumentacion tjetër teknik të kërkuar në kriteret e vecanta per kualifikim pjesë përbërëse e dokumentave standarte të tenderit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Global Security SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Global Security SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Global Security SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Global Security SHPK viti 2019-2020

  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTROSEK SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTROSEK SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTROSEK SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per ELEKTROSEK SHPK viti 2019-2020

 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Qeverisja Vendore Tiranë REF-40502-10-22-2019
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.21 - Dt.15-02-2021
  Termat e References

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data