Open Procurement Albania

Ndertim trotuari nga kisha katolike ne fshatin Pishaj

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gramsh
Institucioni Prokurues Bashkia Gramsh
Objekti i Tenderit Ndertim trotuari nga kisha katolike ne fshatin Pishaj
Nr. Reference REF-51485-02-25-2020
Vlera / Fondi Limit 9 996 545,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-02-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-03-2020
Data e mbajtjes se tenderit 09-03-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues Gele Zani”sh.p.k & “Viante Konstruksion”sh.p.k
“Shëndelli ” sh.p.k
“Zdravo ” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • -
  Notice: Undefined offset: 1 in /home/openprocurement/application/views/scripts/tender/view.phtml on line 416
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 9 515 948,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 60 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa ka pasur ankesa. Më datë 06.05.2020 regjistrohet pranë bashkisë Gramsh ankesa me nr.1481 prot datë 06.05.2020,nga operatori ekonomik “Shendelli” shpk.Me shkresën nr.1481 prot datë 13.05.2020 i kthehet përgjigje operatorit ekonomik ankimues lidhur me pretendimet e tij duke i pranuar pjeserisht ato,i cili më pas bën ankesë në Komisionin e Prokurimit Publik. Komisioni i Prokurimit Publik me vendimin nr. 202/2020 datë 11.06.2020 vendosi të mos pranojë ankesën e operatorit ekonomik “Shendelli” shpk.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Shëndelli” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk përmbush kriterin e përcaktuar në pikën 2.3/i/a“Licensa e shoqërisë e vlefshme për kategoritë“,pasi shoqëria “Shëndelli“ sh.p.k ,në licensën nr.NZ.3580/17 nuk përmban kategorinë NS-19 -A(Sistemet kundra zhurmës në infrastrukturë) ,kategori e kërkuar në Kriteret e Vecanta të Kualifikimit.
  - Nuk ka dorëzuar listë pagesat e sigurimeve shoqërore për gjithë periudhën e kërkuar në kriteret e vecanta te kualifikimit,ka dorëzuar listëpagesat e shoqërisë vetëm për muajt janar –shkurt 2020,fakt ky që nuk vërteton që drejtuesit teknikë të kërkuar apo punonjësit e kualifikuar të figurojnë në listëpagesat e shoqërisë 3-muajt e fundit.
  - Nuk plotëson kriterin lidhur me kapacitetin mbajtës për dy Kamionçina (kapaciteti mbajtës minimum 1.0 (nje) ton dhe maksimumi 2(dy) ton për secilin kamionçinë,vetëm mjeti me targa AA347 KE e përmbush këtë kriter,në kundërshtim me pikën 2.3.11 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit.
  - Nuk plotëson kriterin lidhur me kapacitetin mbajtës për dy Kamion vetëshkarkues (kapaciteti mbajtës minimum 12(dymbëdhjetë) ton dhe maksimumi 17(shtatëmbëdhjetë) ton për secilin kamion vetëm mjeti me targa AA 928 DM e përmbush këtë kriter, në kundërshtim me pikën 2.3.11 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit.
  2. “Zdravo” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka dorëzuar dokumentacion për dy specialistë montimi tubash në kundërshtim me pikën 2.3.4 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit.
  - Nuk ka dorëzuar dokumentacion për , 1(nje) person të certifikuar për “Ndihmën e parë dhe ndërhyrje ndaj emergjencave”, i cili duhet të figurojë në listëpagesë, në kundërshtim me pikën 2.3.5/d të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit .
  - Nuk ka dorëzuar kontrate furnizimi / autorizime te shoqeruara me çertifikatat e cilesise ISO 9001-2015, ISO 39001 - 2012, PAS 99: 2012 dhe QKL perkatese perfshi Lejet perkatese qe duhen marre per keto impiante për prodhimin ose furnizimin e materialeve që do përdoren në ndërtimin e objektit ku të përfshihen: - Inerte, – Betone.
  - Nuk përmbush kriterin për një Autovinc pasi mjetit me targa AA216 PR (autovinc ) i ka përfunduar afati i vlefshmërisë së certifikatës së transportit, në kundërshtim me pikën 2.3.11 të Kritereve të Vecanta të Kualifikimit
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data