Open Procurement Albania

Blerje Materiale elektrike per ndricimin rrugor

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Berat
Institucioni Prokurues Ndermarrja e Sherbimeve Publike Bashkia Berat
Objekti i Tenderit Blerje Materiale elektrike per ndricimin rrugor
Nr. Reference REF-54750-03-24-2020
Vlera / Fondi Limit 8 333 333,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 24-04-2020
Data e mbajtjes se tenderit 24-04-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 11
Operatore Konkurues Klosi-R Company sh.p.k
Fredi Elektronic sh.p.k
Ervin Luzi sh.p.k
Euro-Alb sh.p.k
Rafin Company sh.p.k
Alba Light sh.p.k
Murati-D sh.p.k
Hest sh.p.k
Novamat sh.p.k
ITE GRUP shp.k
Alba Elettrica sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • RAFIN COMPANY SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 6 997 500,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Deri me 31-12-2020
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  1. nr 233 prot. dt 21.05.2020 nga operatori ekonomik Fredi Elektronic sh.p.k.
  2. nr 232 prot. dt 21.05.2020 nga operatori ekonomik Alba Light sh.p.k.
  Kthim pergjigje:
  1. Nr 249 prot. dt 27.05.2020 ndaj Fredi Elektronic sh.p.k
  2. Nr 250 prot. dt 27.05.2020ndaj Alba Light sh.p.k.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. Klosi R Company, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST mungon Artikulli nr. 1 Ndricues Led 100 w 410 cope , gjithsej tabela ka 29 artikuj ku realisht jane kerkuar gjithsej 30 artikuj.
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  2. Fredi Electronic sh.p.k, për këto arsye:
  - Bilanci I tre viteve 2016-2017-2018 qe jane bashkelidhur shkreses me nr.15529 prot te dates 29.03.2019 nga Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve nuk jane firmosur dhe vulosur me vule te njome nga Drejtoria e Pergjithshme e Tatimeve gjysma e Bilancit te vitit 2017 dhe viti 2018, jane te pakonfirmuara.
  3. Ervin Luzi sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  - Nuk ka paraqitur kontrata te nenshkruara me entin publik te cilat duhet te shoqeroheshin me vertetim per realizimin e tyre ose me fatura tatimore te shitjes. Jane bashkelidhur vetem fatura tatimore me entin public. Me sektorin privat vlera eshte e parealizueshme.
  4. EURO-ALB sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  - Certifikatat personale ISO 9001:2015 te Standartit nderkombetar te Menaxhimit te Cilesise dhe ISO 45001:2018 e Sistemit te Menaxhimit te shendetit dhe sigurise ne pune nuk eshte e perfshire objekti I prokurimit.
  5. Alba Light sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  6. Murati D sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  - Mungon Deklarata e OE qe furnizimi do te behet me mjetet dhe shpenzimet e tij.
  7. HEST sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  8. Novamat sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka paraqitur vertetim per shlyerjen e taksave e tarifave vendore per vitin 2017.
  9. Albaelektrika sh.p.k, për këto arsye:
  - Ne Formularin e Ofertes sipas Shtojces 1 ne DST Artikulli nr.2 Llamba Led 50 W duhet te ishte Llamba Led 40 W sipas kritereve qe jane kerkuar dhe ne Shtojce.
  - Mungon Deklarata e OE qe furnizimi do te behet me mjetet dhe shpenzimet e tij.
  -
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data