Open Procurement Albania

Rikonstruksion i linjes kryesore te ujesjellesit fshati Mashan,Njesia Administrative Kodovjat & vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme qyteti Gramsh

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gramsh
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Gramsh
Objekti i Tenderit Rikonstruksion i linjes kryesore te ujesjellesit fshati Mashan,Njesia Administrative Kodovjat & vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme qyteti Gramsh
Nr. Reference REF-56168-04-14-2020
Vlera / Fondi Limit 30 239 843,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 15-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 20-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 20-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues “Kurti-07”sh.p.k
“Beqiri”sh.p.k & “Shendelli” sh.p.k
Viante Konstruksion”sh.p.k & ”Euro-Alb” sh.p.k
Operator Ekonomik Kontraktues
 • -
  Notice: Undefined offset: 1 in /home/openprocurement/application/views/scripts/tender/view.phtml on line 416
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 29 785 889,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 120 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Kurti-07”sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk i ka përmbushur detyrimet për derdhjen e kontributeve të sigurimeve shoqërore, në përputhje me legjislacionin shqiptar ose me dispozitat e zbatueshme në shtetin e origjinës; përcaktuar dhe në pikën „d“ të Kritereve të Përgjithshme të Kualifikimit ,pasi nuk ka paguar të gjitha detyrimet për pagimin e tatimeve e të kontributeve të sigurimeve shoqërore, sipas legjislacionit në fuqi.
  - Nuk përmbush kriterin për punë të ngjashme pasi ka operatori për të provuar se përvojën e tij ka dorëzuar kontratën datë 15.09.2015 ,si nënkontraktor , e cila ka përfunduar më datë 28.03.2016, dhe po këtë vit mbajnë datën edhe situacionet dhe faturat tatimore të shitjes,pra punimet nuk janë kryër brenda afatit 3-vjecar të kërkuar në dokumentat e tenderit,Gjithashtu për këtë objekt nuk është dorëzuar akti i kolaudimit sic kërkohet në DST.
  - Nuk plotëson nr.prej 100 punënjësish të siguruar për periudhën 12 muaj nga data e zhvillimit të tenderit,si dhe nuk ka dorëzuar listëpagesat e konfirmuara të punonjësve shoqëruar me formularët e deklarimit të pagesave FDP si dhe urdhër xhirimiet në bankë,për përiudhën 12 muaj nga data e zhvillimit të tenderit.
  - Nuk përmbush kriterin për 2 automakinist dhe 2 eskavatorist pasi nuk janë dorëzuar kontrata e punës për 4 manovratorë,pasi kontratat e dorëzuara kanë përfunduar më datë 31.12.2019,nuk janë dorëzuar leje e drejtimit (të vlefshme), Certifikata e Aftesimit Profesional (C.A.P), lëshuar nga institucionet përkatëse si dhe të figurojnë në listpagesat e shoqërisë. Nuk janë dorëzuar deshmi te kualifikimit Teknik (te vlefshme) per MANOVRATORE.
  2. “Beqiri ”sh.p.k& “Shendelli” sh.p.k, për këto arsye:
  - Nuk ka dorëzuar dokumentacion për 2(dy) inxhinieret pjese e drejtuesve teknike te shoqerise, të pajisur me certifikaten te Trajnimit për ”Vleresimi dhe dokumentacioni i vleresimit te risqeve ne kantier”, në kundërshtim me pikën 5.2/c të kritereve të vecanta të kualifikimit .
  - Për Inxhinerët E.B,V.SH,V.T, pjesë e drejtuesve teknikë të „Shëndelli“ shpk, dëshmia e kualifikimit të sigurimit teknik nuk është dorëzuar e plotë, mungon faqja e dytë e cila përcakton kategorinë e grupit dhe afatin e skadencës, fakt që nuk arrihet të provohet afati i vlefshmërisë së këtyre dëshmive.
  - Specialisti për montimin e tubave Viktor Baha,pjesë e stafit të „Shëndelli“ shpk nuk figuron ne liste pagesen e shoqerise për muajin e fundit prill 2020, në kundërshtim me pikën 5.1 të kritereve të vecanta të kualifikimit
  - Nuk ka dorëzuar Çertifikatat e cilësisë sipas Standartit ISO 3744:2010 (per nivelin e garantuar te fuqise se zerit), e vlefshme.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Specifikim Teknik
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data