Open Procurement Albania

Mbikeqyrje punimesh me objekt:Ujesjellesi Lazarat

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Gjirokastër
Institucioni Prokurues Bashkia Gjirokaster
Objekti i Tenderit Mbikeqyrje punimesh me objekt:Ujesjellesi Lazarat
Nr. Reference REF-56969-04-28-2020
Vlera / Fondi Limit 2 939 401,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 29-04-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 11-05-2020
Data e mbajtjes se tenderit 11-05-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues “A R G I” shpk & “HMK Consultin”
“BN PROJECT” sh.p.k
“G & L CONSTRUCTION” shpk & “ARENA MK” sh.p.k
“GJEOKONSULT & CO & 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S shpk
“HE&SK 11” SHPK
“HMK Consultin” shpk
“INSTITUTI DEKLIADA – ALB” shpk
“ZENIT & CO” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • -
  Notice: Undefined offset: 1 in /home/openprocurement/application/views/scripts/tender/view.phtml on line 416
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 2 569 061,00
  Data e shpalljes se fituesit 17-06-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. A R G I” shpk & “HMK Consultin”, për këto arsye:
  - OE HMK Consultin shpk ka paraqitur njëkohësisht ofertë individuale.
  2. BN PROJECT” sh.p.k, për këto arsye:
  - Ka mungesë të plotë të dokumentacionit të kërkuar duke hedhur vetem Vërtetim debie për energjinë elektrike dhe Vërtetim për shlyerjen e detyrimeve vendore. Kriter i parashikuar në DST.
  3. “GJEOKONSULT & CO” & 47 EK 79 & ILIRIADA P.K.S , për këto arsye:
  - Vlera e ofruar është më e ulët se minimumi i bazuar në VKM Nr.354 datë 11.05.2016 “Për miratimin e manualit të tarifave për shërbime në planifikim territori, projektim, mbikqyrje dhe kolaudim”.
  4. “HE&SK 11” SHPK, për këto arsye:
  - Mungon Ing.Hidroteknik në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  - Mungon Ing.Ndërtimi në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  - Mungon Ing. Topograf, Gjeodet, Markshajder në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  - Mungon IT/Ekuivalent, Staf Mbështetës kërkuar në DST pika (4) të Kapaciteti Teknik.
  5. “HMK Consultin” shpk , për këto arsye:
  - OE HMK Consultin shpk ka paraqitur njëkohësisht ofertë individuale dhe ofertë në BOE “A R G I” shpk & “HMK Consultin” shpk.
  6. “INSTITUTI DEKLIADA – ALB” shpk, për këto arsye:
  - Mungon Vërtetimin që konfirmon shlyerjen e të gjitha detyrimeve të maturuara të energjisë elektrike të kontratave të energjisë që ka operatori ekonomik që është i regjistruar në Shqipëri.
  - Mungon Ing.Hidroteknik në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  - Mungon Ing. Topograf, Gjeodet, Markshajder në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  7. “ZENIT & CO” shpk , për këto arsye:
  - Mungon Ing.Hidroteknik në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  - Mungon Ing. Topograf, Gjeodet, Markshajder në licensën profesionale të shoqërisë, pasi janë kërkuar dy dhe shoqëria disponon vetëm një.
  - Mungon nr (15) punonjës të siguruar për periudhën Nëntor 2019- Mars 2020 pra nuk plotëson pikën 6 të Kapaciteti Teknik.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor- Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per kete Kontraktor
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data