Open Procurement Albania

Rindertimi i 8 (tetë) objekteve Arsimore në Bashkine e Tiranës (Programi i Rindërtimit).

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Rindertimi i 8 (tetë) objekteve Arsimore në Bashkine e Tiranës (Programi i Rindërtimit).

Burimi i Financimit : Në zbatim të VKM Nr. 212, datë 11.03.2020 “Për përdorimin e fondit të rindërtimit, për financimin e rindërtimit të objekteve arsimore pika 2.b”, në mbështetje të ligjit nr. 9643, datë 20.11.2006 “Për prokurim publik” (i ndryshuar), VKM nr.914 datë 29.12.2014 “Për Miratimin e Rregullave të Prokurimit Publik” .

Objekti i kontratës/marrëveshjes kuadër: Rindertimi i 8 (tetë) objekteve Arsimore në Bashkinë e Tiranës si më poshtë:

1. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare 17-Shkurti Qesarakë E Vjetër”
2. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Hasan Vogli”
3. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Mangull”.
4. Ndërtim Kopshti Gurre”
5. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “Murat Toptani”
6. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Pajan”
7. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Pezë e Vogël”
8. Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Qazim Turdiu”
Nr. Reference REF-67231-07-28-2020
Vlera / Fondi Limit 1 308 064 646,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Kufizuar
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 29-07-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 10-08-2020
Data e mbajtjes se tenderit 10-08-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Kohëzgjatja e Marrëveshjes Kuadër do të jetë 24 muaj.

  1. Kohëzgjatja e kontratës për “Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare 17-Shkurti Qesarakë E Vjetër” , afati i kryerjes së investimit është 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 5 muaj projekt zbatimi .
  2. Kohëzgjatja e kontratës për Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Hasan Vogli” , afati i kryerjes së investimit është 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 7 muaj projekt zbatimi.
  3. Kohëzgjatja e kontratës për Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Mangull” , afati i kryerjes së investimit është 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 4 muaj projekt zbatimi .
  4. Kohëzgjatja e kontratës për “Ndërtim Kopshti Gurre” , afati i kryerjes së investimit është 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 2 muaj projekt zbatimi.
  5. Kohëzgjatja e kontratës për Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “Murat Toptani” , afati i kryerjes së investimit është 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 5 muaj projekt zbatimi.
  6. Kohëzgjatja e kontratës për Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Pajan” , afati i kryerjes së investimit është 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 3 muaj projekt zbatimi.
  7. Kohëzgjatja e kontratës për Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Pezë e Vogël” , afati i kryerjes së investimit është dhe 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit dhe 3 muaj projekt zbatimi.
  8. Kohëzgjatja e kontratës për Ndërtim i Shkollës 9- Vjeçare “ Qazim Turdiu” , afati i kryerjes së investimit është dhe 1 muaj për detajimin e dosjes së projekt zbatimit 7 muaj projekt zbatimi.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Në datë 29-07-2020 është shpallur në sistemin elektronik të APP-së , tenderi me Objekt : “ Rindërtimi i 8 (tetë) objekteve arsimore në bashkinë e Tiranës (në kuadër të procesit të rindërtimit)”.
  Afati fillestar për dorëzimin për shprehje interesi 10-08-2020 vetëm 12 data afat.
  Shënim i Albanian Institute Of Science: Nuk u respektua afati 15 ditor për dorëzimin e kërkesës nga konkurrentët e interesuar ( Neni 43 i Ligjit Nr. 9643 Për Prokurimin Publik”, i ndryshuar).
  (Kliko këtu)  AIS ka monitoruar procedurat dhe ka njoftuar publikisht mbi konstatimet mbi shkeljet ligjore.

  Tender Programi i Rindërtimit, Pjesa e Mbështetur nga Buxheti i Shtetit ( Publikuar ne 18/03/2020) .
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates
  Ligj Nr. 97/2019 Për Miratimin e Aktit Normativ, me Fuqinë e Ligjit, Nr. 9, Datë 16.12.2019, të Këshillit të Ministrave, “Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore”

  Akt Normativ Nr. 9, datë 16.12.2019 Për Përballimin e Pasojave të Fatkeqësisë Natyrore

  Ligj Nr. 88/ 2019 Për Buxhetin e Vitit 2020

  Vendim Nr. 165, Datë 19.2.2020 “Për Caktimin e Njësive Zbatuese për Projektimin, Rindërtimin dhe Rikonstruksionin e Objekteve Arsimore”.

  VKM Nr.212, datë 11.3.2020 "Për Përdorimin e Fondit të Rindërtimit për Financimin e Rindërtimit të Objekteve Arsimore”

  VKM Nr. 199, datë 4.3.2020 "Për Miratimin e Dokumenteve Standarde të Procedurës së Prokurimit, të Kritereve të Vlerësimit të Ofertës Fituese, Kushteve të Marrëveshjes Kuadër dhe të Kontratës për Procesin e Rindërtimit”

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data