Open Procurement Albania

Sistemimi i Lanes-Faza I

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Tiranë
Institucioni Prokurues Bashkia Tirane
Objekti i Tenderit Sistemimi i Lanes-Faza I
Nr. Reference REF-69727-08-25-2020
Vlera / Fondi Limit 30 460 341,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 26-08-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 25-09-2020
Data e mbajtjes se tenderit 25-09-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 12
Operatore Konkurues 1. “Kevin Konstruksion” shpk
2. “Gerard-A” shpk
3. “Eurondertimi 2000” shpk
4. “Nika” shpk
5.“Llazo” shpk
6. “BE-IS” shpk
7. “Shamo Konstruksion” shpk
8. “Euroalb” sha
9. “Sireta 2F” shpk
10.“Sterkaj” shpk
11.“Biba X” shpk
12. “Mela” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • GERARD - A
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 19,453,542
  Data e shpalljes se fituesit 20-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 23,344,250
  Data e lidhjes se kontrates 02-11-2020
  Kohezgjatja e kontrates 4 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë s’kualifikuar ofertat e Operatorëve ekonomikë përkatësisht për arsyet e mëposhtme:
  1.“Kevin Konstruksion” shpk
  Operatori ekonomik “Kevin Construksion” shpk, referuar Shtojcës 10 nuk ka aftësinë e duhur teknike për realizimin me sukses të kontratës.
  2. “Nika” shpk
  - Operatori ekonomik “Nika” shpk ka deklaruar nenkontraktor shoqerine “ASI INVEST” shpk, çka bie në kundërshtim me Dokumentat Standarte të Tenderit, pika 2.14.1. Operatori ekonomik “Nika” shpk ka deklaruar se disponon 2 (dy) kamiona me kapacitet mbajtës 10-15 Ton, përkatësisht mjeti me targa AA 661CN me kapacitet mbajtes 11.8 ton dhe mjeti me targa AA 755 YV me kapacitet mbajtes 14.8 ton (për të cilin nuk paraqitur certifikate pronesie), cka bie ne kundershtim me Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, Kapaciteti Teknik, pika 11, germen b.
  3. “Llazo” shpk
  Operatori ekonomik me ane te nje deklarate ka percaktuar Drejtuese Teknik zj.S.Toro, per te cilen nuk ka paraqitur dokumentacionin e kerkuar, çka bie në kundërshtim me DST, Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, Kapaciteti Teknik. Operatori ekonomik nuk ka deklaruar se disponon mjetin Autobetoniere, çka bie në kundërshtim me DST, Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, Kapaciteti Teknik, pika 11, ne te cilen eshte kerkuar disponimi i mjetit 1 (një) Autobetoniere.
  4. “Shamo Konstruksion” shpk
  Operatori ekonomik ”Shamo Konstruksion” shpk ka deklaruar se disponon 2 (dy) Kamionçina me kapacitet mbajtes 3.5-5 ton, përkatësisht mjeti me targa AA 534 JX me kapacitet mbajtes 0.8 ton (nen kapacitetin e kerkuar) dhe mjeti me targa TR1758R, me kapacitet mbajtes 0.8 ton (nen kapacitetin e kerkuar), cka bie ne kundershtim me Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, Kapaciteti Teknik, pika 11.
  5. “Euroalb” shpk
  Nuk plotëson pikën 3 të Kapacitetit Teknik, Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, DST.
  6. Sireta 2F” shpk
  Nuk plotëson pikën 2.3.1 të Kapacitetit Teknik, Kriteret e Veçanta të Kualifikimit, DST.
  7. “Mela” shpk
  Nuk potëson pika 11, ku nder te tjera percaktohet se: Operatori ekonomik pjesmarres duhet te disponoje 2 (dy) Kamionçina me kapacitet mbajtes 3.5-5 ton pasi asnjë kamioncinë nuk plotëson kapacitetin e kërkuar, 3.5-5 ton, kamioncina me targë AA655YM me kapacitet 2,4 ton, kamioncina me targë AA836IR me kapacitet 1,1 ton dhe kamioncina me targë AA701MP me kapacitet 0,8 ton.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates Nr.99 - Dt.09-11-2020

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data