Open Procurement Albania

Ndertimi i ujesjellesit per fshatrat Floq, Dersnik, Vinçan, Porodine, Gjonomadh, Bashkia Korçe

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Korçë
Institucioni Prokurues Sh.A Ujesjelles Kanalizime Korce
Objekti i Tenderit Ndertimi i ujesjellesit per fshatrat Floq, Dersnik, Vinçan, Porodine, Gjonomadh, Bashkia Korçe
Nr. Reference REF-70771-09-04-2020
Vlera / Fondi Limit 40 000 000,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 08-09-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 09-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 09-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 8
Operatore Konkurues ”KORSEL” SH.P.K & ” ED KONSTRUKSION” SH.P.K
" NIKA" Sh.P.K
”BEAN” SH.P.K
‘’ALB KORCA 2002’’ Sh.p.k
”XHENGO” SHPK
”B -93” SH.P.K & ”BOSHNJAKU.B” SH.P.K & ”Aurora Konstruksion” SH.P.K
”EGLAND” SH.P.K
”I.C.C Group” Sh.p.k & ” 2Z KONSTRUKSION” SH.P.K
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Alb Korça 2002 SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 26,180,653
  Data e shpalljes se fituesit 19-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 105 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa. Rivlerësimi në SPE është kryer: në datën 06.11.2020.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. ”KORSEL” SH.P.K & ” ED KONSTRUKSION” SH.P.K, për këto arsye:
  - "KORSEL” Sh.p.k në raport me përqindjen e pjesëmarrjes së saj në Bashkim prej 66,85 % dhe punët konkrete të katër fshtrave të marra përsipër, nuk ka paraqitur asnjë dokument që të vërtetojë që ka të punësuar stafin teknik, i cili është i nevojshëm për përmbushjen e punëve të katër fshtrave të deklaruara nga "KORSEL” Sh.p.k.
  - Preventivi dhe oferta e paraqitur nga Bashkimi i Operatoreve Ekonomike ”KORSEL” SH.P.K + ”ED KONSTRUKSION” SH.P.K nuk është në përputhje me kërkesat e përcaktuara në Shtojca 14 e DT " PREVENTIVAT E PUNIMEVE", si dhe me vizatimet e DT.
  2. " NIKA" Sh.P.K, për këto arsye:
  - Nuk eshte paraqitur as kontratë pune me inxhiner hidroteknik dhe as diploma e një inxhineri hidroteknik.
  3. ”BEAN” SH.P.K, për këto arsye:
  - Preventivi dhe oferta e paraqitur nga "BEAN" Sh.P.K, nuk është në përputhje me kërkesat e përcaktuara në Shtojca 14 e DT " PREVENTIVAT E PUNIMEVE", si dhe me vizatimet e DT.
  4. ”B -93” SH.P.K & BOSHNJAKU.B” SH.P.K & ”Aurora Konstruksion” SH.P.K, për këto arsye:
  - Oferta e paraqitur nga Bashkimi i Operatoreve Ekonomike ”B -93” SH.P.K + ”BOSHNJAKU.B” SH.P.K + ”Aurora Konstruksion” SH.P.K, nuk është në përputhje me kërkesat e përcaktuara në Shtojca 14 e DT " PREVENTIVAT E PUNIMEVE", si dhe me vizatimet e DT.
  5. ”EGLAND” SH.P.K, për këto arsye:
  - Nuk përmbush Kriterin e veçantë teknik të kualifikimit, pika 16, Shtojca 12 me ndryshime e DT, sepse nuk paraqiti Grafikun e Punimeve.
  6. ”I.C.C Group” Sh.p.k & ”2Z KONSTRUKSION” SH.P.K, për këto arsye:
  - Preventivi dhe oferta e paraqitur nga Bashkimi i Operatoreve Ekonomike ”I.C.C Group” Sh.p.k +” 2Z KONSTRUKSION” SH.P.K nuk është në përputhje me kërkesat e përcaktuara në Shtojca 14 e DT " PREVENTIVAT E PUNIMEVE", si dhe me vizatimet e DT.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Korça 2002 SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Korça 2002 SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Korça 2002 SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per Alb Korça 2002 SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data