Open Procurement Albania

“SISTEMIM DHE RIKONSTRUKSIONIN E ZYRËS ME 1 NDALESE”

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Lezhë
Institucioni Prokurues Bashkia Lezhe
Objekti i Tenderit “SISTEMIM DHE RIKONSTRUKSIONIN E ZYRËS ME 1 NDALESE”
Nr. Reference REF-76030-10-19-2020
Vlera / Fondi Limit 1 247 409,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-10-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 30-10-2020
Data e mbajtjes se tenderit 30-10-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 5
Operatore Konkurues “Drini A” shpk
“2 N” shpk
“Meni” shpk
“Nika” shpk
“Cara” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • CARA SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 984,450
  Data e shpalljes se fituesit 19-11-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 42 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “Drini A” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka ngarkuar ne SPE informacion per 2 teknik ndërtimi, per te cilët mungojnë kontratat e punës, si dhe nga 3 punonjes te kërkuar (Murator-1;-Suvatues-1;-Pllaka shtrues-1) ka ngarkuar ne SPE vetëm kontraten per 1 punonjes nga 3 te kërkuar duke mos dhene informacion per 2 punonjesit e tjerë.
  2. “2 N” shpk, për këto arsye:
  - Nuk plotëson kriteret e veçanta te kualifikimit te vendosur ne DST konkretisht: b. Deklaratën për paraqitje oferte të pavarur sipas Shtojcës 1/1; e. Deklaratë mbi disponueshmërinë e mjeteve sipas Shtojcës 9 ;
  3. “Meni” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka plotësuar shtojcën 9 te kërkuar ne DST sipas formatit te miratuar nga autoriteti përkatëse duke mos hedhur asnjë te dhene ne tabelën e kerkuar, ne lidhje me llojin e mjetit, targat, Nr. i Lejes se Qarkullimit dhe nr. i Shasise por vetem ka ngarkuar nje deklerate qe disponon mjete duke e bere kete shtojce te pavleshme.
  4. “Nika” shpk, për këto arsye:
  - Nuk ka ngarkuar ne SPE nje plan sigurie ne kantier I cili eshte nje kriter shume i rendesishem per mbarevajtjen e punimeve.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CARA SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CARA SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CARA SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per CARA SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data