Open Procurement Albania

Ndërtimi i rrjetit KUZ dhe furnizimi me uje i zones Valias i Ri

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Kamëz
Institucioni Prokurues Bashkia Kamez
Objekti i Tenderit Ndërtimi i rrjetit KUZ dhe furnizimi me uje i zones Valias i Ri
Nr. Reference REF-82809-12-22-2020
Vlera / Fondi Limit 636 247 828,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 23-12-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 22-01-2021
Data e mbajtjes se tenderit 22-01-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues 4
Operatore Konkurues “BAMI” shpk
BE-IS”shpk
ARKONSTUDIO”shpk
“ILIRIADA” shpk & ”4 AM” shpk
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ILIRIADA - 4 A-M
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 633,061,314
  Data e shpalljes se fituesit 22-02-2021
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 12 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë Skualifikuar operatorët ekonomik:
  1. “BAMI” shpk, për këto arsye:
  - nuk ka paraqitur dokumentacionin sipas kerkesave te percaktuar ne DST.
  2. BE-IS”shpk, për këto arsye:
  - nuk përmbush kërkesën e pikës 2.3 “Kapaciteti teknik”, nënpika 2. 3 .2 qe duhet të ketë nje punesim mesatar, me jo më pak se 400 punonjes, për periudhën (Nentor 2019 – Tetor 2020).
  - nuk i plotëson kriteret e përcaktuara në dokumentat e tenderit shtojca 12, “Kriteret e Veçanta te Kualifikimit” pasi Sipas pikes 1 mungojne shtojcat 1/1, shtojca 5, Shtojca 7, shtojca 8/1 Shtojca 10, shtojca 11.
  3. ARKONSTUDIO”shpk, për këto arsye:
  - nuk i plotëson kriteret e përcaktuara në dokumentat e tenderit shtojca 12, “Kriteret e Veçanta te Kualifikimit” pasi: Sipas pikes 1 mungojne shtojcat 5,7,8/1,9, Operatori ekonomik nuk përmbush kërkesën e pikës 2.2 “Kapaciteti ekonomik”, nënpika 2.2.3.
  - nuk permbush vleren e puneve te tre viteve te fundit te jete sa dyfishi i vleres se cmimit limit te tenderit ne proces.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per 4 A-M viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Raport Teknik
  Preventiv
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data