Open Procurement Albania

Godina e shërbimeve për qytetaret, Rrëshen, Bashkia Mirditë

Autoritet Prokurues Qeverisja Vendore Mirditë
Institucioni Prokurues Bashkia Mirditë
Objekti i Tenderit Godina e shërbimeve për qytetaret, Rrëshen, Bashkia Mirditë
Nr. Reference REF-55672-10-27-2016
Vlera / Fondi Limit 82 477 353,00
Lloji i Kontrates Publike Punë Publike
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Lidhur Kontrata
Data e Njoftimit te Tenderit 28-10-2016
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-11-2016
Data e mbajtjes se tenderit 21-11-2016
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ALKO-IMPEX GENERAL Construcion shpk - KACDEDJA SHPK - T.T.A ALBA LAM SHPK
Operator Ekonomik Kontraktues
 • T.T.A ALBA LAM SHPK
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 75 897 852,00
  Data e shpalljes se fituesit 12-12-2016
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH 91077422
  Data e lidhjes se kontrates 27-01-2017
  Kohezgjatja e kontrates 18 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa, kanë marrë përgjigje në datë 22-12-2016.
  Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:1. “ALKO-IMPEX GENERAL Construcion” shpk, Tirane K91326028I Emri i plotë i shoqërisë numri i NIPT-it 2. ”KACDEDJA” shpk Tiranë K51712017A Emri i plotë i shoqërisë numri i NIPT-it Përkatësisht për arsyet e mëposhtme: ALKO IMPEX 1.Nuk ploteson kushtin per punime te ngjashme. Operatori ekonomik ka paraqitur kontrata punimesh qe nuk kane lidhje me objektin e prokurimit. Ka paraqitur dy kontrata sistemim-asfaltime dhe nje kontrate punimesh ndertime prita malore dhe mirembajtje perrenjsh. Operatori ekonomik nuk permbush kriterin baze si pasoje e mungeses se eksperiences ne punime te ngjashme te se njejtes natyre ose te nje natyre te ngjashme deri ne nje kufi (pika 2.3/a). 2.Nuk ka paraqitur Vërtetim te lëshuar nga Bashkia Mirditë qe konfirmon se operatori ekonomik nuk ka asnje lloj detyrimi te mundshem kundrejt Bashkise Mirdite dhe Njesive Administrative ne varesi, percaktuar sipas Ligjit nr.9632, datë 30.10.2006 "Per Taksat Vendore ne Republiken e Shqiperise" te ndryshuar (pika 2.2/e). 3.Nga verifikimi nepermjet sistemit zyrtar online i certifikatave te cilesise se paraqitura nga operatori ekonomik rezulton se te kater certifikatat e paraqitura jane te pavlefshme ne momentin e verifikimit te tyre nga ana e autoritetit kontraktor (pika 2.1/d). 4.Certifikatat e cilesise se furnitorit me gure porfido nuk jane te vlefshme dhe karakteristikat teknike te gurit nuk jane ato te kerkuara nga AK. Jane paraqitur karakteristikat per gure natyral. (pika 2.3/g). 5.Ne lidhje me disponimin e makinerive, operatori ekonomik nuk ka paraqitur asnje dokumentacion qe verteton se ka ne dispozicion mjetet dhe pajisjet e kerkuara nga AK si vibrator, kompresor,gjenerator, skela, betonforma (pika 2.3/e). 6.Ka mangesi ne saktesine e dokumentacionit te paraqitur, si ne numrin e fleteve te noterizuara te deklaruara te cilat nuk perputhen me deklarimin e noterit, ne nenshkrime, ne legalizim dokumentacioni në përputhje me VKM-në Nr.134, datë 07.03.2003. KACDEDJA 1.Nuk ka paraqitur leje mjedisore Per Ndikimin ne Mjedis (pika 2.1/c) 2.Certifikatat e cilesise se paraqitura rezultojne te pavlefshme. Nga verifikimi nepermjet sistemit zyrtar online i certifikatave te cilesise se paraqitura nga operatori ekonomik rezulton se te kater certifikatat e paraqitura jane te pavlefshme ne momentin e verifikimit te tyre nga ana e autoritetit kontraktor (pika 2.1/d). 3.Vertetimi Bankar eshte paraqitur me date jashte afatit sipas kerkeses se AK (pika 2.2/c). 4.Nuk ka paraqitur vertetim nga Bashkia Mirdite (pika 2.2/e). 5.Nuk ka paraqitur Kontrate Furnizimi me gur porfido (pika 2.3/g) 6.Nuk ka paraqitur Autobot uji, ka paraqitur nje kamioncine te deklaruar si Autobot (pika 2.3/e).
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per T.T.A ALBA LAM SHPK viti 2012-2013
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per T.T.A ALBA LAM SHPK viti 2014
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per T.T.A ALBA LAM SHPK viti 2015-2018
  Monitoro Transaksione Thesari (Pagesa) per T.T.A ALBA LAM SHPK viti 2019-2020
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Shpallja e Fituesit
  Lidhja e Kontrates NR.6 - DT.13-02-2017

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data