Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
62 1508 7,712 186,350,644,940 6,448 172,643,088,332 154,260,856,409

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Divjakë Rikonstruksion i objekteve egzistuese, shtesë anësore dhe ndërtim palestre në shkollën e mesme të bashkuar Remas 92,428,214 Njoftuar Fituesi 2 N 78,187,358.00
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion Rruga "Azem Hajdari" 60,205,502 Njoftuar Fituesi NDERTIMI shpk 40,784,100.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rrugët "Ahtisari+Vaqarr+Vllazërimi " 51,908,453 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 45,555,854.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion i shkolles Kotodesh 30,879,833 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Rehabilitim i objekteve ne rrezik shembje 4,009,181 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Pogradec Ndërtim mur mbajtes tek Prroi i Çaprazit 1,878,394 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mat Ndërtim bazamente dhe shpatulla ure në fshatin Stojan, ndërtim muri pritës betoni rruga Batër e Vogël për tek shkolla, ndërtim muri mbajtës betoni German lagjia Xhepmetaj 2,082,978 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Këlcyrë Përmirësim i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pa favorizuara 16,915,928 Njoftuar Fituesi 2AF shpk & ERGI shpk 16,859,556.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikualifikim urban bllok pallatesh, rruga Isuf Sokoli 58,966,835 Njoftuar Fituesi ”Ndertuesi 2000” shpk 41,941,960.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksioni i shkolles 9 vjecare “Shyqyri Peza”. 146,521,053 Njoftuar Fituesi “BAJRAMI N.”shpk & “ C O L O M B O”shpk 113,552,329.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim Objekt Shërbimi, Sistem Vaditës dhe rrethim tek Piste e Vrapit në Pmlat 35,459,428 Njoftuar Fituesi “ASI-2A CO” sh.p.k & “2Z KONSTRUKSION” sh.p.k 27,001,270.00
Qeverisja Vendore Durrës Përforcim terreni nga rrëshqitja në zonën NJ.A Nr. 2 Nr. 4 Ishëm 6,655,937 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 4,618,119.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget Blloku Bathore 3 +4 deri tek Rr. Ibrahim Basha , Rr.Shupenze+ Rr. Padre Mateo Rici + Rr. Tomin+ Rr. Shen Pali II + Rr. Pingul me rr.Skavice + 2 Rr. Paralele me Rr. Skavice + Rr.Paralel me Rr. Arbrit. 32,140,238 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Memaliaj Rikonstruksion i rruges ne fshatin Tosk-Martalloz 1,325,290 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitete të varfëra dhe të pafavorizuara 12,754,770 Rishpallje me Njoftim Fituesi AVDULI SHPK 12,605,918.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rikonstruksion i plotë i çerdhes “Manush Alimani” – Zbatim 12,435,833 Njoftuar Fituesi ”Ndertuesi 2000” shpk 9,491,713.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Ndërtim memoriali(në kujtim të të rënëve )Qyteti Prrenjas 1,416,431 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dimal Permiresim i Banesave ekzistuese per komunitete te varfra dhe te pafavorizuara 17,388,267 Njoftuar Fituesi ZDRAVO 17,247,734.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Rikonstruksion i rrugës “Muhamet Kadia” 1,666,664 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Prrenjas “Asfaltimi i rrugës së lagjes së re (degezimi i Toromanit) Prrenjas Fshat” 2,666,665 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rrugët "Haki Stermilli+Ujemisht+Akademia+Dine Doda" 36,883,355 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim Rruget Seg Bulqiza + Rruga Kalis +Seg rruges Torino + Seg rruga Kaltersia + Rruga Ferit Uruçi+ Segmment Rruges Derjan + Segment Rruges Pjeter Arbrori ,rruget Blloku Bathore 2 , Seg Rruga Zall-Reç + rruga Engjejt , rruga Zerqan , Rruga Adem 46,450,474 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Librazhd Ndertim ure metalike ,HD=5m fshati Gurakuq ,NJ.Adm Orenje,Bashkia Librazhd. 2,170,533 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Prrenjas Sinjalistika e qytetit Prrenjas 1,499,908 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kolonjë Rikualifikimi i qëndrës fshati Mollas,viti 2023,Faza I. 10,991,667 Njoftuar Fituesi SPARTAK S.A 9,711,266.00
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i godines se bimeve aromatike medicinale (godina ish konvikti) 3,564,203 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga “ Harkut te Triumfit “(vazhdim)+Kun 30,442,973 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim Rrugët "Riveshje Rruga Hajri Skeja Paskuqan 2 , Vreshtë + Rruga Ali Demi dhe Rruga Pingul me Pedonalen në Paskuqan 1 71,842,082 Rishpallje me Njoftim Fituesi UDHA sh.p.k 56,505,440.00
Qeverisja Vendore Tiranë Pajisje me Sinjalistike i blloqeve te Parkimit per Rezident 4,096,588 Rishpallur Prokurimi
Qeverisja Vendore Kukës Rehabilitimi i ures Fshati Cernaleve, Orgjost dhe Geshtenje 8,853,573 Njoftuar Fituesi GRIALD SHPK 8,483,490.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data