Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
57 238 428 7,680,552,952 340 7,269,051,150 6,640,092,955

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburant lende djegese nafte per nevoja te Drejtorise se Konvikteve te Shkollave te Mesme 4,370,800 Lidhur Kontrata A&T sha & 2A2F-L OIL Marzh I fitimit 11.8 %
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karbon aktiv per UKT sh.a 41,387,500 Lidhur Kontrata W.Center SHPK 235 Leke per njesi
Qeverisja Vendore Vlorë BORDI I KULLIMIT RIPARIMI I TUBOVE TE SHKARKIMIT TE HIDROVORIT TE QYTETIT PER DY POMPA 1,416,666 Lidhur Kontrata ''SPARKLE'' shpk & ''UDHA'' shpk 1,395,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Stola dhe tavolina 1,583,333 Lidhur Kontrata FREDI ELECTRONIC 1,219,200.00
Qeverisja Vendore Fier Blerje peme dekorative 1,215,000 Lidhur Kontrata “A.M.E 2020” shpk 1,100,000.00
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje ushqime per kopshtet dhe çerdhen 6,300,000 Njoftuar Fituesi 4 S 6,299,500.00
Qeverisja Vendore Sarandë Rikualifikim trotuari te kryqezimin i Rr. Mithat Hoxha me Rr. Jonianet 2,087,430 Lidhur Kontrata Ed Konstruksion SHPK 2,000,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Permiresimi i furnizimit me uje Lagjia Nr 1, Vadardhe, Njesia Administrative Sukth Bashkia Durres 131,441,922 Lidhur Kontrata KUPA Shpk & Liqeni VII Shpk & Sterkaj Shpk 127727766.2
Qeverisja Vendore Durrës Sistemimi i furnizimit me ujë të zonës Turistike Hamallaj, Faza II, Nj. Adm. Sukth, Bashkia Durrës 133,470,441 Lidhur Kontrata “BE-IS” shpk & HTM shpk & Lala shpk 130,146,289.00
Qeverisja Vendore Vlorë BLERJE STABILIZANTE 1,166,740 Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 1,107,925.00
Qeverisja Vendore Vlorë BETON C 16/20 ( ME CAKELL) 1,165,864 Lidhur Kontrata C O L O M B O SHPK 1,165,100.00
Qeverisja Vendore Tiranë Punime Vendosje Sinjalistike per Projektin e Rezidentit 14,878,279 Lidhur Kontrata "SI.SI-AL sh.p.k" & "R.S.&M" 12,049,444.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Bileta Elektronike per Parkim 7,312,833 Lidhur Kontrata Adi Professional 7,232,500.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim KUN"Mehmet Gjevori"KUN"Rruga paralel me Mehmet Gjevori" 5,377,163 Lidhur Kontrata 2 N 4,042,378.00
Qeverisja Vendore Mirditë NDERTIM I UJESJELLESIT QYTETI RUBIK 126,838,174 Lidhur Kontrata CURRI SHPK 120,427,521.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje automjet vetshkarkues 1,291,250 Lidhur Kontrata LUAR Bros 1,240,000.00
Qeverisja Vendore Dibër Ndertim i Linjes se Furnizimit me uje te pijshem Gurra e Eperme-Luzni-Peshkopi 208,333,334 Lidhur Kontrata “ SELAMI“ shpk & “GJOKA KONSTRUKSION“ SH.A 205,549,595.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndertim KUN"Skejave"KUN"Muatafa Lita" 10,977,123 Lidhur Kontrata COMPANY RIVIERA 2008 SHPK 10,889,816.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje suvenire 2,496,200 Lidhur Kontrata "P I R R O" 2,472,053.00
Qeverisja Vendore Himarë Rikonstruksioni i godinës aktuale të Bashkisë Himarë 41,666,379 Lidhur Kontrata GJIKURIA SHPK 40,613,118.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonceptimi i skemes se furnizimit me ujë ne zonen e Qesarakes Rr."Shefqet Kukës" 144,227,727 Lidhur Kontrata ”Everest” sh.p.k & “Arbtrans -2010 sh.p.k & “Kronos Konstruksion” sh.p.k 127,323,491.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Katund, Katund i Ri: Ndërtim linje trasmetimi nga puseta Yzberisht deri në depon Qytet Nxënsave 389,607,913 Lidhur Kontrata KUPA SHPK &STERKAJ SHPK & ARB & TRANS-2010 SHPK & LIQENI VII SHA 381811507.02
Qeverisja Vendore Tiranë Ndertim rrjeti Ujesjellsi Rruga e Durresit 34,768,259 Lidhur Kontrata SENKA SHPK 28,838,376.00
Qeverisja Vendore Tiranë Përmirësim furnizimi me ujë në bllokun e kufizuar nga rrugët Rr.”Robert Shvarc”, “Liman Kaba”, “Skënder Luarasi” dhe “Hasan Alla" 64,086,626 Lidhur Kontrata SENKA SHPK 52,349,164.00
Qeverisja Vendore Tiranë Ndërtim rrjet ujësjellësi në rrugen Ymer Haxhi Prizreni, ndërtim rrjet ujësjellësi në rrugen Tajar Zavalani, Pjeter Arbnori, Sulejman Pashe Ballgjini 16,116,655 Lidhur Kontrata SENKA SHPK 13,394,009.00
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion rrjet ujesjellesi ne zonen tek Rruga "Mine Peza" 27,541,415 Lidhur Kontrata GERARD - A 20,931,435.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje uje i pijshem 1,666,550 Lidhur Kontrata LAJTHIZA INVEST 1,601,900.00
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti I :Nafte 10 ppm Lidhur Kontrata KASTRATI
Qeverisja Vendore Maliq Transport materialesh për mirëmbajtjen e rrugëve të fushës 3,563,174 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK & ARTYKA II 2,024,340.00
Qeverisja Vendore Durrës Kontratë në bazë të një Marrëveshje Kuadër: Loti I :Nafte 10 ppm Lidhur Kontrata KASTRATI

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data