Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
52 158 242 2,496,349,478 208 2,357,404,745 2,224,584,669

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë Materiale për sinjalistikë (Tabela) 14,985,300 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 13,905,600.00
Qeverisja Vendore Durrës Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, Loti II, Qyteti i Durresit 36,523,313 Lidhur Kontrata ARKONSTUDIO & LIGUS 32205832.75
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i rruges fshati Çekin dhe zevendesimi i tubacionit kryesor te ujesjellesit Çekin. 87,332,377 Lidhur Kontrata ZDRAVO 82,960,682.00
Qeverisja Vendore Shijak Ndertim i rrjetit te ujesjellesit per qytetit Shijak 291,715,652 Lidhur Kontrata KRONOS sh.p.k & KUPA sh.p.k 276533198.6
Qeverisja Vendore Konispol Mbikqyrje punimesh per objektin " Rikonstruksioni i rrjetit te brendshem te ujesjellesit te fshatit Xarre " 1,144,777 Lidhur Kontrata ZENIT & CO” & “ZETA KONSULT 1,044,515.00
Qeverisja Vendore Pogradec Ndertimi i Ujesjellesit Udenisht-Memelisht, Pogradec 180,328,333 Lidhur Kontrata 179,617,618.00
Qeverisja Vendore Sarandë BLERJE POMPE PER LARGIMIN E UJERAVE TE NDOTURA KSB, KRTE150-401/374UEG-S 4,600,000 Lidhur Kontrata NOVAMAT 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit per Bashkine Shkoder Zona Perendimore 63,908,816 Lidhur Kontrata Leka-2007 Shpk & Besa 3-2006 Shpk 30976.6 leke per njesi
Qeverisja Vendore Mirditë Mbikqyerje e punimeve te ndertim-montimit per objektin "Ndertim i ujesjellesit per qytetin Rubik" 2,203,535 Lidhur Kontrata INSTITUTI I KONSULENCES NE NDERTIM 1,971,115.00
Qeverisja Vendore Gramsh Rikonstruksion i linjes kryesore te ujesjellesit fshati Mashan,Njesia Administrative Kodovjat & vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme qyteti Gramsh 30,239,843 Lidhur Kontrata 29,785,889.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksion i rruges Inerte, ndertim ure b/a, Njesia Administrative Otllak, Bashkia Berat 18,497,975 Njoftuar Fituesi T&T BETON sh.p.k & VELLEZERIT HYSA sh.p.k 17905257.93
Qeverisja Vendore Berat Ndertimi i linjes kryesore dhe shperndarjes te furnizimit me Uje te Njesise Administrative Velabisht, Bashkia Berat 131,138,064 Lidhur Kontrata EURO-ALB SHPK & VIANTE CONSTRUKSION SHPK & LLAZO SHPK & ERGI SHPK 129159596.9
Qeverisja Vendore Pogradec Mbulimi me rrjet Kanalizimi per fshatin e Gurrasit dhe zona e Drilonit, Pogradec 61,558,333 Lidhur Kontrata 4 A -M SHPK 59782894.4
Qeverisja Vendore Lushnje Rehabilitimi i linjes kryesore te linjes se furnizimit me uje nga rrotondo e Grabianit deri ne stacionin e pompave Virove, Lushnje. 255,558,458 Lidhur Kontrata “G.P.G COMPANY’ SH.P.K & “LLAZO” SH.P.K & “FENIKS KONSTRUKSION” SH.P.K 242,496,091.00
Qeverisja Vendore Kolonjë Projekt per vendosje matesash ne pallatet me kollone te brendshme, qyteti Ersekë 16,666,402 Lidhur Kontrata ZEQILLARI & Kthella SHPK 16,587,042.00
Qeverisja Vendore Korçë Meremete 25,619,600 Lidhur Kontrata " VILDEV - CO " & ALB KORCA 2002 19,857,475.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Materiale për sinjalistikë 11,651,000 Lidhur Kontrata IDK – Konstruksion 11,529,000.00
Qeverisja Vendore Mat Blerje materiale te ndryshme ndertimi 16,918,061 Lidhur Kontrata UDHA sh.p.k 16,871,840.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje karburant për nevojat e shoqerise se Administrimit te Mbetjeve te qarkut Korce, KRWM Sh.A viti 2020 13,300,105 Njoftuar Fituesi AROIL COMPANY Marzhi I fitimit 2.20 %
Qeverisja Vendore Kurbin "Ndertimi i rrjetit te jashtem e te brendeshem ujesjellesit te qytetit Laç faza II”, Bashkia Kurbin 365,697,488 Lidhur Kontrata SENKA SHPK & EGLAND SHPK & G.P.G.COMPANY SHPK 363692924.5
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbim i ruajtjes se objekteve me rojeve private 17,084,400 Lidhur Kontrata MIRI SHPK 17,054,400.00
Qeverisja Vendore Tiranë Sherbim GPS mjetesh 3,298,200 Lidhur Kontrata A-T-D - ALBANIAN TECHNOLOGY DISTRIBUTION 3,174,000.00
Qeverisja Vendore Gjirokastër Ujesjellesi Lazarat 223,833,501 Lidhur Kontrata “B93 II” SHPK & “ALBA KONSTRUKSION” SHPK & “METEO” SHPK 223385738.8
Qeverisja Vendore Gjirokastër Mbikeqyrje punimesh me objekt:Ujesjellesi Lazarat 2,939,401 Lidhur Kontrata “G & L CONSTRUCTION” shpk & “ARENA MK” sh.p.k 2,569,061.00
Qeverisja Vendore Dibër Mbikeqyrje punimesh me objekt:Ujesjellesi Gurra e eperme-Luzni-Peshkopi. 3,002,778 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 2,572,917.00
Qeverisja Vendore Prrenjas Ujesjellesi Dritaj – Fanje - Karkavec (vazhdim), Bashkia Prrenjas 22,304,007 Lidhur Kontrata DESARET COMPANY 14858926.7
Qeverisja Vendore Lezhë NDËRTIMI I UJËSJELLËSIT NË FSHATRAT PLLANE, ZEJMEN, MARKATOMAJ, SPITEN, TRESH, NJËSIA ADMINISTRATIVE ZEJMEN, BASHKIA LEZHË 249,000,833 Lidhur Kontrata SHENDELLI” Shpk & “G.P.G COMPANY” Shpk & “NGS TRUCTURES” Shpk 247,698,175.00
Qeverisja Vendore Durrës Mbikqyrje per prokurimin me objekt Sistemimi i furnizimit me uje te zones Turistike Hamallaj, Faza II, njesia adm. Sukth, Bashkia Durres 2,282,392 Lidhur Kontrata INSTITUTI DEKLIADA - ALB 2,038,605.00
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje karburanti 3,771,316 Lidhur Kontrata KASTRATI 3,771,316.00
Qeverisja Vendore Kuçovë Blerje Gazoili dhe Vaj 21,063,608 Lidhur Kontrata GAZYKA SHPK 21,063,608.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data