Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Kavajë 260 600 7,944,659,118 462 7,581,203,698 7,260,598,654

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje çakulli 14,214,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare Bago(Programi i Rindertimit)-Rishpallje
Burimi i Financimit: Buxheti i Shtetit (referuar vendimit të Këshillit të Ministrave me nr. 240 datë 20.04.2022)
191,021,113 Lidhur Kontrata GLAVENICA SHPK & Ed Konstruksion SHPK 189,879,050.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje asfalti 39,905,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Luz i Vogël(Program Rindertimi) 107,000,000 Njoftuar Fituesi NG STRUCTURES shpk & "METEO".Sh.p.k 106,820,677.00
Qeverisja Vendore Kavajë Ndërtimi i "Ura e Metit" në fshatin Gjoc i Ri, Helmas 11,668,071 Lidhur Kontrata “NGRACAN 1934” shpk &“2Z Konstruksion” shpk 11,663,080.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës(Program i Rindertimit) 1,895,516 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago(Program i Rindertimit) 1,498,896 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Shërbimi i pastrimit të qytetit Kavajë dhe Njësive Administrative Synej, Luz i Vogël e Helmas 550,395,505 Lidhur Kontrata ALKO IMPEX CONSTRUCTION & ALKO IMPEX General Construksion SHPK 549,298,645.00
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizimi me ushqime për kopshte, çerdhe dhe konviktin 3,998,908 Lidhur Kontrata BIO TRADE ALBANIA shpk 3,955,994.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rindërtimi i godinës së Ish-Prefekturës 167,800,000 Njoftuar Fituesi LLUCA shpk & Egland shpk & ERGI shpk 166,955,696.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt - zbatimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago 4,417,599 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 529,517,613 Lidhur Kontrata FLED shpk & GRAND KONSTRUKSION M shpk & BESTA shpk & DESARET COMPANY shpk 528,843,954.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 4,233,536 Lidhur Kontrata Ave Consulting Shpk &Taulant Shpk 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Luz I Vogël (Programi i Rindertimit) 2,158,261 Lidhur Kontrata C.E.C GROUP SHPK 2,100,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Shërbimi i mirëmbajtjes së kaldajave dhe sistemeve hidraulike 7,247,842 Lidhur Kontrata Alban Allmeta 7,233,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem (Programi i Rindertimit) 4,457,805 Njoftuar Fituesi C.E.C GROUP SHPK 4,350,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i kopështit Hap pas Hapi 56,544,778 Njoftuar Fituesi GLAVENICA 56,500,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Sigurimin e jetës së punonjësve të Shërbimit të Mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpëtimi Lidhur Kontrata Albsig Jetë 375,000
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje materiale pastrimi Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të rindërtimit të godinës së Ish-Prefekturës 5,231,626 Lidhur Kontrata INFRATECH SHPK 5,111,500.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje hekur, cimento dhe materiale te tjera Lidhur Kontrata ” D-2020 & CO“ 719,000
Qeverisja Vendore Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, Faza I-rë. (Programi i Rindërtimit) 594,823,787 Lidhur Kontrata G.P.G Company shpk & Shendelli shpk & NG Structures shpk 594,114,139.00
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, faza I-rë (Programi i Rindertimit) 4,675,494 Lidhur Kontrata “NATASHA MYRTAJ” P.F & “INSTITUTI DEKLIADA -ALB” SHPK 4,500,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Shërbime transporti udhëtarësh Lidhur Kontrata 410,000
Qeverisja Vendore Kavajë Furnizim vendosje sisteme hijëzimi Njoftuar Fituesi P E T A L 300,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt-zbatimit me objekt Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare Bago 4,417,599 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje pemësh 15,781,200 Lidhur Kontrata Gjelbërimi 2000 SHPK 13,430,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Blerje klori 3,700,000 Njoftuar Fituesi ATLANTIK 3 3,700,000.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rehabilitimi dhe sistemimi i varrezave publike 4,166,343 Lidhur Kontrata FLED SHPK 2,866,150.00
Qeverisja Vendore Kavajë Rikonstruksion i rrugës së çetës 3,333,333 Lidhur Kontrata Ngracan 1934 shpk & FLED shpk 2,665,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data