Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Maliq 288 1,042 3,180,308,037 722 2,786,000,130 1,994,299,132

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Maliq Rriveshje rruge me asfalt dhe kalldrëm 4,166,582 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Blerje automjeti (projekti bullgar) 1,800,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim Asfaltim rruga Gryka Vloçisht –Drithas poshtë faza 2 viti 2022 12,621,493 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rriveshje rruge me asfalt dhe kalldrëm 4,166,582 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim ura 4,166,470 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Blerje ndriçues rruge me krahë,2022 3,323,300 Lidhur Kontrata ITE.GrupSHPK 3,320,500.00
Qeverisja Vendore Maliq “Blerje automjeti (projekti bullgar)” 180,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq “Blerje automjeti (projekti bullgar)” 1,800,000 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim asfaltim rrugë në Njësitë Administrative faza 2 23,652,298 Lidhur Kontrata Aida Construction 19,000,000.00
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim kanal+ura 2,244,714 Lidhur Kontrata INFINIT SHPK 1,944,270.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale pwr ngrohje pelet 2022 2,079,792 Lidhur Kontrata SULOLLARI 2,076,360.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje fadrome 4,133,333 Lidhur Kontrata Orest Potka  4,085,000.00
Qeverisja Vendore Maliq KUZ Njësitë Administrative viti 2022 8,332,426 Njoftuar Fituesi Artyka II SHPK 6,296,850.00
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale për ngrohje gaz 2022 1,327,612 Lidhur Kontrata TOME GAZ 1,327,612.00
Qeverisja Vendore Maliq Rriveshje rruge me asfalt dhe kalldrëm 4,166,582 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim Asfaltim rruga Gryka Vloçisht –Drithas poshtë faza 2 viti 2022 12,621,493 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim ura 4,166,470 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Sistemim Asfaltim rrugë + sheshe qyteti Maliq,faza 2 (2022) 3,088,326 Lidhur Kontrata Vashtemia SHPK 2,172,400.00
Qeverisja Vendore Maliq Rriveshje rruge me asfalt dhe kalldrëm 4,166,582 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq “Blerje materiale pwr ngrohje pelet 2022” 2,079,792 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim ura 4,166,470 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq “Siguracion i brendshëm për mjetet me targa AB363HE dhe AA424EA” Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Mbikqyrje objekti :” Rehabilitim objekte ndertimore “ Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rehabilitim kanal + ura 2,244,714 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Mbikqyrje objekti :”Ndërtim stacion pompimi Vreshtas+ linja“ Lidhur Kontrata EURO-ALB sh.p.k & VIANTE CONSTRUKSION sh.p.k & LLAZO sh.p.k & ERGI sh.p.k 0.00
Qeverisja Vendore Maliq “Blerje lodrash për ambient të jashtëm ” Lidhur Kontrata B R A T I SHPK 289,000
Qeverisja Vendore Maliq “Siguracion i brendshëm për mjetet me targa AB363HE dhe AA424EA” Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Maliq Rrjeti i brendshem ujesjellesa 12,499,941 Lidhur Kontrata INA 10,448,485.00
Qeverisja Vendore Maliq Rikonstruksion objekte ndërtimore 11,666,577 Lidhur Kontrata INA 9,564,639.00
Qeverisja Vendore Maliq Përmirësimi i banesave ekzistuese 25,007,176 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 18,491,461.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data