Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Korçë 97 240 4,595,369,661 209 4,270,909,893 3,347,834,388

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Korçë Zëvendësim i tapetit të fushës së futbollit Shkolla e Maltës 2,089,120 Rishpallje me Lidhje Kontrate 2Z KONSTRUKSION SHPK 1,559,250.00
Qeverisja Vendore Korçë Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitete tëvarfra dhe të pa favorizuara 28,333,333 Lidhur Kontrata “ Asi Invest ” shpk, & “ Kadia ” shpk 21,221,252.00
Qeverisja Vendore Korçë Shtrim me parket të palestrës së shkollës “Themistokli Germenji 4,190,000 Lidhur Kontrata “RSM Company” 3,014,000.00
Qeverisja Vendore Korçë Punime termoizolimi për muret brenda Bashkia (Ish Biblioteka) 2,973,789 Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 2,502,255.00
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion i shkollës 9 vj Vithkuq 4,567,372 Lidhur Kontrata VILDEV - CO SHPK 2,894,474.00
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion,Shkolla e mesme e përgjithshme “Ymer Dishnica“ 20,833,333 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 14,394,561.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndertim i palestres se shkolles "Sevasti Qiriazi" 11,263,620 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 7,867,527.00
Qeverisja Vendore Korçë Rehabilitim dhe veshje me beton, Kanali Drenovë, Ndërtim tombino BOX 2X (5x3 m), fshati Gurmujas dhe rikonstruksion i rrugës auto pyjore Denas 9,572,276 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 6,414,942.00
Qeverisja Vendore Korçë Punime me dru 1,916,666 Lidhur Kontrata LEKA SHPK 1,679,515.00
Qeverisja Vendore Korçë Terrenet sportive dhe punime të tjera, shkolla "Themistokli Gërmenji 20,904,767 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 15,283,445.00
Qeverisja Vendore Korçë Qëndra e Kreativitetit faza II 17,708,780 Lidhur Kontrata “ZEQILLARI Shpk 13,630,831.00
Qeverisja Vendore Korçë Asfaltim i rrugës hyrëse të Impjantit të Trajtimit të Ujrave të Përdorura (ITUN) pranë Impiantit Fotovoltaik Korçë 2,900,000 Lidhur Kontrata SARK SHPK 2,572,500.00
Qeverisja Vendore Korçë F.V kaldaje e plote me djeges + linja e furnizimit me GLN 9,166,666 Lidhur Kontrata J O G I 8,959,465.00
Qeverisja Vendore Korçë Meremetimi i Institucioneve Arsimore 24,083,333 Lidhur Kontrata “Ndregjoni” shpk &“Valona Konstruksion” shpk 23,620,075.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtimi i rrjetit të kanalizimeve për ujrat e përdorura në fshatin Turan dhe Melçan 23,233,087 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 17,133,073.00
Qeverisja Vendore Korçë Riparim bazamenti urash 3,441,900 Lidhur Kontrata “ZEQILLARI Shpk 3,243,408.00
Qeverisja Vendore Korçë Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë) 78,357,756 Lidhur Kontrata “ ITE Engineering ” shpk, & “ Ed Konstruksion” shpk 52,856,879.00
Qeverisja Vendore Korçë Punime ndërtimi për rikonstruksionin e godinave të stacioneve të pompave në fshatrat Vreshtas, Velitërnë, Kishnik (Podgorie), Shëngjergj dhe Plasë 3,473,577 Lidhur Kontrata INFINIT SHPK 2,989,634.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtim i pritave malore në fshatin Neviçisht 2,499,817 Lidhur Kontrata INFINIT SHPK 2,189,302.00
Qeverisja Vendore Korçë Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce (Terren sportiv ne mjediset e shkolles) 1,072,932 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 1,039,752.00
Qeverisja Vendore Korçë Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce 1,072,932 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Ndërhyrja për shmangien e përmbytjeve dhe erozionit në Bashkinë Korçë 51,100,215 Lidhur Kontrata NIKA sh.p.k & NDERTUESI 2014 sh.p.k 34,381,007.00
Qeverisja Vendore Korçë Shfrytëzimi inteligjent i energjisë(Projekti i eficencës së energjisë) 78,357,756 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Rehabilitimi ne objekte infrastrukturore (Rruga autopyjore Voskopoje -Shen Kostandin) 2,970,043 Lidhur Kontrata KURORA SHPK 2,568,552.00
Qeverisja Vendore Korçë Punime ndërtimore ne kuadër te rehabilitimit të qendres aktuale dhe ngritjes se infrastruktures 6,619,660 Lidhur Kontrata SARK SHPK 5,592,960.00
Qeverisja Vendore Korçë Ndërtim i pritave malore në fshatin Neviçisht 2,499,817 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Rikonstruksion dhe shtese shkolla e mesme e pergjithshme “Themistokli Germenji 82,477,111 Lidhur Kontrata XHENGO SHPK 62,971,392.00
Qeverisja Vendore Korçë Kopësht komunitar shkolla “ Nuçi Naçi ” Korçë Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Terren sportiv tek Shkolla Isuf Dalipi ne Mollaj Korce (Terren sportiv ne mjediset e shkolles) 1,072,932 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Permiresimi i banesave ekzistuese 13,724,917 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 10,020,217.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data