Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Fier 58 109 3,688,802,059 90 3,466,137,652 3,135,091,334

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksioni i shkolles 9 vjecare “Naim Frasheri 53,276,944 Lidhur Kontrata “AIDA CONSTRUCTION” SHPK & “EUROVIA ”SHPKNJ 42,738,983.00
Qeverisja Vendore Fier Shpim Puse Uji, 2 puse 8,888,795 Njoftuar Fituesi SARDO SHPK 7,480,000.00
Qeverisja Vendore Fier Ndërtim i minifushave në shkollat 9-vjecare ‘Mark Dashi’’, ‘‘Naim Frashëri’’, ‘‘Jani Bakalli’’, ‘‘Dino Ismaili’’ 20,442,520 Lidhur Kontrata 2 N 14,282,619.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksioni i rruges ne lagjen “1 MAJ” segmenti rrugor “Naun Kaçaku”-“Shën Gjergji”, (Stacioni i Patosit-ish-Ura me shkallë), Fier 36,219,662 Lidhur Kontrata Ngracan SHPK & Glavenica SHPK 23,814,650.00
Qeverisja Vendore Fier “Rehabilitimi i fasadave të rrugës “Kastriot Muço”, segmenti nga kryqëzimi me rrugën “Todi Shkurta” deri në kryqëzimin me rrugën “Skënderbeu”, Fier” 16,764,659 Lidhur Kontrata NIKA SHPK 12,043,353.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksioni i argjinaturës për mbrojtjen nga lumi Vjosa, zona Kafaraj-Çerven (Bankina e Degës së Martinës Prog.4668 ml-prog.6000 ml L=1332 ml) 36,086,866 Lidhur Kontrata LLAZO SHPK 22,936,907.00
Qeverisja Vendore Fier Mbrojtja e digës së rezervuarit Libofshë 9,602,795 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier Mbrojtja e digës së rezervuarit Libofshë 9,602,795 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier “Ndertimi i Shpatullave te Ures, ne Kanalin VLF KM 7.890, (Stacioni Elektrik i Pompave Varibop), Njesia Administrative Cakran, Fier” 1,283,823 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier Ndertimi i Shpatullave te Ures, ne Kanalin VLF KM 7.890, (Stacioni Elektrik i Pompave Varibop), Njesia Administrative Cakran, Fier 1,283,823 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier “Mirëmbajtja me sistem vaditje automatik e sipërfaqeve të gjelberta dhe skarpateve buzë lumit Gjanica” 4,701,217 Lidhur Kontrata SARDO SHPK 4,100,000.00
Qeverisja Vendore Fier Riparim i basenit të shatërvanit në parkun qendror Fier 3,805,240 Lidhur Kontrata “NGRACAN 1934” sh.p.k 3,180,100.00
Qeverisja Vendore Fier Mirëmbajtja me sistem vaditje automatik e sipërfaqeve të gjelberta dhe skarpateve buzë lumit Gjanica 3,546,482 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier Riparim i basenit të shatërvanit në parkun qendror Fier 3,805,240 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier Ndërtim i K.U.Z. në Bulevardin “Jakov Xoxa”, nga rrethrrotullimi Ura Sheq – rrethrrotullimi i Sharrës, Fier" 33,860,422 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i rrugëve të brendshme në Njësinë Administrative Mbrostar 11,085,155 Lidhur Kontrata GRAND KONSTRUKSION M & FLED 8,278,940.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i linjes se furnizimit me uje lagja Afrim dhe Bishanak 2,930,343 Lidhur Kontrata SHENDELLI SHPK 2,479,300.00
Qeverisja Vendore Fier Ndertim i sistemit te trajtimit dhe largimit te ujrave te perdorura te Spitalit Memorial Fier 20,971,586 Lidhur Kontrata LLAZO SHPK 20,035,142.00
Qeverisja Vendore Fier Riparim I kullave te ujit te sh.a Ujesjelles Kanalizime Fier Lidhur Kontrata ASI-2A CO 747,000
Qeverisja Vendore Fier Riparim I kullave te ujit te sh.a Ujesjelles Kanalizime Fier Lidhur Kontrata ASI-2A CO 747,000
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i (Segmentit I) të rrugës “Hyrja Kallm – Incenerator” dhe (Segmenti II) “Kryqëzimi – Qendër Kallm 20,397,004 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksion i segmentit të rrugës Seman-bregdet dhe sheshit para Pallatit të Sportit Fier 8,000,000 Lidhur Kontrata GRAND KONSTRUKSION M & FLED 6,000,017.00
Qeverisja Vendore Fier Sistemi i vaditjes dhe puset per gjelberimin e Spitalit Rajonal “Memorial” Fier 7,528,890 Lidhur Kontrata “SHENDELLI” SHPK & “A.K.M” SHPK 6,035,112.00
Qeverisja Vendore Fier Ndërtimi i K.U.Z. në fshatin Libofshë 69,616,052 Lidhur Kontrata A.L-ASFALT
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitimi i pjesës jugore të unazës Skënderbej 20,823,184 Njoftuar Fituesi “MODESTE” shpk 14,646,191.00
Qeverisja Vendore Fier Ndërtim i pikës së transferimit të mbetjeve urbane 19,024,476 Lidhur Kontrata Victoria Invest SHPK 15,980,560.00
Qeverisja Vendore Fier Rikonstruksioni i shkolles 9-vjecare "Veiz Myslymi" Buzemadh, Nj.A Cakran 4,434,526 Lidhur Kontrata 2 N 3,146,234.00
Qeverisja Vendore Fier Rehabilitim i rrugës “Jakov Mile”, faza 2 11,389,698 Lidhur Kontrata “MODESTE” shpk 7,255,938.00
Qeverisja Vendore Fier Shtesë anësore dhe rikonstruksion i pjesshëm i godinës ekzistuese të shkollës 9-vjeçare "NAUN KAÇAKU", NJ.A. Portëz 11,998,192 Lidhur Kontrata JOGI SHPK & ERAL CONSTRUKSION SHPK 8,409,193.00
Qeverisja Vendore Fier Ndërtim i fasadës së Qendrës Multifunksionale për të rritur dhe fëmijë 8,877,325 Lidhur Kontrata “NGRACAN 1934” sh.p.k

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data