Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Autoritet Prokurues Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
Qeverisja Vendore Berat 55 100 2,711,911,303 81 2,550,791,293 2,289,650,026

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Berat Ndertim i tregut te gjelber Berat( Green Market) 25,292,738 Njoftuar Fituesi K.M.K & Caushaj M 16,634,900.00
Qeverisja Vendore Berat Ndërhyrje rehabilituese në mure mbajtese dhe terrene në territorin e bashkisë në kuadër të mbrojtjes civile 8,333,705 Rishpallje me Lidhje Kontrate FLED SHPK & DESARET COMPANY SHPK 5,981,296.00
Qeverisja Vendore Berat Punime riparimi e mirembajtje ne ambientet e galerise se arteve dhe hidroizolmi ne pallatin e kulutres , Bashkia Berat 3,554,760 Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 2,996,020.00
Qeverisja Vendore Berat Përmirësimi i banesave ekzistuese për komunitetet të varfëra dhe të pafavorizuara 54,263,575 Njoftuar Fituesi LIQENI VII SHPK & SARDO SHPK 51,300,750.00
Qeverisja Vendore Berat Ndërtim i rrugës pranë Vala Park Berat 15,003,838 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Ndertimin e kendit sportiv ne shkollen Otllak 3,247,711 Rishpallje me Lidhje Kontrate Aida Construction 2,886,500.00
Qeverisja Vendore Berat F.V PANELE FOTOVOLTAIKE PER SIGURIMIN E NGROHJES NE AMBJENTET E KONVIKTIT KRISTO ISAK 3,522,380 Anuluar Procedura
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksion dhe arredim i zyrave te njesive administrative te Bashkise Berat,ambientit te pritjes se delegacioneve te huaja dhe salle mbledhje 12,498,718 Lidhur Kontrata FLED SHPK 8,368,550.00
Qeverisja Vendore Berat Blerje pajisje kondicionimi dhe pajisje zyre 1,663,875 Lidhur Kontrata BUDIAG CLIMA 1,212,500.00
Qeverisja Vendore Berat Punime shtese ne shkollen Dyshnik 2,066,572 Lidhur Kontrata DOKSANI-G SHPK 1,711,000.00
Qeverisja Vendore Berat Punime Rehabilituese për Kopështin Moravë, shkollën Dyshnik dhe Qendrën e Shërbimeve Arsimore Berat 16,993,200 Lidhur Kontrata INA 13,978,248.00
Qeverisja Vendore Berat Ndricimi i qytetit Berat 69,362,853 Lidhur Kontrata BE-IS & HTM SHPK 54,488,310.00
Qeverisja Vendore Berat Ndertim i shpatullave dhe kollonave (pilave) bashke segmentet rakorduese me rrugen gjeroven, Berat 8,331,410 Lidhur Kontrata RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 7 804 200
Qeverisja Vendore Berat Rikualifikim i aksit rrugor qe lidh rrugen "parangoi" me rrugen "Muzak Topia", Berat 1,999,976 Lidhur Kontrata RRODHE- CONSTRUCTION SHPK 1,600,695.00
Qeverisja Vendore Berat RINDËRTIM I SHKOLLËS SË MESME BABË DUDË KARBUNARA BERAT 364,405,618 Lidhur Kontrata BESTA shpk & LLAZO shpk & ARKONSTUDIO shpk 361,264,273.00
Qeverisja Vendore Berat Permiresim i banesave ekzistuese per komunitete te varfera dhe te pafavorizuara 38,237,222 Lidhur Kontrata ZDRAVO 38,173,802.00
Qeverisja Vendore Berat Punime të sinjalistikes rrugore segmenti “Ura e Hanit-Ura e re e Salillarit 2,916,589 Njoftuar Fituesi SHKELQIMI 07 SHPK 2,663,073.00
Qeverisja Vendore Berat PUNIME HIDROIZOLIMI DHE KULLIMI NE SHKOLLEN E MESME TE BASHKUAR LAPARDHA, SHKOLLEN E MESME TE BASHKUAR ROSHNIK DHE KOPSHTIN CLIRIM NR.1 3,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat RIVITALIZIMI I MJEDISEVE ATRAKTIVE TURISTIKE NË FSHATIN TURISTIK ROSHNIK 12,815,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat Mbjellja e pemeve dekorative dhe shtrim me gome per kendin e lojerave Lidhur Kontrata Olsi Motors 938,000
Qeverisja Vendore Berat PËRMIRESIMI I BANESAVE EKZISTUESE PËR KOMUNITETET TË VARFËRA DHE TË PAFAVORIZUARA 27,789,747 Lidhur Kontrata ZDRAVO 26,775,773.00
Qeverisja Vendore Berat PËRMIRESIMI I SHTRESAVE RRUGORE NË SEGMENTET RRUGORE: “RRUGA ANTIPATREA, KRYQEZIMI SPITALI RAJONAL - KRYQEZIMI BY PASS 35,264,984 Njoftuar Fituesi ALBA KONSTRUKSION 22,822,360.00
Qeverisja Vendore Berat Ndertim i rrjetit kryesor KUZ ne fshatin Lapardha si vazhdim i projektit te realizuar ne vitin 2019 ” Ndertim i rrjetit KUZ ne fshatin Lapardha( Lapardha 1 dhe Lapardha 2 ) Njesia Administrative Otllak. 16,998,955 Njoftuar Fituesi TOTILA SHPK 16,825,379.00
Qeverisja Vendore Berat UJËSJELLËSI, I FSHATIT DUHANAS , FSHATIT LAPARDHA 1, OTLLAK DHE ORIZAJ, BASHKIA BERAT” 370,988,933 Njoftuar Fituesi Rej sh.p.k & 2 T shpk 365,057,023.00
Qeverisja Vendore Berat PERMIRESIM I BANESAVE EKZISTUESE PER KOMUNITETE TE VARFERA DHE TE PAFAVORIZUARA 9,942,305 Lidhur Kontrata ZDRAVO 9,447,915.00
Qeverisja Vendore Berat Rikonstruksion i rruges Inerte, ndertim ure b/a, Njesia Administrative Otllak, Bashkia Berat 18,497,975 Njoftuar Fituesi T&T BETON sh.p.k & VELLEZERIT HYSA sh.p.k 17905257.93
Qeverisja Vendore Berat Ndertimi i linjes kryesore dhe shperndarjes te furnizimit me Uje te Njesise Administrative Velabisht, Bashkia Berat 131,138,064 Lidhur Kontrata EURO-ALB SHPK & VIANTE CONSTRUKSION SHPK & LLAZO SHPK & ERGI SHPK 129159596.9
Qeverisja Vendore Berat Blerje Materiale elektrike per ndricimin rrugor 8,333,333 Lidhur Kontrata RAFIN COMPANY SHPK 6,997,500.00
Qeverisja Vendore Berat RIKONSTRUKSION I RRUGEVE DHE QENDRES NE FSHATIN BILÇË, NJËSIA ADMINISTRATIVE VELABISHT,BASHKIA BERAT 12,447,248 Anuluar Procedura KEVIN CONSTRUKSION 9,334,021.00
Qeverisja Vendore Berat Sinjalistika rrugore rruga Antipatrea, shkolla " 22Tetori " Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data