Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas kritereve te perzgjedhura

Rezultate permbledhese sipas kritereve te perzgjedhura

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
50 303 596 3,275,544,729 590 3,186,485,793 2,689,697,951

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbim printim fatura uji” 4,809,907 Lidhur Kontrata ALBANIAN DIGITAL PRINTING SOLUTIONS & SERVICES SHPK
Qeverisja Vendore Pogradec Sherbimi i Ruajtjes Fizike te Objekteve te Ujesjelles Kanalizime sha Pogradec “ 789,729 Lidhur Kontrata
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana II” 33,645,408 Lidhur Kontrata KORSEL SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë “Shërbimi i Pastrimit të Zonës Tirana IV” 45,956,655 Lidhur Kontrata FUSHA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.5. (Programi i Rindërtimit) 2,875,833 Njoftuar Fituesi DEA-N CONSULTING STUDIO & VIANTE Konstruksion SHPK & INFRATECH SHPK 2,870,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.2, Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8, Njësinë Administrative Nr.10. (Programi i Rindërtimit) 9,569,583 Njoftuar Fituesi INSTITUTI DEKLIADA - ALB 9,550,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Tretë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.4, Njësinë Administrative Nr.5, Njësinë Administrative Nr. 6” (Programi i Rindërtimit) 6,325,560 Njoftuar Fituesi Arabel Studio” shpk & “Llazo” shpk 6,240,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Dezinfektimi i shkollave, kopshteve dhe çerdheve në Bashkinë Elbasan, në kuadër të masave anticovid-19, për vitin shkollor 2020-2021 1,987,200 Lidhur Kontrata “Loerma” Shpk & "V.A.L.E. Recycling" Shpk 1,987,200.00
Qeverisja Vendore Lezhë Rikonstruksioni i godinës se vjetër te gjimnazit “Hydajet Lezha” 12,500,000 Lidhur Kontrata KLAJDI CONSTRUCTION 12,488,301.00
Qeverisja Vendore Vlorë Shërbimi i pastrimit për qytetin e Vlorës 17,449,924 Lidhur Kontrata "DUKA" 17,438,628.00
Qeverisja Vendore Tiranë Dezinfektimi i sipërfaqeve publike, stola, kosha, lulishte etj 5,000,000 Lidhur Kontrata Pastrime Silvio 4,995,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Parë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.5 dhe Njësinë Administrative Nr.9 13,295,858 Lidhur Kontrata 6D - PLAN
Qeverisja Vendore Tiranë Loti i Dytë: “Aktekspertizë e thelluar për objektet e dëmtuara nga tërmeti i datës 26.11.2019, të klasifikuara sipas shkallës së dëmtimit DS 4 dhe DS 5, në Njësinë Administrative Nr.7, Njësinë Administrative Nr.8 dhe Njësinë Administrative Nr.9” 14,096,413 Lidhur Kontrata NET-GROUP
Qeverisja Vendore Tiranë Loti I “Hartimi i Planeve të Detyruara Vendore (PDyV) për shpalljen e zonës së re për zhvillim në njësitë administrative 4 dhe 8, zona “5 maji”, Bashkia Tiranë (Programi i Rindertimit) 5,658,170 Lidhur Kontrata Stefano Boeri Architetti SRL & Son Engineering & Construction Shpk
Qeverisja Vendore Korçë “Mirëmbajtja e programit te menaxhimit te taksave 740,000 Lidhur Kontrata DATECH 740,000.00
Qeverisja Vendore Pogradec Vazhdim i Shërbimit të Pastrimit grumbullimi dhe largimi i mbeturinave të qytetit Pogradec dhe Njësive Administrative për nevojat e Fillim Vitit për shkaqe të paparashikuara 54,166,666 Lidhur Kontrata REJ 53,068,996.00
Qeverisja Vendore Korçë Blerje ushqime per Qendren Rezidenciale te Zhvillimit Korce 933,300 Lidhur Kontrata GEA SHPK 932,600.00
Qeverisja Vendore Elbasan Mbikqyrje e punimeve per objektin: Punime emergjente per riparimin e argjinatures anesore te perroit te Zaranikes 139,166 Lidhur Kontrata ERALD-G SHPK 138,000.00
Qeverisja Vendore Elbasan Punime emergjente per riparimin e argjinatures anesore te perroit te Zaranikes 8,892,212 Lidhur Kontrata Ergi SHPK 8,867,240.00
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë, ekspertizë për objektet e dëmtuara nga termeti “Shkolla 9vjecare “Qazim Turdiu” 5,000,000 Lidhur Kontrata STUDIOARCH4
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje shtepi levizese per strehim social ne raste emergjence civile 66,650,000 Lidhur Kontrata Mujo Kurti & BREDHI JES
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Rrethina, Postribe dhe Shale 3,352,898 Lidhur Kontrata ALB - KONSTRUKSION & KARL GEGA KONSTRUKSION 3,243,569.00
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë, ekspertizë për objektet e dëmtuara nga termeti“ Godina Nr.22, Blv.Zogu I (7-katshi) 1,662,500 Lidhur Kontrata I Ri Shpk
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Velipoje, Dajc 1,033,490 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 1,012,346.00
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbimi i pastrimit te Njesive Administrative Guri I Zi,Berdice dhe Ana e Malit 1,442,650 Lidhur Kontrata Besa 3-2006 1,437,028.00
Qeverisja Vendore Fier Sherbim Perdorimi i programit kompjuterik AL-Billing per sistemin e faturimit 750,000 Lidhur Kontrata JEHONA SOFTWARE 715,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë, ekspertizë për objektet e dëmtuara nga termeti“ Shkolla 9vjeçare “17 Shkurti” Qesarakë e Vjetër 1,316,667 Lidhur Kontrata UTS -01 shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë, ekspertizë për objektet e dëmtuara nga tërmeti “Shkolla 9vjeçare “Lasgush Poradeci” 2,687,500 Lidhur Kontrata Archistudio Shpk & Infraplan Shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë, ekspertizë për objektet e dëmtuara nga termeti“Shkolla 9vjecare “Murat Toptani” 1,125,000 Lidhur Kontrata SON Engineering & Construction Enginering & Construction” shpk
Qeverisja Vendore Tiranë Konsulencë, ekspertizë për objektet e dëmtuara nga termeti“Shkolla e mesme “Myslym Keta” 4,250,000 Lidhur Kontrata I Ri Shpk

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data