Open Procurement Albania

Blerje pajisjesh laboratorike, per Inspektoratin Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

 • Anullimi i Tenderit dy ose me shume here
 • Anulimi dy here radhazi eshte precedent qe legjitimon qe gara e hapur te zevendesohet me negocime te drejtperdrejta

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues Inspektorati Shtetëror i Mbikeqyrjes së Tregut
Objekti i Tenderit Blerje pajisjesh laboratorike, per Inspektoratin Shteteror te Mbikeqyrjes se Tregut
Nr. Reference REF-38674-10-08-2019
Vlera / Fondi Limit 4 583 333,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
Statusi i Tenderit Rishpallje me Njoftim Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 09-10-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 21-10-2019
Data e mbajtjes se tenderit 21-10-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues ALBAENERG
FEDOS
KRIJON
Operator Ekonomik Kontraktues
 • FEDOS shpk
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 4 300 000,00
  Data e shpalljes se fituesit 04-12-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 (nëntëdhjetë) ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Nuk ka pasur ankesa.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1. Arsyet e skualifikimit për “Krijon” SHPK,
  • Operatori ekonomik ofertues nuk përmbush specifikimet teknike të kërkuara nga ana e autoritetit kontraktor pasi në katalogun e paraqitur nga ana e tij për zërin Aparat Spektrometer, pajisja spektrometer "Explorer" 5000 sipas pershkrimit te produktit, perdoret per identifikimin e permbajtjes se metaleve te renda ne aliazhe. Nderkohe spektrometri i kerkuar referuar specifikimeve teknike, kerkohet per te vleresuar perputhshmerine me Ligj Nr. 10489/2011 Per mbikeqyrjen dhe tregun e produkteve joushqimore" dhe kriteret ligjore lidhur me Sigurine e Lodrave (VKM Nr.262/2013) per metalet e rende/elementet e ndaluar/kufizuar ne keto produkte (Lodra plastike, druri, tekstili etj).

  2. Arsyet e skualifikimit për “Alba Energ” SHPK
  • Ofertuesi nuk arriti të përmbushë pikën 1 të “Kapacitetit teknik” pasi dokumentacioni i paraqitur në përmbushje të këtij kriteri nuk plotëson vlerën minimale të kërkuar. Kontratat e paraqitura për furnizime me artikuj të ndryshem si panele elektrike, nuk konsiderohen si kontrata të ngjashme me objektin e prokurimit.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  njoftim kontrate -sistem.docx
  DST Blerje pajisjesh laboratorike.DOC
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Shpallja e Fituesit

  Blerje pajisjesh laboratorike për Inspektoriatin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Inspektorati Shtetëror i Mbikeqyrjes së Tregut
  Objekti i Tenderit Blerje pajisjesh laboratorike për Inspektoriatin Shtetëror të c së Tregut
  Nr. Reference REF-23537-05-23-2019
  Vlera / Fondi Limit 6 300 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Kërkesë për Propozim
  Statusi i Tenderit Rishpallje e Anuluar
  Data e Njoftimit te Tenderit 24-05-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 03-06-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 03-06-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 dite
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  njoftim kontrate -sistem.docx
  DST Blerje pajisjesh laboratorike.DOC
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Loti II. Blerje pajisjesh laboratorike, për Inspektoriatin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut.

  Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
  Institucion Kontraktues Inspektorati Shtetëror i Mbikeqyrjes së Tregut
  Objekti i Tenderit Loti II. Blerje pajisjesh laboratorike, për Inspektoriatin Shtetëror të Mbikëqyrjes së Tregut.
  Nr. Reference REF-11429-03-01-2019
  Vlera / Fondi Limit 6 300 000,00
  Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash
  Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
  Statusi i Tenderit Anuluar Procedura
  Data e Njoftimit te Tenderit 04-03-2019
  Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 28-03-2019
  Data e mbajtjes se tenderit 28-03-2019
  Nr. i Operatoreve Konkurues
  Operatore Konkurues
  Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 90 ditë
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit Asnjë nga ofertat e paraqitura nuk përputhet me kriteret e përcaktuara në dokumentet e tenderit.
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  njoftim kontrate -sistem.docx
  DST Blerje pajisjesh laboratorike.DOC

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data