Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
63 3850 34,928 258,347,643,973 26,158 205,599,665,359 168,560,355,965

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion I kompleksit Sportiv te Lojrave me Dore ,Bajram Curri 17,814,500 Lidhur Kontrata Trajler Shpk & Shpresa Al Shpk 16,928,438
Qeverisja Vendore Memaliaj Ndërtimi i Ujësjellësit Rajonal për Fshatrat Vasjar, Iliras, Qesarat, Anë Vjosë, Toç, Lulëzim, Zhulaj, Krahës dhe Qytetin Memaliaj 410,176,390 Njoftuar Fituesi “KEG” SHPK & “ED KONSTRUKSION” SHPK 410,174,927
Qeverisja Vendore Belsh “Blerje karburanti për vitin 2021” 6,400,000 Njoftuar Fituesi M-MALAJ OIL 6,400,000
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Blerje materiale pastrimi 1,500,000 Njoftuar Fituesi Xhovan Gjini 1,491,600
Qeverisja Vendore Pogradec Hartimin plani, Mbarshtim dhe menaxhimi ekonomia pyjore Bishnice, pjesa ekonomike Talle dhe ekonomia kullusore "Guri Top Gjemth" 5,075,663 Njoftuar Fituesi JOKLEN&CO 5,066,547
Qeverisja Vendore Maliq Blerje ndriçuesa me krahë LED 1,659,020 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,494,000
Qeverisja Vendore Bulqizë Materiale pastrim gjelberimi dhe materiale rrugësh, trotuaresh 984,000 Njoftuar Fituesi Dritan Xheka 980,000
Qeverisja Vendore Maliq Blerje materiale për ndriçim elektrike 1,662,793 Njoftuar Fituesi SARK SHPK 1,463,156
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Meremtim kanale kulluese e mbrojtje nga përmbytjet ( grup banesash, fshati Pishaj) Gramsh”. 12,445 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Meremtim kanale kulluese e mbrojtje nga përmbytjet ( Përroi i Agjencisë)” . 14,336 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : Sistemim asfaltim lagja “ish – Reparti Ushtarak”, Gramsh. 296,489 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Ndërtimi linje ujësjellësi fshati Skenderbegas si dhe linja e ujësjellësit lagja Koçaj e Fshat Gramsh”. 440,833 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve në objektin : “Rikonstruksion i rrugës automobilistike Skenderbegas, Loti II”. 803,055 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gramsh Mbikqyrje e punimeve per objektin “Sistemim asfaltim rruga Llapushaj, Gramsh” 803,055 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Blerje materjale për ndriçimin rrugorë ,për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirmbajtjesë". 1,666,650 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Blerje materiale ndihmëse për qendrën "Harmonia" 172,350 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje kimikate për UKT sh.a” 165,787,500 Njoftuar Fituesi W.Center SHPK 161.350.000
Qeverisja Vendore Gramsh “Blerje mallra ushqimore për plotësimin e nevojave të cerdheve,kopshteve dhe konviktit të shkollës së mesme” 6,835,173 Njoftuar Fituesi Sinani Trading  SHPK ( ish M B KURTI shpk) 6 528 528
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje benzinë 2,800,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje gazoil = 0.1% 12,375,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje gazoil 10 ppm ULSD 34,993,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Riforcim i njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) 827,723,127 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për “Riforcimin e njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Tiranë (Programi i Rindertimit) 12,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Finiq Blerje materiale ndertimi 9,491,753 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Skrapar Furnizimi me ujë i fshatrave Gjerbës dhe Kakrukë, Bashkia Skrapar 100,106,094 Njoftuar Fituesi DESARET COMPANY 89,363,792
Qeverisja Vendore Librazhd RIKONSTRUKSIONI I RRJETIT TE UJESJELLESIT NE FSHATIN ZGOSHT, BASHKIA LIBRAZHD 26,996,121 Njoftuar Fituesi KUPA SHPK 25,917,508
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim asfaltim rruga Linaj, Faza I 47,500,000 Njoftuar Fituesi “ALB-KONSTRUKSION” shpk & ALB TIEFBAU shpk 47,144,109
Qeverisja Vendore Dropull Materiale per mirembajtjen e ndricimit publik rrugor te Bashkise Dropull per 2021 1,731,560 Njoftuar Fituesi ERVIN LUZI 1,280,000
Qeverisja Vendore Kamëz Mbikqyrje punimesh per objektin "Ndërtim linjë e re në tubacionin d=700mm të Bovillës së vjetër, L=6.0 km (Zëvëndesimi i tubacionit ekzistues-hekuri nga ligjeni i Zall-Herr deri tek "Kafja e Remës") 4,977,579 Njoftuar Fituesi DAAM sh.p.k & INSTITUTI DEKLIADA – ALB sh.p.k 4,355,382
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje Materiale Inerte 1,234,880 Njoftuar Fituesi Ndregjoni SHPK 1,138,000

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data