Open Procurement Albania

Loti II "Blerje bateri për automjete"

Nje shenim me RedFlag eshte nje fakt, ngjarje, ose grup i rrethanave ose informacione te tjera qe mund te tregojne nje shqetesim apo ekspozim dhe mbi rrezik potencial te pajtueshmerise ligjore per sjellje te paligjshme ose joetike te biznesit, vecanerisht ne lidhje me praktika korruptive dhe mosrespektimit te ligjeve anti-korrupsion.Vleresimi per keto kategori do te behet ne menyre automatike, me filtra analitik te paracaktuar

 • Skualifikim i te gjithe operatoreve konkurrues pervec fituesit
 • Autoriteti Prokurues ka skualifikuar te gjithe operatoret pjesemarres ne gare me oferte me te ulet se oferta fituese

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti II "Blerje bateri për automjete"
Nr. Reference REF-19847-04-26-2019
Vlera / Fondi Limit 10 405 536,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 30-04-2019
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 23-05-2019
Data e mbajtjes se tenderit 23-05-2019
Nr. i Operatoreve Konkurues 6
Operatore Konkurues ARBLEV
ALKED KOPAÇI
ALSTEZO
KADIU
KAPPA - OIL
RA-MI KOMPANI
Operator Ekonomik Kontraktues
 • ALSTEZO
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 325,800 (Shumatorja e çmimeve për njësi e ofruar) leke pa tvsh.
  Data e shpalljes se fituesit 10-09-2019
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 24 muaj
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje nga Organi Qendror Blerës në datë 20.06.2019.
  Kanë marrë përgjigje nga KPP me vendimin nr.544 në datë 15.08.2019.
  Fituese eshte kofirmuar permes vendimit te KPP.
  Janë skualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhëm:

  1) “KAPPA - OIL” SHPK:
  Ofertuesi nuk plotëson kriterin e përcaktuar në pikën 7 të seksionit 2.3 “Kapaciteti teknik” të shtojcën 9 të DT-së, pasi nuk arriti të paraqesë katalogë/ broshurë të baterive, ku të përfshihen specifikimet teknike të tyre të përkthyer në gjuhën shqipe dhe të noterizuara. Të gjithë dokumentat e hedhura, si pjesë të ofertës dhe të emërtuara “Agim shqip”, “Nato bateri shqip 2019”, “passenger cars shqip 2019 pressok mark” nuk janë të lëshura nga kompanitë prodhuese, të deklaruara ne tabelën e përgjithshme të ofertës teknike. Po ashtu, ky dokumentacion nuk është i përkthyer nga përkthyes zyrtarë dhe nuk është i vërtetuar me origjinalin nga noteri publik.

  2) Arsyet e s’kualifikimit të “ARBLEV” SHPK:
  Nuk ka paraqitur ofertë ekonomike. Nuk ka paraqitur asnjë nga dokumentet e kërkuara në DT.

  3) Arsyet e skualifikimit “Kadiu” SHA:
  Në zbatim të vendimit të Komisionit të Prokurimit Publik nr. 544/2019 me datë 15.08.2019.

  4) Arsyet e skualifikimit “Alked Kopaçi” PF:
  Në zbatim të vendimit të Komisionit të Prokurimit Publik nr. 544/2019 me datë 15.08.2019.

  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-19847-04-26-2019
  Njoftimi i kontrates.docx
  DST.docx
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data