Open Procurement Albania

Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)";

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Loti 6 "Shërbim gatimi dhe shpërndarje ushqimi për Repartin Ushtarak nr. 1030 (Forcat Tokësore)";
Nr. Reference REF-58421-05-18-2020
Vlera / Fondi Limit 103 109 842,00
Lloji i Kontrates Publike Shërbime Publike (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures E hapur, mbi kufirin e lartë monetar
Statusi i Tenderit Njoftuar Fituesi
Data e Njoftimit te Tenderit 20-05-2020
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 06-07-2020
Data e mbajtjes se tenderit 06-07-2020
Nr. i Operatoreve Konkurues 3
Operatore Konkurues 1.DION-AL
2. GUSTOSO” SHPK & “BLAND ASHIKU
3.SINANI TRADING
Operator Ekonomik Kontraktues
 • DION-AL (Ish "SHPRESA" SHPK)
 • Oferta fituese Leke pa TVSH 102 885 200,00
  Data e shpalljes se fituesit 02-10-2020
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates Duke filluar nga data e lidhjes së kontratës/kontratave me përfundim deri në plotësimin e nevojave të autoriteteve kontraktore, sipas marrëveshjes kuadër, për secilin lot.
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa Ka pasur ankesa.
  Ka marrë përgjigje nga autoriteti kontraktor më vendimin e KSHA-së nr.1558/2 datë 13.08.2020.
  Ka marrë përgjigje nga Komisioni Prokurimit Publik më vendimin nr.382/2020 datë 17.09.2020.
  Janë s kualifikuar operatorët ekonomikë të mëposhtëm:

  1) “SINANI TRADING” SHPK:
  Operatori ekonomik nuk ka paraqitur ofertë ekonomike si dhe asnjë prej dokumenteve të kërkuara në DT.

  2.“GUSTOSO” SHPK dhe “BLAND ASHIKU” PF:
  “GUSTOSO” SHPK dhe “BLAND ASHIKU” PF: nuk plotëson nënpikën 4.1, të seksionit 3.3, Kapaciteti teknik, pasi Operatori Ekonomik, “Bland Ashiku”, në momentin e hapjes së ofertave, nuk arriti të paraqesë dokumentacionin e kërkuar për dy shoferat. Nuk arriti të paraqesë, çertifikatën e kualifikimit origjinale ose kopje të noterizuar, të saj, për kuzhinierin B.A.; ndërsa për kuzhinierin K. H. dhe ndihmës kuzhinierët/shërbyesit e gatimit D.L, D.H. dhe E.T. nuk arriti të provojë eksperiencën 1 vjeçare, në punë, sipas profesioneve përkatëse.
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit
  Vendim KPP
  Shpallja e Fituesit
  Tender Documents

  MBESHTETES
  Embassy of USA

  Ky portal është pjesë e projektit të mbështetur financiarisht nga Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci i Ambasadës së SH.B.A.-së në Tiranë.
  Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it/ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data