Open Procurement Albania

Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”

Autoritet Prokurues Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara
Institucion Kontraktues
Objekti i Tenderit Blerje Karburanti, përveç Jet A1 - Loti I. “Furnizim me lëndë djegëse për automjete Diesel (Gazoil)”
Nr. Reference REF-91100-03-25-2021
Vlera / Fondi Limit 110 979 757,00
Lloji i Kontrates Publike Blerje Mallrash (Marrëveshje Kuadër)
Lloji i Procedures Procedurë e Hapur
Statusi i Tenderit Shpallur Procedura
Data e Njoftimit te Tenderit 26-03-2021
Data e fundit per dorezimin e Dokumenteve 19-04-2021
Data e mbajtjes se tenderit 19-04-2021
Nr. i Operatoreve Konkurues
Operatore Konkurues
Operator Ekonomik Kontraktues
 • Oferta fituese Leke pa TVSH
  Data e shpalljes se fituesit
  Vlera e kontraktuar Leke me TVSH
  Data e lidhjes se kontrates
  Kohezgjatja e kontrates 2 (dy) vite;
  Shtese kontrate (Leke me TVSH
  Ankesa
  Arsyeja e Anulimit
  Shenime Autoriteti kontraktor/Autoritetet kontraktore të cilat do të lidhin marrëveshjen kuadër: Organi Qëndror Blerës, në emër dhe për llogari të autoriteteve kontraktore të mëposhtme:

  1. Drejtoria e Shërbimit Spitalor, Skrapar, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,500,000 (dy milion e pesëqind mijë) lekë (pa TVSH).
  2. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor, Mat, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,164,115 (një milion e njëqind e gjashtëdhjetë e katër mijë e njëqind e pesëmbëdhjetë) lekë (pa TVSH).
  3. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kavajë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 6,000,000 (gjashtë milion) lekë (pa TVSH).
  4. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Pukë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,835,140 (një milion e tetëqind e tridhjetë e pesë mijë e njëqind e dyzetë) lekë (pa TVSH).
  5. Spitali Universitar i Traumës, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 11,667,000 (njëmbëdhjetë milion e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e shtatë) lekë (pa TVSH).
  6. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Tepelenë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,666,666 (një milion gjashtëqindë e gjashtëdhjetë e gjashtë mijë e gjashtëqind e gjashtëdhjetë e gjashtë) lekë (pa TVSH).
  7. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Kuçovë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3,100,000 (tre milion e njëqind mijë) lekë (pa TVSH).
  8. Autoriteti Kombëtar për Sigurinë dhe Emergjencat në Miniera, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,700,000 (një milion e shtatëqind mijë) lekë (pa TVSH).
  9. Shtëpia e Fëmijëve Shkollorë Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 3,278,228 (tre milion e dyqind e shtatëdhjetë e tetë mijë e dyqind e njëzetë e tetë) lekë (pa TVSH).
  10. Operatori i Shërbimeve të Kujdesit Shëndetësor, Drejtoria Rajonale Vlorë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 2,959,030 (dy milion e nëntëqind e pesëdhjetë e nëntë mijë e tridhjetë) lekë (pa TVSH).
  11. Qendra e Shërbimit dhe e Administrimit të Mjeteve të Transportit, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 26,078,120 (njëzetë e gjashtë milion e shtatëdhjetë e tetë mijë e njëqind e njëzetë) lekë (pa TVSH).
  12. Qëndra Spitalore Universitare “Nënë Tereza”, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 7,795,458 (shtatë milion e shtatëqind e nëntëdhjetë e pesë mijë e katërqind e pesëdhjetë e tetë) lekë (pa TVSH).
  13. Agjencia Rajonale e Ekstensionit Buqësor, Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,786,800 (një milion e shtatëqind e tetëdhjetë e gjashtë mijë e tetëqind) lekë (pa TVSH).
  14. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Sarandë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 13,872,000 (trembëdhjetë milion e tetëqind e shtatëdhjetë e dy mijë) lekë (pa TVSH).
  15. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Tropojë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 10,099,200 (dhjetë milion e nëntëdhjetë e nëntë mijë e dyqind) lekë (pa TVSH).
  16. Drejtoria e Shërbimit Spitalor Peqin, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 1,950,000(një milion e nëntëqind e pesëdhjetë mijë) lekë (pa TVSH).
  17. Shtëpia e të Moshuarve Tiranë, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 528,000 (pesëqind e njëzetë e tetë mijë) lekë (pa TVSH).
  18. Agjencia Kombëtare e Mbrojtjes Civile, me fond të Marrëveshjes Kuadër: 13,000,000(trembëdhjetë milion) lekë (pa TVSH).
  Transaksione Thesari
 • Buletini i Prokurimeve Publike Kontrata te lidhura ne baze te Marreveshjes Kuader Agjencia E Blerjeve Të Përqendruara REF-91100-03-25-2021
  Njoftimi i Tenderit
  Dokumentat Standarde te Tenderit

  Te drejtat e Perdorimit

  Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data