Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Summary results

No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
698 95,890,903,068 513 56,619,383,870 79,834,064,404

Tenders list

Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT Stage Procedure Awarded value
Nderhyrje ne zona historike per forcimin e potecialit turistik, kala, ura, qendra historike, pazare, fasada, etj (rajoni 3 dhe 4) - Rijetëzimi dhe përmirësimi i vlerave të Kalasë së Tepelenës 541,666,666 Announced the Winner 458,521,134
Ngritja e infrastrukturës mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkinë Elbasan, Loti 2: Argjinatura mbrojtëse e Lumit Shkumbin. 759,108,247 Announced the Winner 525,740,534
Civil Works for "Revitalization of the square "Çerçiz Topulli" Gjirokastër
Punimet Civile për “Rivitalizimin e sheshit “Çerçiz Topulli” Gjirokastër”
Announced the Winner 117,858,065
“Ngritja e infrastruktures mbështetëse në funksion të kompleksit multi-funksional për zhvillimin e sektorëve të ndryshëm të motorizimit, Auto-Moto Park, në Bashkine Elbasan-Loti 1:Rruget e Aksesit (Rruga Nezir Muzhaqi,seg I dhe Rruga Zija Luniku, seg II). 547,562,825 Announced the Winner 357,898,107
Investime për transformimin e aseteve publike me potencial zhvillimi në modele të standartit më të lartë të zhvillimit, Loti 1 “Parku Multifunksional, Tiranë 579,166,166 Announced Procurement
Nderhyrje ne zona sportive dhe lodra per femije “Dua te luaj” (rajoni 1 dhe 2) 375,000,000 Announced the Winner 372,165,591
Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 3 dhe 4). Ndërhyrje të transformimit urban - Shëtitorja Tushemisht dhe përmirësimi i segmentit rrugor Tushemisht-Dogana- Shën Naum. 416,666,666 Announced the Winner 415,969,909
Nderhyrje për mbrojtje mjedisore, lumore, erozion, rrëshqitje: “Rehabilitimi i sistemit të mbrojtjes dhe largimit të ujrave të larta dhe të shiut ,trotuaret dhe ndricimi i rrugës "Dukas - Kuqar - Manekaj – rusinje”, Patos, F.I.” 105,095,480 Announced the Winner 60,000,000
Punimet Civile për: “Infrastruktura për pikat panoramike përgjatë qarkut turistik në Shqipërinë e jugut” Announced Procurement
Instalacion me strukturë druri në oborrin e brendshëm të Kryeministrisë, “Parku Eden" 431,403,183 Announced Procurement
“Saranda Tourism Gateway Integrated urban upgrading” Lot 1 Announced Procurement
Requalification of the Coastline Vlorë – Radhimë – Orikum”, Lot 2 Announced Procurement
Consultant Service for Product Development – package 2 (outdoor & museums) Announced Procurement
Loi1: Blerje Materiale ndertimi sipas kerkesave te Bashkive 145,832,293 Re-Proclaimed Procurement
Loti 6: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për ” Ndërhyrje në muze dhe monumente Kulture”, 13,104,000 Announced the Winner 11,916,333
Loti 5: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në Infrastrukturën turistike Zip Line dhe terrene sportive Dua te Luaj”, 13,586,500 Announced the Winner 11,684,583
Loti 10: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për Ndërhyrje për rehabilitimin dhe transformimin mjedisor,peisazhit urban dhe natyror” 7,750,000 Announced the Winner 6,704,167
“Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve të objekteve të financuara nga buxheti i shtetit 18,358,613 Announced Procurement
Environmental Consultancy Services for PIUTD Announced the Winner
Transformimi urban në hapësira publike kryesore (rajoni 1 dhe 2), ndërhyrje transformimi urban në hapesira publike Sheshi Demokracia rruga lidhese Sheshi Ahmet Zogu dhe Blloku Drita 131,644,338 Announced Procurement
Loti 4: Blerje “Materiale mobilimi urban sipas kerkesave te Bashkive 62,500,000 Announced the Winner 49,937,000
Loti 3: Blerje “Materiale për ujsjellës kanalizime sipas kerkesave te Bashkive 83,333,333 Announced the Winner 75,780,684
Loti 2: Blerje “Materiale elektrike sipas kerkesave te Bashkive 125,000,000 Announced the Winner 104,163,048
Rehabilitimi i Perroit Lushnje dhe rikualifikimi urban i zonave rreth tij 323,814,206 Signed the Contract 287,782,600
Reconstruction of “Sulejman Elezi” school, Kamez, Albania
Announced Procurement
Loti 7:“Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “ Ndërhyrje për rehabilitimin e shtresave rrugore,rëshqitjeve dhe mbrojtjes së skarpatave”, 15,216,667 Announced the Winner 13,404,167
Loti 3: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për “Ndërhyrje në rrugë dhe nyje lidhëse rajonale dhe lokale mbrojtje lumore dhe rehabilitimi i përroit të Lushnjes” 12,907,083 Announced the Winner 11,307,917
Loti 1:“Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për paketën “Ndërhyrje për Transformimin Urban në Hapësira publike Kryesore ” 12,325,000 Announced the Winner 10,609,167
Minikonkursi Nr.20(Kontrate ne baze te Marreveshjes Kuader me REF-56901-04-27-2020) - “Punime Civile të Infrastrukturës kritike, për mbylljen dhe mbushjen e puseve të Minierës së Valiasit, Njësia Administrative Valias, Bashkia Kamëz.”. (Programi i Rindertimit)
Signed the Contract 29,587,261
Loti 2: “Shërbimi i mbikëqyrjes së punimeve për” Ndërhyrje rigjeneruese në blloqet e Banimit qytetese” 12,224,333 Announced the Winner 10,090,500

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data