Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
70 4237 41,937 295,874,121,881 30,703 231,673,172,229 231,758,137,669

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Memaliaj Blerje karburant Gazoil (10 ppm ULSD), dhe karburant benzinë (Premium Unl 10 ppm) për nevojat e Drejtoris së Shërbimit, Memaliaj për vitin 2022 8,020,000 Announced the Winner KLEIDI 7,155,149.00
Local Unit Krujë Loti nr.1 Blerje Gasoil 10 ppm per Bashkine Kruje 36,294,882 Announced the Winner KASTRATI norma e fitimit 14.90 leke per liter
Local Unit Mat Blerje makineri teknologjike 4,833,000 Announced the Winner LEKA -2007 SHPK 4,698,000.00
Local Unit Bulqizë Mirmbajtje Kanale Ujitese dhe Vaditese 2,262,500 Announced the Winner SHEHU SHPK 2,254,595.00
Local Unit Gramsh Blerje klori per nevojat e shoqerise 1,425,000 Announced the Winner ''2 AT'' 1,282,500.00
Local Unit Korçë Pajisje elektronike (kompjuter, printer, skaner, fotokopje etj) 2,478,100 Announced Procurement
Local Unit Belsh Blerje Karburanti (Gazoil D1) 1,800,000 Announced Procurement
Local Unit Tepelenë Blerje makinë teknologjike pastrimi për nevoja të Bashkisë Tepelenë ” 4,166,667 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Blerje mjeti transporti për shpërndarjen e ushqimeve nëper Kopshte e Çerdhe 2,083,333 Announced Procurement
Local Unit Dropull “Materialet për ndiçimin rrugor të Bashkisë Dropull për vitin 2022” 1,499,160 Announced Procurement
Local Unit Kavajë Rikonstruksion i rrugës së çetës 3,333,333 Announced Procurement
Local Unit Kukës Rikonstruksion i godines se Kopshtit Nr.2, Lagjja Nr.3 Kukes 7,277,558 Announced Procurement
Local Unit Kukës Ndertimi i rruges Kolsh (gjatesi 1543 ml) 30,303,000 Announced Procurement
Local Unit Elbasan “Blerje siguracion TPL dhe Kasko per automjetet e shoqerise uke,viti 2022” 1,618,659 Announced Procurement
Local Unit Malësi e Madhe Insatlim impianti fotovoltaik tek godina e bashkise dhe tek ekokampi Shegan 5,388,500 Announced the Winner 5,229,328.00
Local Unit Tiranë “Realizimi i projektit “Transporti Publik” 1,952,000 Announced the Winner “PIK” shpk 1,672,000.00
Local Unit Divjakë Blerje pjesë këmbimi dhe shërbime për mjetet e Bashkisë Divjakë 5,294,000 Announced the Winner MAG SHPK 4,998,500.00
Local Unit Dibër Blerje mjete kancelarie per nevoja te Bashkise Diber 2022. 1,996,900 Announced the Winner InfoSoft Office 1,497,870.00
Local Unit Kavajë Marrje me qira i mjeteve ndihmëse të transportit 1,250,000 Announced Procurement
Local Unit Peqin Blerje materiale kancelarie 1,394,450 Announced Procurement
Local Unit Lezhë “Blerje materiale kancelarie per nevoja te Bashkise Lezhe per vitin 2022” 2,848,849 Announced Procurement
Local Unit Kavajë Rehabilitimi dhe sistemimi i varrezave publike 4,166,343 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Blerje makine MZSH 10,900,000 Announced Procurement
Local Unit Durrës Rikonstruksioni i hapsirave publike në bllokun e banimit në Lagjen Nr.17 dhe tek Muzeu i Dëshmorëve 62,490,403 Announced Procurement
Local Unit Tiranë “Ndërtimi i Rrugëve të Brëndëshme në PMLAT” 15,833,333 Announced Procurement
Local Unit Dibër Sistemim asfaltim I rruges se fshatit Selane, Bashkia Diber 2022 45,833,333 Announced the Winner SELAMI 29,865,708.00
Local Unit Gjirokastër Blerje makine per mbledhjen e mjeteve 8,732,500 Announced the Winner POWER INDUSTRIES 8,445,000.00
Local Unit Lezhë Blerje hipoklorit natriumi dhe hipoklorit kalciumi per klorifikimin e ujit te pijshem 7,150,000 Announced the Winner ''2 AT'' 6,310,000.00
Local Unit Librazhd Blerje tuba dhe plasmas per kanalet vaditese 1,416,360 Announced the Winner KUPA & HASBALLA 1,336,636.00
Local Unit Tiranë Plotësimi me Sinjalistik i Blloqeve te Parkimit per Rezidentin 10,194,040 Announced the Winner R. S. & M 8,118,200.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data