Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Graphical display of results by local government entities

Summary results by local government entities

Tenderer institution no. Economic operator no. No. of announced tenders Total limit fund of tenders (in ALL, without VAT) No. of tenders declared with winner (in ALL, without VAT) Total limit fund of tenders declared by winner (in ALL, without VAT) Awarded total value (in ALL, without VAT)
71 4256 42,250 304,575,789,041 30,893 233,829,813,901 233,700,981,138

Tenders list

Procuring Authority by Local Government Entity Tender object Estimated / Ceiling Value ALL without VAT ALL Stage Procedure Successful Bidder /Supplier / Provider Awarded value
Local Unit Cërrik Mirembajtje dhe lyerje objekteve , shkollave etj, per vitin 2022 5,000,000 Announced Procurement
Local Unit Vlorë Sistemi i monitorimit me kamera të qytetit 8,214,311 Announced Procurement
Local Unit Sarandë Blerje karburanti per nevoja te Shoqerise 6,000,000 Announced Procurement
Local Unit Kukës RIKONSTRUKSION I GODINES SE KOPSHTIT NR.2, LAGJE NR.3 7,277,558 Announced Procurement
Local Unit Pukë Ndertimi e Ures auto Kabash,Njesia Administrative Rrape,Bashkia Puke 2,324,650 Announced Procurement
Local Unit Dibër Blerje materiale per nderhyrje ne trotuare, Bashkia Diber 2022 4,166,626 Signed the Contract MURATI D 3,749,300.00
Local Unit Bulqizë “Blerje materiale hidraulike plastike, tuba uji, rakorderi e aksesore, per nevojat e Ujesjelles Kanalizime sh.a Bulqize 1,838,930 Signed the Contract EGLAND SHPK 1,499,842.00
Local Unit Roskovec "Blerje materjale për rrugë e trotuare gjatë vitit për Ndërmarrjen e Shërbimeve të Mirëmbajtjesë" 1,666,650 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 2 Blerje bateri, vaj etj 5,583,358 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 1 Blerje goma 3,535,844 Announced Procurement
Local Unit Kukës Blerje automjete per pastrim (2 kamionçina veteshkarkuese dhe nje autovinç me kosh 5,000,000 Announced Procurement
Local Unit Maliq Blerje ndriçues rruge me krahë,2022 3,331,400 Announced Procurement
Local Unit Kurbin Blerje materiale pastrimi dhe detergjente, Bashkia Kurbin 2,416,667 Announced Procurement
Local Unit Lushnje Shërbime dhe pjesë këmbimi për automjetet e shoqërisë. 3,825,350 Announced Procurement
Local Unit Dibër Blerje mishi 1,450,000 Announced Procurement
Local Unit Dibër Blerje bulmeti 2,324,600 Announced Procurement
Local Unit Dibër Blerje buke 1,282,800 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Rehabilitim Linje KUN Rruga Atlanta, Kamëz 1,756,522 Announced Procurement
Local Unit Kamëz Rindërtimi i shkollës 9 vjeçare "Azem Hajdari”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan. (Programi i Rindertimit) 496,070,422 Announced Procurement
Local Unit Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës së “Kacanëve”, nën ambulancën Krujë 6,949,929 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Furnizim vendosje dritare dhe vetrata në objektet publike 10,847,176 Announced Procurement
Local Unit Tiranë “Sistemim, asfaltim dhe kthim në gjendje fillestare të segmenteve rrugore pas ndërhyrjes në rrjetin e Ujësjellësit dhe kanalizimeve në qytetin e Tiranës për vitin 2022” 14,993,570 Announced Procurement
Local Unit Tiranë Loti 2: “Blerje Naftë(Eurodiesel). 72,114,844 Announced the Winner A&T SHA & OLSI SHPK & 2A2F-L OIL SHPK 71,998,832.00
Local Unit Tiranë Loti 1: ”Blerje Benzinë pa plumb”. 7,872,500 Announced the Winner “GEGA CENTER GKG” SHPK & “GEGA OIL GROUP”SHA 7,602,000.00
Local Unit Himarë Loti 2 : “Shërbimi i pastrimit të territorit të Bashkisë Himarë, Njësia Administrative Horë- Vranisht dhe Lukovë 119,700,663 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Local Unit Himarë Loti 1 : “Shërbimi i pastrimit të territorit të Bashkisë Himarë, Njësia Administrative Himarë” 169,973,379 Njoftuar Fituesi Minikonkursi
Local Unit Vlorë Strukturë me pilota për përforcim skarpati pas godinës së Bashkisë Vlorë 8,501,401 Announced the Winner INA 8,395,118.00
Local Unit Vlorë Furnizim vendosje pajisje për ndricimin rrugor 8,205,883 Announced the Winner SARK SHPK 7,123,349.00
Local Unit Fushë-Arrëz Blerje autobot uji per sherbimin zjarrefikes per Bashkine Fushe-Arrez 3,333,333 Announced the Winner OuenShpk 3,298,000.00
Local Unit Dimal Blerje Pajisje Elektronike Bashkia 2,915,000 Announced the Winner Introvus Solutions 2,735,000.00

Privacy Policy

Except when otherwise defined, all data & information offered in Open Procurement Albania is available under the licenses: This material is Open Data