Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
70 4238 41,965 296,403,470,684 30,711 231,805,354,143 231,846,465,775

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Kamëz Uniforma dhe veshje te tjera pune speciale 1,198,290 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje karburanti për automjetet, gazoil dhe benzinë 3,417,750 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Korçë Veshmbathje per nxenesit e shkollave profesionale Korce 1,241,666 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje kancelari dhe tonera 6,638,300 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blejre Vegla Pune 2,398,275 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Himarë Mirëmbajtja vjetore vaditja dhe kullimi 7,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Has “Pastrimi i kanaleve ujitese ushqyesit, kryesore dhe dytesore te ujembledhsave” 5,333,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Durrës Blerje mjete për largimin e mbetjeve urbane 39,000,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje hipoklorit natriumi 16,996,283 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e objekteve specifike 40,000,000 Njoftuar Fituesi “VALONA KONSTRUKSION” 38,364,718.00
Qeverisja Vendore Kurbin Blerje Karburanti (Gazoil) për mjetet e Bashkisë Kurbin, për mjetet e Agjencisë së Infrastrukturës Rrugore dhe Shërbimeve Mbështetëse, për mjetet e Sektorit të MZSH dhe për mjetet e Agjencisë së Kullimit dhe Vaditjes, Bashkia Kurbin 12,666,667 Njoftuar Fituesi Linda 80 SHPK normë fitimi e shprehur në vlerë absolute 11.99 lekë/litër
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje karburant 5,666,667 Njoftuar Fituesi A&T sha & 2A2F-L OIL 5,603,819.00
Qeverisja Vendore Devoll Loti 4: Studim Projektim Godina 4,908,960 Njoftuar Fituesi ARABEL – STUDIO& NET-GROUP 3,910,100.00
Qeverisja Vendore Mirditë Plotesim i rrjetit te dyte te rezervuarit Malaj-2, fshati Koder Rreshen, Bashkia Mirditë, rrjeti ujitës lagje Kodër Rrëshen dhe Zalli Zmesë, rrjeti ujitë lagje Shesh dhe Zall i Fanit” 8,270,812 Njoftuar Fituesi AEK MUNELLA SHPK 6,267,169.00
Qeverisja Vendore Roskovec Rehabilitimi i skemës ujitëse, dega e Martinës (faza 2) 41,777,747 Lidhur Kontrata GLAVENICA 31,146,936.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga OSBE-Bulevardi "Nënë Tereza" 75,510,093 Lidhur Kontrata Britania shpk & Ndertimi shpk 60,073,102.00
Qeverisja Vendore Elbasan Blerje veshje pune per vitin 2022 1,443,660 Njoftuar Fituesi GENTIAN SADIKU 1,424,208.00
Qeverisja Vendore Dibër Materiale te ndryshme per mirembajtjen e sistemit elektrik ne objekte dhe ndriçimit publik dhe mirembajtjen e kaldajave te objekteve arsimore, Bashkia Diber 2022. 2,499,360 Njoftuar Fituesi Ajet Çemalli 2,453,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Blerje pjese kembimi 7,998,582 Njoftuar Fituesi AUTO MANOKU 7,160,000.00
Qeverisja Vendore Berat BLERJE USHQIME PER QENDRËN LIRA BERAT 3,377,177 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 3,136,575.00
Qeverisja Vendore Fier Riparim i basenit të shatërvanit në parkun qendror Fier 3,805,240 Njoftuar Fituesi “NGRACAN 1934” sh.p.k 3,180,100.00
Qeverisja Vendore Shkodër Rehabilitim i ndriçimit të lulishtes Plazh - Velipojë 7,623,798 Njoftuar Fituesi PREKA 6,838,210.00
Qeverisja Vendore Belsh “Blerje artikuj ushqimore per Qendren Sociale Ditore Nderim Brezash” 1,352,000 Njoftuar Fituesi M.C.CATERING SHPK 1,299,225.00
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 1 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim rrjet ujësjellësi në zonën e Autostradës Tiranë-Durrës ” 3,405,192 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 2 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërtim Depo e Re tek Vilat Qeveritare " . 207,983 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 3 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërim rrjet ujësjellësi në zonën e kufizuar nga rrugët Shefqet Ndroqi, 3 Vëllezërit Kondi, “Elbasanit etj ” . 1,153,934 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 4 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Ndërim rrjet kanalizimi blloku I kufizuar nga Rrugët Dervish Hima, Faik Konica” . 1,293,427 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 5 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion I linjës Dn-450mm të Bërxullit ” . 608,089 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 6 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Spostim rrjet kanalizimi në rrugën 5 Maji(Faza I pranë objekteve të rindërtimit ” . 366,229 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Loti 7 Mbikëqyrje e punimeve për objektin “Rikonstruksion rrjet ujësjellësi në bllokun që kufizohet nga rrugët Niko Avrami, Njazi Meka dhe Dibrës” . 622,847 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data