Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4312 42,854 318,747,865,880 31,293 245,510,622,169 244,997,550,846

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Selenicë Rikonstruksion Kuz Mesarak 20,746,233 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 19,909,900.00
Qeverisja Vendore Selenicë ndertim i rrjetit te ujrave te zeza Astane Kote 41,667,157 Njoftuar Fituesi I.C.C GROUP 34,945,247.00
Qeverisja Vendore Selenicë Rehabilitim,Shkolla Hajredin Beqari Selenice 66,973,782 Njoftuar Fituesi BOSHNJAKU. B &MF INVEST GROUP &BAJRAMI N. 60,655,317.00
Qeverisja Vendore Devoll Servis dhe Pjese Kembimi 15,130,000 Njoftuar Fituesi TENDENCE 3A SHA 14,189,167.00
Qeverisja Vendore Kavajë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 529,517,613 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Golem (Programi i Rindertimit) 4,457,805 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Hartimi i projekt zbatimit të Rindërtimi i kopsht cerdhe në fshatin Luz I Vogël (Programi i Rindertimit) 2,158,261 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë në palestra në objekte publike 10,440,195 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Riveshje me asfalt rrethrrotullimi Vrake -Qender Nj. Gruemire 30,086,876 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Sistemi i qëndrës Marinëz+ ndërtim rrethrrotullimi" 10,615,044 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kukës Blerje dru zjarri 7,400,000 Rishpallje me Lidhje Kontrate “V.B NERGUTI'' shpk 7,400,000.00
Qeverisja Vendore Durrës Rikonstruksioni i hapsirave publike në bllokun e banimit në Lagjen Nr.17 dhe tek Muzeu i Dëshmorëve 62,490,403 Lidhur Kontrata LIQENI VII SHA & Ndregjoni SHPK 55,230,394.00
Qeverisja Vendore Mallakastër “Rikonstruksion i rrugëve në fshatrat Dukas, Visokë, Greshicë, Mollaj” 116,565,167 Njoftuar Fituesi SALILLARI SHPK 107,668,350.00
Qeverisja Vendore Kukës Ndertim i bazamenteve te shtepizave dhe shtepizave prej druri, rrugeve te brendshme,punime ndriçimi,ujesjelles dhe kanalizime ne Parkun e Aventurave 13,316,156 Lidhur Kontrata GRAND GRUP SHPK & PEPA GROUP 13,272,384.00
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1 Shërbim mirëmbajtje për pajisjet e kondicionimit Lidhur Kontrata CLIMACASA SHPK
Qeverisja Vendore Tiranë Minikontrata 1 Blerje materiale për higjenizim Lidhur Kontrata Health & Clean Concept shpk & A&A Pharma shpk
Qeverisja Vendore Sarandë Blerje konteniere per mbeturina 5,146,667 Lidhur Kontrata LEKA -2007 SHPK 4,680,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje e gomave 7,105,400 Lidhur Kontrata SI & CO COMPANY 4,464,000.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbulim siguracion, siguracion per kontraten e sherbimit, ndertesen dhe pergjgjesine civile, siguracion TPL auto e moto 4,057,000 Lidhur Kontrata ALB - SIGURACION 3,719,104.00
Qeverisja Vendore Lushnje Printim dhe zarfim i faturave të ujit të pijshëm të Ujësjellës Kanalizime Lushnje sh.a 1,762,500 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat) në Bashkinë Tiranë(Programi i Rindertimit) 1,018,105,630 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Hartimi i projektit për Riforcimin e njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), në Bashkinë Tiranë” (Programi i Rindertimit) 130,478,230 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Minikontrata 1 “Riparimi i asfalteve te demtuara nga Uke ne rruget e qytetit te elbasanit” Lidhur Kontrata BAJRAMI N SHPK
Qeverisja Vendore Kamëz Nërtim rrugët (Rr. “William Shekspir” + Rr.”Sami Frashëri” + Rr. “Dituria” +Rr. “Isuf Gërvalla” + Rr. “Brezaret”+ Rr. “Daniel Alia”) 55,493,000 Lidhur Kontrata EVEREST SHPK 54,393,320.00
Qeverisja Vendore Kamëz Nd. Rr.”Albanët” + Rrugicat në Valias + Rr.”Këmbanët” + Trotuaret në Rr.”Amsterdam” Valias i Ri. 62,386,798 Lidhur Kontrata Ndregjoni SHPK 60,926,830.00
Qeverisja Vendore Tiranë Mbikqyrja e punimeve për objektin: Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat) (Programi i Rindertimit) 15,538,305 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Sarandë Permiresimi i infrastruktures rrugore dhe e ndriçimit ne periferine e qytetit ne Metoq , Gjashte dhe Cuke 6,607,500 Lidhur Kontrata A.91 5,690,260.00
Qeverisja Vendore Tiranë Shtese Kontrate – Rijetesimi i Piramides se Tiranes 228,542,405 Shpallur Regjistri Parashikimeve
Qeverisja Vendore Kavajë Shërbimi i pastrimit të qytetit Kavajë dhe Njësive Administrative Synej, Luz i Vogël e Helmas 550,395,505 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Rikonstruksion i shkollës mesme "Kostandin Kristoforidhi (rikonstruksion + shtesë anësore 4-kat dhe palestër) 130,818,926 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data