Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4312 42,854 318,747,865,880 31,293 245,510,622,169 244,997,550,846

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim asfaltim rruga Kastrat - Rapshe 58,089,334 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Sistemim asfaltim rruga Linaj - Kurte 25,716,370 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kavajë Mbikqyrja e punimeve të ndërtimit me objekt Riforcimi i njësive individuale të banimit dhe njësive të banimit në ndërtesa (pallat), të cilat janë klasifikuar me shkallë dëmtueshmërie DS4, qyteti Kavajë (Programi i Rindertimit) 4,233,536 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vorë Sherbimi i pastrimit te mbeturina Emergjenca 90 dite 22,966,804 Njoftuar Fituesi KURORA SHPK 22,330,674.00
Qeverisja Vendore Tiranë “Blerje Mjet Transporti kamion Auto Vinç Vetëshkarkues (mbi 10 Ton) 4x4 (1 copë)” 12,233,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Poliçan RIPARIMI I RRUGEVE TE FSHATRAVE PESHTAN, DRENOVE, LYBESHE, TOMORR I MADH, TOMORR I VOGEL 2,473,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mallakastër Blerje tubo plastike te ndryshme 2,682,404 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vlorë Blerje VEGLA PUNE per vitin 2022 1,324,550 Njoftuar Fituesi
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sherbime dekori per festa 2,700,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kurbin Shërbime, riparime, ndërrime dhe pjesë këmbimi për mjetet e MZSH 1,248,292 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.1 Mbikqyrja e punimeve per objektin, “Sistemim - Asfaltim i Rrugës "Shullaze" Krujë 178,844 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.2 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës Baruneve (Faza I), Krujë 104,391 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.3 Mbikqyrja e punimeve për objektin,“Sistemim-asfaltim i rrugës së “Shelqetit”, Nj.A.Nikël, Krujë 202,075 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.4 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Hapje rruge, rrethim e sistemim i varrezave katolike e muslimane Thumanë 217,255 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Loti nr.5 Mbikqyrja e punimeve për objektin, “Sistemim-asfaltim i rrugës “Mezine”, Nj.A.Thumanë, Krujë 353,660 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Shpenzime për mirëmbajtjen e aparateve, pajisjeve teknike dhe veglave të punës 1,597,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Krujë Sherbim mirembajtje per liqenet dhe rezervuaret nen administrimin e Bashkise Kruje, (Rehabilitim i i rezervuarit Verjon, Rehabilitimi i rezervuarit Dollake, Rehabilitimi i rezervuarit Micjane , Rehabilitimi i rezervuarit Leka) 3,950,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Selenicë Mbikqyrje supervizim Kuz Picar 683,792 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti I: Supervizim „Sistemim Asfaltim Rruga Zeqir Memaj“ 194,028 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti II: Supervizim „Rrethim Varrezash, mbjedhje pemesh, sistemim ne fshatin Rrash, Gruemire“ 74,374 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti III: Supervizim „Sistemim asfaltim rruga Unaze-Mehaj siper“ 98,705 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti IV: Supervizim „Sistemim asfaltim rruga e Liqenit fshati Culaj“ 176,546 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Malësi e Madhe Loti V: Supervizim „Sistemim Asfaltim i Rruges Cenaj Rrogom“ 206,705 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Dropull Hartimi i planit te mbareshtrimit per ekonomine kullosore Goranxi-Grapsh Bashkia Dropull 8,250,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtimi i Rrugëve (Rr.“Pavarësia e Kosovës”+ Rr.“Pashko Vasa”+ Rr.“Pishtarët e Demokracisë” + Rr. “Mustafa Qemal Ataturku” + Rr, “Athina”+Rr. “Dubai” Kamëz 2 43,947,054 Njoftuar Fituesi DAJTI PARK 2007 SHPK (ISH VLLAZNIA SHPK-K11507003S) 37,572,965.00
Qeverisja Vendore Elbasan Rikonstruksion, shtesë 4-kat dhe palestër, Shkolla Artistike "Onufri (e mesme e bashkuar) 173,252,378 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Gjirokastër Rikonstruksion i palestres shkolla e mesme "Asim Zeneli" Baza Prodhuese dhe shkolla "Drita" 73,079,408 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kuçovë Rikonstruksion i rrugës fshati Goraj 37,549,700 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë “Studim Projektim: “Rikonstruksion i Digave dhe veprave të shkarkimit të rezervuareve” 47,875,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan “Investime ne pyllezime” 10,937,832 Shpallur Procedura

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data