Open Procurement Albania
Me ligjin Nr.162/2020 “Për Prokurimin Publik” janë shtuar procedurat: Procedurë konkurruese me negocim; Partneritet për inovacion; Dialogu konkurrues; Procedurë e hapur e thjeshtuar (neni 41 i ligjit 162/2020)
*Efektet fillojnë 31/03/2021.

Paraqitje grafike e rezultateve sipas njesise se qeverisjes vendore

Rezultate permbledhese sipas njesise se qeverisjes vendore

Nr. i institucioneve tenderuese Nr. i operatoreve ekonomik Nr. i tenderave te shpallur Fondi limit per tenderat e shpallur (ne Leke, pa TVSH Nr. i tenderave te shpallur me fitues Fondi limit per tenderat e shpallur me fitues (ne Leke, pa TVSH Vlera totale e shpallur fituese (ne Leke, pa TVSH
71 4312 42,854 318,747,865,880 31,293 245,510,622,169 244,997,550,846

Lista e tenderave

Autoriteti Prokurues sipas Njesise se Qeverisjes Vendore Objekti i Tenderit Vlera / Fondi Limit Leke Statusi i Tenderit Operator Ekonomik Kontraktues Vlera fituese
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Rikonstruksion i shkolles + ndertim palestre, Mjede 108,411,298 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje Lëndë Drusore 35,833,333 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Selenicë Permiresimi i banesave egzistuese per komunitete te varfera te pafavorizuara lot II 10,749,468 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Selenicë Permiresimi i banesave egzistueseper komunitete te varfera te pavaiorizuara lot 1 10,029,515 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Mirëmbajtje e thellë e hidroizolimit të taracave në objekte publike 10,082,034 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rrugët (Rr.Erzeni+Rr.Marubi+Rr.Valbona+Rr.Tomorri) 59,577,725 Njoftuar Fituesi KUPA & STERKAJ 55,639,430.00
Qeverisja Vendore Maliq Ndërtim stacion pompimi Vreshtas + linja 52,083,781 Njoftuar Fituesi NIKA SHPK 39,708,355.00
Qeverisja Vendore Elbasan Loti I: ‘‘Blerje produkte ushqimore per QEA" 22,197,100 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti II: ‘‘Blerje fruta - perime per QEA" 12,757,900 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti III: ‘‘Blerje mish viçi per QEA" 5,440,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti IV: ‘‘Blerje produkte bulmeti per QEA" 6,902,800 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Elbasan Loti V: ‘‘Blerje bukë per QEA" 5,510,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Sherbime për riparime dhe mirëmbajteje të godinave administrative 3,327,457 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugësVidhishtë- Drizë,1470 ml (Asfaltim) b=4m+2*0.5" 12,535,250 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tropojë Rikonstruksion i shkolles se mesme Oso Dauti NJA Llugaj 47,167,647 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Sistemim asfaltim i rrugeve te brendshme Rranxa 22,800,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Roskovec “Rikonstruksioni i shkollës 9-vjecare “5 Dëshmorët+kopësht,Suk1,ambjete sportive dhe ndërtim i palestrës” 78,583,225 Njoftuar Fituesi BOSHNJAKU.B 73,589,752.00
Qeverisja Vendore Roskovec "Rikonstruksion i rrugës "Zyka" , fshati Kuman- 460 ml, 4.5 m ,kunet- 1x1.25 m, trotuar,ndricim)". 4,474,142 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Kamëz Rikonstruksion shkolla e mesme "Gramoz Palushi”, Njësia Administrative, Babrru Paskuqan(Programi i Rindertimit) 200,201,279 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Tiranë Rikonstruksion i rrugës Xhorxh W Bush dhe rehabilitimi i fasadave 105,095,535 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Berat RINDËRTIM I SHKOLLËS SË MESME BABË DUDË KARBUNARA BERAT 364,405,618 Njoftuar Fituesi BESTA shpk & LLAZO shpk & ARKONSTUDIO shpk 361,264,273.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje mjete transporti 18,434,333 Njoftuar Fituesi “INPLY” shpk & “AUTOVISION” sha 17,986,000.00
Qeverisja Vendore Kamëz Ndërtim rruga “Josef Marksel” Paskuqan 1 12,580,000 Njoftuar Fituesi SHENDELLI SHPK 10,994,615.00
Qeverisja Vendore Krujë Sistemim-asfaltim i rrugës “Mezine”, Nj.A.Thumanë, Krujë 20,711,057 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Fier “Furnizim vendosje parketi profesional sportiv në Pallatin e Sportit të lojrave me dorë” 9,620,167 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Shkodër Loti i Parë:“Blerje gazoil (Bludiesel) për nevojat e Bashkisë dhe të Institucioneve të Varësise së Bashkise 20,821,273 Njoftuar Fituesi KASTRATI
Qeverisja Vendore Vau i Dejës Plani i menaxhimit te pyjeve 6,750,000 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Mirditë Rikonstruksion kanali ujitës Dushaj-Ashtë, fshati Malaj, Bashkia Mirditë 2,003,635 Shpallur Procedura
Qeverisja Vendore Finiq Rikonstruksion i rrugës Dërmish - Navaricë 45,455,502 Njoftuar Fituesi ARTI SHPK 26,816,567.00
Qeverisja Vendore Tiranë Blerje materiale ndihmëse për prodhim dhe shtrim asfalti 10,723,500 Njoftuar Fituesi “AMOS OIL” sha 10,325,000.00

Te drejtat e Perdorimit

Persa kohe nuk percaktohet ndryshe, i gjithe informacioni i ofruar nga Open Procurement Albania ofrohet nen licencat: This material is Open Data